تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871146166




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر صنعت: ارائه تسهیلات به 5 هزار صنعت کوچک و متوسط/واردات به شرط تولید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر صنعت: ارائه تسهیلات به 5 هزار صنعت کوچک و متوسط/واردات به شرط تولید
ارائه تسهیلات به 5 هزار صنعت کوچک و متوسط/واردات به شرط تولید
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا نعمت زاده در نشست با فعالان و نخبگان اقتصادی استان البرز که شامگاه دوشنبه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، گفت: هدف توزیع پول نیست و درصدد ایجاد یک حرکت رونقی هستیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای شرکت هایی که به طور رسمی برای واردات مجوز می گیرند، شرط گذاشته شده که بخشی از واردات را به تولید تبدیل کنند.

**سیاست دولت کنترل واردات
نعمت زاده گفت: امسال دولت به خصوص در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با جدیت درصدد فعالیت و صدور دستورالعمل هایی برای کنترل ورود کالا به کشور است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش موبایل نیز طرحی به صورت پایلوت در کشور اجرایی می شود که از واردات بی رویه جلوگیری شود و در موارد دیگر بررسی شده که چه اقلامی زمینه قاچاق دارد تا کنترل درباره آنها صورت گیرد.

**زمینه مناسب برای حل مشکلات اقتصادی
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه اکنون شرایطی ایجاد شده که باید با اتحاد و همدلی مسائل و مشکلات اقتصادی را حل کنیم، افزود: در شرایط فعلی با بحران بیکاری مواجه هستیم.
وی ادامه داد: بخش پیشران اقتصاد در حوزه صنعت و کشاورزی است که اگر این بخش راه اندازی شود سایر مشکلات قابل حل است.
نعمت زاده با اشاره به اینکه فاصله هوایی از قبل انقلاب 120 کیلومتر تعریف شده، گفت: این موضوع در قانون نیز ذکر نشده و دلیل تصویب این امر فشار یکی از کمیسیون ها برای حفاظت از محیط زیست بود.

وی با بیان اینکه کشاورزی و صنعت مکمل یکدیگر هستند، اظهار داشت: در تمامی دنیا بخش کشاورزی و صنعت لازم و ملزوم یکدیگر هستند و اکنون بحث توسعه پایدار به این معنی است که تمامی اجزا با هم رشد کنند.
این مسئول اضافه کرد: در مورد نرخ سود تسهیلات به خصوص صنایع کوچک که اکنون دولت بودجه و اعتباری نمی تواند با توجه به شرایط اقتصادی در این امر پرداخت کند چراکه یارانه نقدی برای این امر مانع بزرگی ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه باید به توسعه صنعتی و تاسیس فرودگاه کمک کرد، گفت: این امور بسیار مهم و تاثیر گذار هستند از این رو باید اهتمام لازم برای رشد این مولفه ها صورت گیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به قوانین بانک ها افزود: قوانینی جدیدی وضع شده که از واحدها برای دریافت تسهیلات وثیقه هایی درخواست کردند که این امر مانع بزرگی بوده و منطقی نیست.

نعمت زاده گفت: در بازسازی تجهیزات واحدها هیچ محدودیتی وجود ندارد و برای این امر بدون سقف تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: برخی از واحدها اکنون رقابت پذیر نیستند باید سرمایه گذاری نو انجام دهند و بانک ها نیز تسهیلات برای این امر ارائه می کنند.
وی با اشاره به بحث وارد کردن و استفاده از تکنیسین ها و اساتید با تجربه از خارج کشور اظهار کرد: در امر صادرات ما مدیریت توانمند صادراتی برای یکی سری از کالاها نداریم ما می توانیم مدیران صادراتی را برای کمک در این بخش ها وارد کنیم.




۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن