تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فاطمه پاره وجود من است، هر که او را بیازارد مرا آزار داده و هر که او را خوشحا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867913117




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا اسد و اردوغان دیدار خواهند کرد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آیا اسد و اردوغان دیدار خواهند کرد؟
یک منبع سوری بلندپایه از وجود تلاش‌های فشرده‌ و شبانه‌روزی به منظور سرعت بخشیدن به فرایند عادی‌سازی روابط میان ترکیه و سوریه خبر داده و احتمال داده است که اوایل ماه آینده از سرگیری روابط دمشق و آنکارا اعلام شود.
آفتاب‌‌نیوز :  روزنامه الکترونیکی «رأی‌الیوم» در مقاله‌ای در ستون «سخن سردبیر» به ‌قلم «عبدالباری عطوان» تحلیلگر مطرح جهان عرب نوشت:


شکست دیدار میان «ولادیمیر پوتین» و «باراک اوباما» روسای جمهوری روسیه و آمریکا در حاشیه اجلاس سران گروه «20» در چین، شکست بزرگی برای کسانی بود که به این نشست با هدف دستیابی به تفاهم‌هایی جهت سرعت بخشیدن به حل و فصل سیاسی در سوریه امید بسته بودند. ولی چه‌بسار اخباری درباره دیدار احتمالی میان «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سوریه و دشمن ترکیه‌ای وی «رجب طیب اردوغان» با نظارت رئیس‌جمهوری روسیه در مسکو طی هفته‌های آینده به‌نحوی در این شکست نقشی ایفا کرده است؛ زیرا رئیس‌جمهوری روسیه به بازیگری اصلی در این پرونده و همه منطقه تبدیل شده است و به خوبی می‌داند که روزهای همتای آمریکایی‌اش در قدرت به شماره افتاده و امتیاز دادن به وی بیهوده است.


«محمد بلوط» همکار رسانه‌ای ما و مقاله‌نویس روزنامه «السفیر» لبنان اعتبار خودش و روزنامه‌اش را در معرض محک قرار داده است زمانی که پنجشنبه گذشته در مقاله‌ای تاکید کرد که دیدار میان روسای جمهور سوریه و ترکیه قطعی شده است و از این هم فراتر رفت هنگامی که زمان دیدار را بین 18 تا 22 ماه جاری (سپتامبر) معین کرد.


بلوط منابع خودش و منبع مطلع، که از آنها اطلاعات را گرفته است، فاش نکرد ولی با توجه به اینکه وی تقریبا از یک ماه پیش در دمشق حضور دارد (بیشتر زمان خود را در پاریس می‌گذراند) و روابط نزدیکی با دایره تصمیم‌گیرندگان در سوریه دارد، این امر نشان می‌دهد که یک طرفی وجود دارد که تعمدانه این اطلاعات را به بیرون درز داده است آن هم به دلایل متعددی از جمله آماده کردن فضای روانی افکار عمومی در دو کشور یعنی سوریه و ترکیه و چه بسا تمامی منطقه خاورمیانه برای این تحول ناگهانی و بسیار خطرناک. این مرد یعنی بلوط، روزنامه‌نگار و نویسنده‌ای مجرب است و یک روزنامه‌نگار آماتور و تازه‌کار نیست و روزنامه‌اش نیز یکی از قدیمی‌ترین روزنامه‌های عربی محسوب می‌شود.


پس از تماس‌های متعددی، که این روزنامه یعنی «رای‌الیوم» با منابع لبنانی و سوری بسیار آگاه در بیروت جهت مطلع شدن از این اطلاعات مهم انجام داد، برای ما روشن شد که نشست‌هایی برای ایجاد همگرایی زیاد میان ترکیه و سوریه در جریان است و فعلا این نشست‌ها در سطوح بالای امنیتی و اطلاعاتی انجام می‌شود. در این میان، واقعیت‌های میدانی این امر را مورد تاکید قرار می‌دهند که بارزترین آنها پیشروی نیروهای ارتش سوریه در منطقه دانشکده‌ها در ریف حلب و به کنترل گرفتن تقریبی آنها و محاصره کامل و دوباره مناطق شرقی حلب است. علاوه بر آن، توافق‌هایی که دمشق و گروه‌های مسلح در «داریا» و «المعضمیه» به آن رسیده‌اند و سکوت مسئولان سوری درقبال پیشروی نیروهای ترکیه در «جرابلس»، شدت گرفتن جنگ علیه کُردها و اصرار ترکیه بر عقب‌نشینی همه نیروهایشان به شرق فرات را می‌توان از شاخص‌های این همگرایی عنوان کرد.


آقای «بن‌علی ییلدریم» نخست‌وزیر ترکیه، که ویترین جدیدی برای عادی‌سازی روابط سوریه و ترکیه است، این همگرایی را مورد تأکید قرار داده است؛ زمانی که روز جمعه گذشته اعلام کرد ترکیه به درصدد عادی‌سازی روابط با مصر و سوریه در آینده نزدیک است و گام‌های جدی را در این زمینه برداشته است.


یک منبع سوری بلندپایه به «کمال خلف» خبرنگار رای‌الیوم در بیروت اعلام کرد تلاش‌های فشرده‌ و شبانه‌روزی به منظور سرعت بخشیدن به فرایند عادی‌سازی روابط میان ترکیه و سوریه صورت می‌گیرد و این منبع بعید ندانست که اوایل ماه آینده از سرگیری روابط اعلام شود. او افزود دولت سوریه قصد دارد بالاترین درجه انعطاف‌پذیری را در این خصوص از خود نشان دهد.


بر اساس برخی گزارش‌های خبری، سرلشکر «علی المملوک» رئیس شورای امنیت ملی سوریه سه‌شنبه هفته جاری به مسکو سفر خواهد کرد و برخی گزارش‌ها نیز وجود دارد که تاکید می‌کنند همتای ترکی‌اش یعنی «هاکان فیدان» نیز پس از عید سعید قربان، که دوشنبه هفته آینده یعنی یک هفته دیگر، به پایتخت سوریه خواهد رفت.


این تحول بزرگ در بحران سوریه، که در عمل شکل گرفته است در وهله نخست به تغییری برمی‌گردد که در موضع اردوغان پس از کودتای نظامی نافرجام و احساس تحقیر شدنش توسط هم‌پیمان آمریکایی رخ داد. فراتر از آن، رئیس‌جمهوری ترکیه فهمید که ادامه بحران سوریه با این شدت کنونی‌اش می‌تواند به تجزیه ترکیه و غرق شدن آن در اقدامات تروریستی منتهی شود و امنیت،اقتصاد و ثبات این کشور را تضعیف کند.


نمی‌توانیم با قاطعیت بگوییم که نشست سران میان اسد و اردوغان در موعد پیشنهادی در مسکو برای نخستین پس از قطع تقریبا 6 ساله روابط صورت خواهد گرفت یا خیر. ولی ما در این روزنامه تعجب‌زده نمی‌شویم که طی هفته‌های آینده اخبار دیدارها و دست دادن‌های علنی میان وزاری خارجه این دو کشور یا رؤسای دستگاه‌های اطلاعاتی آنها را، که بستر دیدار سران فراهم می‌کنند را بشنویم.


چه‌بسا دیدار «جان کری» و «سرگئی لاوروف» وزیران خارجه آمریکا و روسیه در دوشنبه آینده در ژنو برای آغاز رایزنی‌ها، از زمانی که رایزنی رهبران‌شان یعنی اوباما و پوتین درباره سوریه در چین متوقف شد، این عادی‌سازی را تسریع کند اگر نگوییم آخرین تیر خلاص را بر آن می‌زند...و خدا داناتر است.
منبع: تسنیم



۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن