تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى گيرد، در سينه اش بى قرارى مى كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870792690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گفتگو با پرچمدار کاروان پارالمپیک ایران/ تپش قلبم بالا رفته است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش خبرنگار مهر از برزیل؛
گفتگو با پرچمدار کاروان پارالمپیک ایران/ تپش قلبم بالا رفته است

والیبال نشسته بانوان


شناسهٔ خبر: 3760096 - دوشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۹
ورزش > توپ و تور

.jwplayer{ display: inline-block; } عضو تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران در بازیهای پارالمپیک می گوید با نزدیک شدن به زمان آغاز بازی ها ضربان قلبش تندتر می شود و شور و هیجان سراسر وجودش را فرا گرفته است. به گزارش خبرنگار اعزامی مهر از ریودوژانیرو، پانزدهمین دوره بازی های پارالمپیک ۲۰۱۶ از روز چهارشنبه با برپایی مراسم افتتاحیه در ورزشگاه ماراکانا آغاز می شود. پرچمدار کاروان ایران در این دوره از بازی های کسی نیست جز عشرت کردستانی، عضو تیم والیبال نشسته بانوان. بانوی کرمانی کاروان منا در گفتگو با خبرنگار مهر از نخستین تجربه حضورش در این بازی ها سخن گفت. * خبرگزاری مهر: پرچمدار بودن در رویداد بزرگی چون پارالمپیک چه حسی دارد؟
- عشرت کردستانی: باورکردنی نیست. اینکه خداوند این لطف را به من داشته تا بتوانم در چنین رویدادی به عنوان پرچمدار ایران باشم افتخار بزرگی است. قلبم با نزدیک شدن این بازیها به تپش می افتد و دوست دارم این تجربه را حس کنم. البته این افتخار بزرگی است که نصیب بنده شده و باید بتوانم به گونه ای رفتار کنم که نشان بدهم لیاقت آن را برای این انتخاب داشته ام. * شما برای نخستین بار است که بازی های پارالمپیک را تجربه می کنید. در خصوص این حس خود هم توضیح بدهید.
- چند روز پیش آقای راشد یزدی صحبت می کردند و می گفتند همین که شما خودتان را به اینجا رسانده اید یعنی برنده شده اید. من در حال حاضر احساس بسیار خوبی دارم و با یک اطمینان قلبی در این دوره از رقابتها حضور یافته ام و این در حالی است که برای بار اول است در این بازی ها شرکت می کنم. من صحبت های خانم لیلا رجبی را شنیده بودم که می گفت تا صبح مسابقه استرس داشته است. من چنین حسی را ندارم و آرامش فراوانی را در خود احساس می کنم. * ایران در گروه دشواری قرار دارد. همگروهی با چین و آمریکا. نظرتان در خصوص این گروه چیست؟
- البته این لطفی است که برزیلی ها در حق ما کردند. معمولا در هیچ تورنمنتی قهرمان و نایب قهرمان نباید در یک گروه باشند. اما برزیل برای اینکه شانس قهرمانی خود را افزایش دهد این کار را انجام داد. با این حال ما تمام تلاش خود را می کنیم تا صعود کنیم. * بازی اول شما در تاریخ ۲۰ شهریور با آمریکاست. این بازی را چطور ارزیابی می کنید؟
- ما اگر به آمریکا هم ببازیم دنیا به آخر نمی رسد اما قول می دهم آنها را جان به سر کنیم. جوری با آمریکایی ها بازی می کنیم که به سختی از زمین بیرون بروند حتی اگر ما بازنده میدان باشیم. در گروه ما تیم های رواندا و چین هم حضور دارند. * چقدر به صعود از این گروه باور دارید؟
- تا حدود زیادی. چون ما برای صعود دو شانس داریم. رواندا را نباید دست کم گرفت اما تیم ما می تواند این تیم را شکست دهد. ما اگر از دو بازی مقابل آمریکا و چین در یک دیدار برنده شویم به مرحله بعد صعود می کنیم. * رمز موفقت تیم والیبال نشسته بانوان چیست؟
- تا همین چندی قبل کسی ما را باور نداشت و شاید ما هم چندان به خودباوری نرسیده بودیم. اما آقای فرید صائبی کاری کردند که ما خودمان را باور داشته باشیم و فکر کنیم که می توانیم از پس انجام این کار برآییم. من واقعا سپاسگزار ایشان هستم که ما را به این مرز از خودباوری رساند. * شما هم همسر هستید و هم مادر. آیا این بر عملکردتان تاثیرگذار نبوده است؟
- بله در جهت مثبت. من پیش از این وظایف خطیری در عرصه همسرداری و تربیت فرزند داشتم و اکنون وظیفه بازیکن والیبال نشسته خوب بودن هم به وظایفم افزوده شده است.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن