تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870729226




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد روحیه نشاط و امید ماحصل اقدامات فرهنگی دولت تدبیر و امید


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ایجاد روحیه نشاط و امید ماحصل اقدامات فرهنگی دولت تدبیر و امید معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس تاکید کرد: به واسطه فعالیت های فرهنگی دولت و آشتی فرهنگوران با این اداره کل روحیه نشاط و امید در مردم و نخبگان استان شکل گرفت.
۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۰ شهريور ساعت 10:32

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار پانا فارس، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس یکی از رویکردهایی که دولت تدبیر و امید به عنوان رویکرد موثر در تمام حوزه های جامعه دنبال کرده را مساله فرهنگی دانست و افزود: تلاش برای بسترسازی فرهنگی و ارتقا فرهنگ عمومی و توانمند سازی استان ها براساس پیشینه منطقه و تاکید بر هویت قومیتی و ملیتی در راس اهداف دولت قرار داشت.
«بهاره شفیعی سروستانی » اظهار کرد: در این راستا برنامه هایی دنبال و ضمن تعیین چشم انداز هدفگذاری صورت گرفت. برنامه ها با این رویکرد که فضای فرهنگی جامعه را تلطیف بخشند و ارتباط موثر بین فرهنگوران و دولتمردان را سبب شود دنبال می شدند، موضوعی که به نظر میرسد به دلایل متعدد و متفاوت در طول سال ها کمرنگ منده بود و فرهنگوران و ادبا و شاعران تمایلی برای حضور و مشارکت در عرصه های فرهنگی نداشتند.
وی معتقد است: طبیعی است که فرهنگ جامعه را نخبگان هدایت کنند و حضور و همراهی آنها شکل سیال فرهنگ را به ساختار پایدار تبدیل کند و تاثیرگذار باشد .باید گفت مهم ترین تاثیری که مشاهده شد ایجاد روحیه نشاط و امید در جامعه بود کما اینکه که این نشاط هم در حوزه عامه مردم و هم طبقه نخبه ملموس بود.
وی افزود: از سال گذشته تاکنون 50 کتاب رونمایی شد و 30 سمینار و همایش در راستای ارتقا فرهنگ عمومی جامعه شکل گرفت و همچنین در راستای آشتی ادبا 150 دفتر انجمن ادبی در شهرستان ها در حال شکل گیری است.
این مقام مسئول اضافه کرد:در این بازه زمانی انجمن های متعدد ادبی از جمله انجمن مفاخر ،اهل قلم و اتحادیه چاپخانه داران تشکیل و در طول این مدت تلاش شد انجمن های فرهنگی و ادبی به خصوص در شهرستان های فارس که پیشینه عمیق ادبی دارند و در واقع ماهیت و هویتشان را از ادبیات و شعر می گیرند فعال شوند تا موج جدیدی در جامعه ایجاد کنند که این موج همراه با نشاط و امید و نشان دهنده خدمات نظام به مردم باشد.
شفیعی ادامه داد: علاوه بر این باید زیرساخت ها نیز در استان فراهم می شد که این زیرساخت ها با توجه به قابلیت های فارس که تاکنون مغفول مانده و یا پیگیری مناسب انجام نشده بود از سوی دولت مورد تاکید قرار گرفت.
وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در دولت تدبیر و امید که همان تشکیل اتحادیه چاپ خانه داران بود،اظهار کرد: با وجودی که فارس یکی از استان های با بیشترین تعداد چاپخانه است اما هویت صنفی چاپخانه داران با توجه به اینکه تاکنون اتحادیه نداشتند دچار مشکل بود و آنها نمی توانستند از حقوق خود دفاع کنند ،این بود که مساله خصوصی سازی مورد تاکید قرار گرفت و به آن عمل شد.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت:علاوه بر آن ما در فارس هم در محیط علمی و هم ادبی شخصیت های برجسته ای داریم همین مساله دلیلی بود تا از این پس مجوز چاپ کتاب در استان صادر شود و شورای نظارت بر چاپ را در استان داشته باشیم.
وی افزود: از طرفی تمام تلاش معاونت فرهنگی ارتقا جایگاه استان فارس درکشور آن طور که شایسته است ، بود.بر همین اساس جشنواره های کشوری مانند جشنواره شعر فجر ،دومین همایش ملی ادبیات کودک و نوجوان ، روز جهانی شعر ،جشنواره هزار شاعر پارسی گوی در استان برگزار شد تا ماهیت ادبی استان برجسته شود.
شفیعی موضوع مورد تاکید دیگر را ارتقای فرهنگ عمومی نام برد و افزود:آنچه که مورد تاکید شورای فرهنگ عمومی است و ما نیز بر آن تاکید داشتیم تا ماهیت جامعه را به سمت اخلاق ناب ایرانی و اسلامی سوق دهیم ارتقا فرهنگ عمومی بود و بر این اساس با ساخت برنامه های متعدد در راستای ترویج سبک ایرانی اسلامی گام برداشتیم.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان کرد:شیراز پیشینه ادبی بسیار قوی دارد و یکی از مباحثی که پیگیری شد و هم اکنون نیز در حال انجام است معرفی شیراز به عنوان مرکزی برای مطالعه و کتابخوانی است در همین راستا طرح های پایتخت کتاب و روستاهای دوستدار کتاب مطرح و علاوه بر آن موضوع شهر خلاق ادبی همچنان در حال پیگیری است.
وی یادآور شد: مهم ترین بحثی که در این دولت مطرح شد موضوع اقتصاد فرهنگ بود،فرهنگ می تواند درون زا و مولد باشد می تواند اثر تولید شده را در معرض دید عموم قرار دهد و هنرمندی که تولید کننده اثر باشد خود نیز از آن نفع ببرد.
شفیعی افزود: در ابتدا سعی شد آشتی بین فرهنگ وران با اداره کل که متولی حوزه فرهنگ است ایجاد شود و با طراحی ها و برنامه هایی که اجرا شد بخش عمده ای از فرهنگوران با ما از در آشتی وارد شدند و این اداره کل را بعنوان نماینده دولت در حوزه فرهنگ پذیرفتند و هم افزایی ایجاد شد تا یک جنبش جدید و یک حرکت رو به جلو در جامعه ایجاد شود.
وی با تاکید بر مساله پوشش ایرانی اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که لباس بعنوان یک رسانه عمل کرده و ماهیت فرد را نشان می دهد و دیگر پوشاک صرفا نقش پوشانندگی نداشته و تعیین کننده جایگاه و دیدگاه فرد نسبت به احتماع است بحث هویت ملی، قومی و پوشاک ایرانی اسلامی مورد توجه قرار گرفت و امسال اولین همایش پوشش ایرانی اسلامی در شیراز برگزار و دومین همایش پیوند پوشش ایرانی اسلامی با هدف آموزش و شناخت پوشش اقوام ایرانی هم اکنون در حال برگزاری است تا مبنایی باشد برای تولید پوششی که ماهیت و هویتی ملی دارد و پایه ای برای ایجاد طرح های جدید و نو است.
این مسئول هنری در پایان تاکید کرد: زمانی که قرار است طراح در جهت ایده های جدید گام بردارد بهتر است ریشه ها را بشناسد و به همین دلیل این همایش هم موضوع آئین ها را تحت الشعاع قرار می دهد و هم کارگاه های آموزشی برای شناخت انواع ملزومات پوشاک را در بر می گیرد.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن