تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820830665




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ذبح دام در معابر عمومی سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ذبح دام در معابر عمومی سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد
مدیرکل دامپزشکی خراسان‌شمالی گفت: ذبح دام در کوچه و خیابان سلامت عمومی جامعه را به خطر می‌اندازد.
آفتاب‌‌نیوز : دکتر سید محمدمهدی احمدی، با اشاره به ذبح گوسفند در مراسم و آیین‌هایی همچون عید قربان افزود: کشتار باید در کشتارگاه صورت گیرد زیرا کشتارگاه‌ها ضریب اطمینان یک فرآورده خام دامی را برای مصرف‌کننده تضمین می‌کنند.


وی ادامه داد: شهروندان باید برای جلوگیری از انتشار برخی بیماری‌ها همانند "شاربن" و "تب خونریزی‌دهنده کونگو" از کشتار دام در کوچه و خیابان بپرهیزند و این کار را در کشتارگاه‌ها انجام دهند.


وی با بیان اینکه هدف از احداث کشتارگاه‌ها جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است، اظهار کرد: چرخه انتقال بسیاری از بیماری‌ها همانند "کیست هیداتیت" پس از کشتار دام در کشتارگاه‌ها مختومه می‌شود.


به گفته وی کشتار دام در کوچه و خیابان مشکلات زیست محیطی ایجاد می‌کند که کشتارگاه‌ها این مشکل را مرتفع می‌کنند.


احمدی با اشاره به اینکه متاسفانه هنگام جشن عروسی، مراسم سوگواری و دیگر آیین‌ها، دام در معابر عمومی ذبح می‌شود، بیان کرد: کشتارگاه‌ها بازرسی‌های پیش و حین کشتار را انجام می‌دهند و سلامت دام و انسان را تضمین می‌کنند که با وجود این امکان، باید عادت کشتار در معابر عمومی حذف شود.


وی تصریح کرد: مراجعی همانند علوم پزشکی، آموزش و پرورش و حج و زیارت می‌توانند در ارتقاء فرهنگ شهروندان به منظور اینکه دام‌ در کشتارگاه‌ها ذبح شود  تاثیرگذار باشند.


وی با بیان اینکه هنوز فرهنگ مصرف شهروندان، استفاده از گوشت تازه است، گفت: باید تلاش کنیم تا فرهنگ استفاده از گوشت منجمد و بسته‌بندی به‌منظور داشتن گوشت ایمن و همچنین فرآورده‌های پیش‌سرد را در جامعه رواج دهیم.


احمدی با اشاره به اینکه خون جاری شده در معابر عمومی علاوه بر مخاطرات زیست محیطی موجب تجمع حشرات و انتقال بیماری‌ها می‌شود، ادامه داد: با کشتار دام خارج از کشتارگاه‌ها ممکن است خون‌گیری ناقص انجام شود و ماندگاری و کیفیت گوشت پایین آید.


وی با بیان اینکه "تب کریمه کنگو" یکی از بیماری‌های ویروسی است که بین انسان و دام مشترک است، افزود: این بیماری در دام‌ علایم خاصی ندارد اما در انسان‌ها بروز می‌کند و باعث مرگ آن‌ها می‌شود.


 وی ادامه داد: این بیماری در اصل توسط کنه‌ها منتقل می‌شود و دامداران، چوپان‌ها، دامپزشک‌ها، قصاب‌ها و کسانی که گوشت را تکه می‌کنند ممکن است در معرض این بیماری باشند.


وی با بیان اینکه مبارزه با انگل‌های خارجی تنها راه مبارزه با این بیماری است بیان کرد:‌ اداره کل دامپزشکی خراسان‌شمالی برای مبارزه با این بیماری، طرح سمپاشی دام را در دستور کار دارد.
منبع: ایسنا



۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن