واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: 1400 پروژه عمرانی در استان بوشهر اجرا شد معاون امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: 1400 پروژه عمرانی با اعتبار 1830 میلیارد تومان سال گذشته در استان بوشهر اجرا شد که این مهم جایگاه این استان در حوزه توسعه و پیشرفت نشان میدهد.
۱۳۹۵ شنبه ۱۳ شهريور ساعت 13:39
به گزارش خبرنگار پانا از بوشهر به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، سید محمد حسن باستی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر در استانهای مهم و استراتژیک کشور است اظهار داشت: در استان بوشهر ظرفیتهای مهمی وجود دارد که آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک نقش مهم و تاثیرگذاری در ارتقا کیفیت ساخت و سازها دارد.
وی با بیان اینکه آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به عنوان دستگاه نظارت نقش تعیین کنندهای دارد افزود: برای اجرای بسیاری از پروژههای مهم و کلیدی استان بوشهر از ظرفیت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک برای ارتقا کیفیت استفاده میشود و این در حالی است که از بخش خصوصی نیز بهرهبرداری میشود.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه 20 درصد اعتبارات عمرانی استان بوشهر در حوزه راهسازی تخصیص مییابد افزود: از 460 میلیارد تومان اعتبارات استانی امسال 20 درصد آن به حوزه راهسازی تخصیص یافته که اکنون 8 طرح بزرگراهی در این استان در حال اجرا است.
باستی با اشاره به اینکه سال قبل 1400 پروژه عمرانی در استان بوشهر اجرا شد تصریح کرد: در سال گذشته 1400 پروژه عمرانی با اعتبار 1830 میلیارد تومان در استان بوشهر اجرا شد که این مهم جایگاه این استان در حوزه توسعه و پیشرفت نشان میدهد.
وی با بیان اینکه طرحهای راهسازی زیرساخت توسعه و پیشرفت است گفت: توسعه طرحهای راهسازی ضمن ارتقا ایمنی تردد در جادهها ظرفیت توسعه در این استان افزایش میدهد.
معاون استاندار بوشهر با اشاره به جایگاه آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در اجرای طرحهای عمرانی بیان کرد: در استان بوشهر از این ظرفیت استفاده حداکثری میشود بگونهای که تمام پروژههای عمرانی مورد توجه آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک قرار دارد.
باستی ضمن آرزوی موفقیت برای غلامرضا قاسمی به عنوان مدیرکل جدید آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک از خدمات سید احمد محمودی قدردانی کرد.
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک نیز گفت: اکنون در 31 استان آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استقرار دارد که تجهیزات آزمایشگاههای 8 منطقه و 2 استان به روز و مدرن میشود.
سید رضا حسینی با بیان اینکه این شرکت قدمت 60 ساله دارد اظهار داشت: 2 هزار و 500 نفر در آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استانها و ستاد مرکز در تهران فعالیت میکنند که 70 درصد این افراد تحصیلات دانشگاهی دارند.
وی با بیان اینکه آزمایشگاهها نماد شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک هستند خاطر نشان کرد: تجهیزات این آزمایشگاهها مدرن و پیشرفته است بگونهای که با دانش روز این آزمایشگاهها همگام است.
حسینی با بیان اینکه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در زمینه مصالح ساختمانی، ژئوتکنیک و امور راهسازی فعالیت دارد افزود: این شرکت به صورت درآمد هزینه اداره میشود که در واقع امور شرکت از محل انجام کارها و ایجاد درآمد تامین میشود.
مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با اشاره به فعالیتهای این شرکت در زمینه خاک، بتن، آسفالت و امور ژئوتکنیک افزود: نوآوری و استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا مورد توجه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک است بگونهای که سال قبل تجهیزات و امکانات نو و مدرن در بخشهای مختلف خریداری شده که این اقدام به بهبود و ارتقای کیفیت جادهها در بخش روسازی کمک میکند.
حسینی با بیان اینکه بخشی از وظایف شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک رعایت استانداردهای بینالمللی است افزود: در این بخش استانداردها در داخل کشور بومیسازی میشود و پس از آن با همکاری سازمان ملی استانداردها، این استانداردها تدوین میشود.
وی با قدردانی از اقدامات و فعالیتهای سید احمد محمودی مدیرکل اسبق آزمایشگاه فنی ومکانیک خاک غلامرضا قاسمی را به عنوان مدیرکل جدید این اداره کل معرفی کرد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]