تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827053640




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعداد تراکنش‌های بانکی از جمعیت کشور بیشتر است


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تعداد تراکنش‌های بانکی از جمعیت کشور بیشتر است
روز نو :  ٩٥‌درصد ایرانی‌های دارنده کارت شتاب از خدمات غیرحضوری استفاده می‌کنند و تنها ٥‌درصد از مشتریان به‌صورت حضوری به شعب مراجعه می‌کنند. این آماری است که علی دیواندری، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی به آن اشاره می‌کند و می‌گوید با گسترش استقبال مردم جهان از شبکه‌های اجتماعی، درحال حاضر موسسات مالی جهان تا ١٠‌درصد بودجه خود را به تبلیغات مجازی اختصاص می‌دهند.
 
علی دیواندری، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی اعلام کرد: تعداد تراکنش‌های بانکی روزانه کشور از کل جمعیت ۷۵‌میلیون نفری کشور بیشتر است و این نشان از حجم عظیم عملیات بانکی دارد.
 
او در نخستین اجلاس رهبران کسب و کار ایران، با بیان این‌که بانک‌های مهم دنیا در زمینه بانکداری اجتماعی فعال هستند،  تأکید کرد:   این نوع بانکداری نوعی شکستن پوسته‌های بانکداری سنتی در دنیا است و نوعی استفاده از ابزارهای جدیدی به حساب می‌آید که در گذشته وجود نداشت. به‌عنوان مثال درحال حاضر و با گسترش روزافزون استفاده از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، بانکداری الکترونیک در دنیای امروز بسیار گسترش داشته است و امروز دیگر زمان مراجعه به شعب فیزیکی بانک‌ها به سر رسیده و از صف‌های طولانی خبری نیست.
 
دیواندری ادامه داد: درحال حاضر در ایران ۹۵‌درصد دارندگان کارت‌های بانکی از خدمات مدیا و سامانه‌های غیرحضوری استفاده و تنها ۵‌درصد از مشتریان به شعب مراجعه می‌کنند.
 
او به نفوذ عظیم شبکه‌های اجتماعی در ۴۲‌درصد جمعیت جهان اشاره کرد و با بیان این‌که بسیاری از سازمان‌های اقتصادی از خدمات شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، گفت: بانک‌ها نهاد اجتماعی بزرگی هستند که مردم به بهانه‌های مختلف به آنها مراجعه دارند.
 
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی با تأکید بر این‌که انجام ۳۵‌درصد فعالیت‌های ارتباطی جهان از طریق اینترنت حجم بالایی است، افزود: بانک‌ها باید در نخستین فرصت استفاده از شبکه‌های اجتماعی را در دستور کار قرار دهند و پوسته بانکداری سنتی شکسته شود زیرا بانک‌های کشور در ابتدای راه قرار دارند.
 
دیواندری تأکید کرد: استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای نظام بانکی یک فرصت است و اغلب بانک‌های خارجی به بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی روی آورده‌اند. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که ۱۶‌درصد این بانک‌ها از شبکه‌ها استفاده کرده، ۲۸‌درصد حداقل یک کانال دارند، ۴۱‌درصد درحال ایجاد بوده و ۱۳درصد هنوز شروع نکرده‌اند و تنها سه‌درصد بانک‌ها اعلام کرده‌اند که برنامه‌هایی برای استفاده از شبکه اجتماعی و ابزار‌های آنلاین برای امور بانکی ندارند.
 
وی با بیان این‌که نتایج یک نظرسنجی دیگر نشان می‌دهد که بیش از ۷۵‌درصد بانک‌ها از شبکه‌های اجتماعی در زمینه معرفی محصول، ارتباطات و بازاریابی استفاده می‌کنند، گفت: همچنین برای استفاده از مشاوره‌های مالی، طرح شکایت، سوالات و غیره از این شبکه‌ها استفاده می‌کنند.
 
 دیواندری با اعلام این‌که ۴۲‌درصد شرکت‌های خدمات مالی دو تا ۱۰‌درصد بودجه خود را صرف حضور در شبکه‌های اجتماعی می‌کنند، افزود: در‌ سال ۲۰۱۶ میلادی ۹۰‌درصد شرکت‌های پیشرو در شبکه‌های اجتماعی پایگاه داشته‌اند.
 
او با بیان این‌که ۶۰‌درصد از بانک‌ها خود را در ارایه خدمات از طریق شبکه‌های اجتماعی تازه‌کار می‌دانند، اظهار داشت:  بانک‌ها برای کاهش هزینه‌ها می‌توانند از شبکه‌های اجتماعی در تبلیغات، خدمات مشتریان و بازاریابی استفاده کنند، در عین حال یکی از دلایل اهمیت این شبکه‌ها برای بانک‌ها خلق ابتکارات جدید در ارایه خدمات است.
 
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی افزایش درآمد را از دلایل دیگر تمایل بانک‌ها برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی برشمرد و ادامه داد: بانک‌ها امروز باید مراقبت کنند تا مشتریان خود را در این بخش از دست ندهند.
 
روزنامه شهروند



تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن