واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
تلاش ناکام اصولگرایان مجلس برای حذف مطهری از ترکیب هیات رئیسه
داستان علی مطهری از آن زمان آغاز شد که نام او در لیست امید تهران، کنار تعداد زیادی از اصلاح طلبان و معتدلان قرار گرفت. آن موقع شاید خیلی از اصولگرایان توقع داشتند که او حداقل اگر در لیست اصولگرایان قرار نمیگیرد، لیست مستقلش را داشته باشد و نامش در لیست امید قرار نگیرد. اما این انتظار آنها برآورده نشد و علی مطهری تصمیمی برخلاف آنچه آنها انتظار داشتند، گرفت. البته این تصمیم به نفع شخص مطهری هم شد. چراکه هیچ اصولگرایی از تهران موفق به کسب رأی و راهیابی به مجلس نشد اما در این بین علی مطهری توانست با رأی بالایی به مجلس راه پیدا کند.
روز نو : داستان علی مطهری از آن زمان آغاز شد که نام او در لیست امید تهران، کنار تعداد زیادی از اصلاح طلبان و معتدلان قرار گرفت. آن موقع شاید خیلی از اصولگرایان توقع داشتند که او حداقل اگر در لیست اصولگرایان قرار نمیگیرد، لیست مستقلش را داشته باشد و نامش در لیست امید قرار نگیرد. اما این انتظار آنها برآورده نشد و علی مطهری تصمیمی برخلاف آنچه آنها انتظار داشتند، گرفت. البته این تصمیم به نفع شخص مطهری هم شد. چراکه هیچ اصولگرایی از تهران موفق به کسب رأی و راهیابی به مجلس نشد اما در این بین علی مطهری توانست با رأی بالایی به مجلس راه پیدا کند.
به گزارش روز نو؛ این آغاز ماجرای علی مطهری با نمایندگان اصولگرای مجلس دهم بود. حال اما این ماجرای دلگیری هر روز از مجلس، به گونهای بروز میکند. و حالا بخاطر اظهار نظر شخصیاش درباره نواری که چندی پیش از سوی پسر آیت الله منتظری منتشر شد و در رسانهها جنجال به پا کرد میخواهند او را از ترکیب هیات رئیسه مجلس حذف کنند البته اصولگرایان مجلس هدفشان تنها مطهری نیست بلکه درصدد حذف مسعود پزشکیان از نایب رئیسی مجلس هم هستند آنها حضور دو نایب رئیس مجلس از فراکسیون امید برایشان سنگین است حالا اظهارنظر علی مطهری درباره نوار جنجالی آیت الله منتظری درباره اعدامهای دهه ۶۰ واکنشهایی را از سوی اصولگرایان مجلس ز در پی داشت و در تازهترین واکنش نیز برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی هیأت معترضی به نامه مطهری تشکیل دادند. به گفته موسوی لارگانی، نماینده اصولگرای مردم فلاورجان، قرار است که پس از تعطیلات سههفتهای نمایندگان، هیأتی متشکل از معترضان به نامه علی مطهری تشکیل میشود. او گفته است که این نامه طبق ماده 26 آیین نامه داخلی مجلس در حال پیگیری است. در حقیقت این ماده بیان میکند عملکرد یک یا چند نفر از اعضای هیات رئیسه زمانی که زیر سؤال برده شود 25 نفر از معترضین میتوانند اعتراض خود را به هیات رئیسه و هیات نظارت بر رفتار نمایندگان اعلام کنند. او مدعی شده است که اگر در نهایت نمایندگان به عدم کفایت عضو هیات رئیسه رأی دهند او برکنار خواهد شد.
علیرضا رحیمی، نماینده تهران و عضو هیئت رئیسه دائم فراکسیون امید البته به «امید ایرانیان» میگوید که «بسیاری از کسانی که به نامه مطهری اعتراض داشتهاند، امضای خود را از نامه اعتراضی پس گرفتهاند.» او میگوید که چهارشنبه گذشته، جمعی نمایندگان امضاهای خود را پس گرفتند و گفتند که ما تصورمان اعتراض عادی بوده و نه جنجال کردن. و الان بنای شکایت نداریم. در واقع آنها گفتند که به لحاظ زمانی به مصلحت نمیدانستیم که این حرفها مطرح شود و گرنه شکایتی نداشته و نداریم. او همچنین در گفتوگویش با «امید ایرانیان» میگوید که «اعترض به مطهری وارد نیست چراکه حرفهای او از جایگاه هیئت رئیسه مجلس نبوده است. او به عنوان یک شخص و نماینده مردم صحبت کرده است و نمایندگان حق آزادی بیان دارند.» این عضو فراکسیون امید معتقد است که «درست است نمایندگان بر اساس ماده 26 آئین نامه داخلی مجلس، حق شکایت دارند اما این شکایت وارد نیست چراکه این اعتراض به لحاظ آئین نامه فارغ از وظایف هیئت رئیسه است چون مطهری از موضع هیئت رئیسه اظهار نظر کرده است.» رحیمی همچنین میگوید که علی مطهری فردی حق گو و حق طلب است و قاعدتاً این به مزاج برخی خوش نمی اید که مبادرت به اعتراض میکنند و به بهانههای مختلف میخواهند مطهری را در موضع دفاع قرار دهند. این در حالی است که او نسبت به منافیقن و امام اعلام موضع و اظهار نظر صریح کردند.
همچنین محمود صادقی دیگر عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید نیز در تحلیل اعتراضات در مجلس علیه مطهری و پزشکیان به «امید ایرانیان» میگوید: «برکناری علی مطهری از جایگاه هیئت رئیسه مجلس، خواست تعداد معدود و غیر معقول هم است. چراکه هر نمایندهای حق اظهار نظر دارد و نباید به هر آنچه به مزاج ما خوش نمیآید اعتراض کنیم.» او معتقد است که برخی میخواهند بی جهت حاشیه سازی کنند چراکه به درستی علی مطهری درباره اظهاراتش توضیح داده و اتفاقاً صحبتش نیز بر خلاف نظام و کشور نبوده است. از این جهت شاید عدهای میخواهند به هر بهانهای از مطهری انتقام بگیرند. محمود صادقی در گفت و گو با «امید ایرانیان» ادامه میدهد: «من به عنوان یک نماینده و همکار هشدار میدهم که باید پی گیری مسائل اصلی در کشور باشیم از حاشیه سازی بی جهت دوری کنیم. اگر واقعاً نماینده مردم هستیم باید بدانیم که مردم به چه دلیلی به ما رأی دادهاند. خواست آنها کمک به دولت و حل مسائل و مشکلاتشان بوده است.»
همچنین داود محمدی، عضو فراکسیون امید نیز به «امید ایرانیان» میگوید: «باید سعی شود که مسائل اساسی مردم مورد بررسی قرار گیرد. مسائل سیاسی که گرفتاری ایجاد میکند، نباید طرح شود.» او معتقد است که مسائل درون مجلس باید به نمایندگان سپرده شود و باید از رسانهای شدن مسائل جلوگیری کرد، چراکه طرح برخی مسائل اختلاف ایجاد میکند و این به صلاح مجلس و نمایندگان نیست. محمدی در گفت و گویش با امید ایرانیان میگوید: «طیفهای سیاسی مختلف در مجلس باید به جای محکوم کردن یکدیگر و یا درگیر کردن هم در مسائل، به فکر مشکلات مردم باشند و به گونهای عمل کنند که مردم راضی باشند.» او معتقد است که مردم از مسائل حاشیهای و طرح آنها در رسانهها خسته شدهاند و نمایندگان مردم باید این مسائل را بدانند.
*اميد ايرانيان
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]