تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

سایت نوید

کود مایع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799689968




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییر رویکرد ترکیه تاکتیکی نیست


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 تغییر رویکرد ترکیه تاکتیکی نیست
تغییر رویکرد ترکیه تاکتیکی نیست مدیر دفتر شبکه هلال تی وی ترکیه گفت: هزینه‌های آمریکا، اروپا و ترکیه برای سرنگونی اسد سنگین شده و با همه سرمایه گذاری خویش نتوانسته‌اند مقابل سیاست‌های ایران و روسیه ایستادگی کنند.


به گزارش فرهنگ نیوز،«محمدعلی آک بولوت»، مدیر دفتر شبکه هلال تی وی ترکیه در تهران ، با اشاره به اشتباه بودن سیاست ترکیه در قبال سوریه گفت: اردوغان رئیس جمهور ترکیه و بن علی ییلدیریم نخست وزیر این کشور به تغییر سیاست خارجی ترکیه در قبال سوریه اذعان کرده‌اند.

وی با اشاره به اظهارات نخست وزیر ترکیه مبنی بر پذیرش اسد به عنوان یک طرف مذاکره گفت: بن علی ییلدیریم اظهار داشته که بشار اسد یک طرف مذاکره در بحران سوریه است و بایستی با وی مذاکره کرد. مقامات ترکیه بعد از 6 سال مشاهده می‌کنند که سیاست ترکیه در قبال بحران سوریه اشتباه بوده است؛ لذا به سیاست قبل از آغاز بحران در سوریه برگشته‌اند. ترکیه در حال حاضر به سمت ایران و روسیه و شرق نزدیک شده است.

مدیر دفتر شبکه هلال تی وی ترکیه سیاست جمهوری اسلامی ایران و روسیه را در قبال سوریه مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: سیاست ایران و روسیه بر حفظ نظام بشار اسد و لزوم بهره گیری از راه حل‌های سیاسی و گفت‌وگو قرار داشته است. طبق سیاست این دو کشور گروه‌های داعشی و کردهای تندرو در این مذاکرات جایی ندارند. ترکیه نیز الان به سیاستهای ایران و روسیه نزدیک‌تر شده است.

آک بولوت علت متمایل شدن سیاست آنکارا به سمت سیاستهای تهران و مسکو را مربوط به تحولات منطقه‌ای دانست و گفت: بحران سوریه 6 ساله شده است و آنهایی که به دنبال یکسری اهداف از ایجاد بحران در سوریه بودند، به مقاصد خویش دست پیدا نکرده‌اند. این اهداف شامل سرنگونی حکومت اسد و ایجاد حکومت همسو در سوریه بود. مخالفان دمشق جایگزینی برای اسد سراغ ندارند و در این مدت نتوانستند فردی را پرورش دهند. کسانی هم که به عنوان جایگزین اسد تربیت می‌شدند، با مربیان خود به مخالفت پرداخته‌اند. هزینه‌های آمریکا، اروپا و ترکیه برای سرنگونی بشار اسد سنگین شده و با همه سرمایه‌گذاری خویش نتوانسته‌اند مقابل سیاستهای ایران و روسیه ایستادگی کنند.

وی با اشاره به حملات هوایی روسیه علیه گروه‌های تکفیری و حضور مستشاری ایران در سوریه تاکید کرد: قدرت بازیگرانی چون ایران، روسیه، حزب الله و دولت مشروع دمشق در مقابل مخالفان دولت اسد به اثبات رسیده است. مخالفان حکومت سوریه به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند به راحتی قدرت بازیگران مقابل را با شکست مواجه سازند؛ لذا ترکیه نیز به عنوان یکی از بازیگران مخالف اسد مجبور به تغییر سیاست خویش در قبال سوریه شده است.

این کارشناس ترکیه‌ای در پاسخ به سوال «سیاست اشتباه آنکارا در قبال دمشق چه تأثیرات منفی بر کشور ترکیه داشته است؟» گفت: تأثیرات منفی این سیاست در حوزه‌های مختلف اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی مشاهده می‌شود. در نهایت چنین سیاست اشتباهی موجب وقوع کودتای پانزدهم جولای در ترکیه شد.

این فعال سیاسی ترک تغییر سیاست این کشور در قبال سوریه را مربوط به قبل از کودتا دانست و افزود: تغییر نخست وزیری و جایگزینی بن علی ییلدیریم به‌جای احمد داوداوغلو نشانه‌ای از تغییر سیاست منطقه‌ای ترکیه در قبال سوریه بود؛ اما وقوع کودتا موجب برجسته شدن تغییر سیاست خارجی ترکیه شد. انفجارها و حملات تروریستی در ترکیه قبل از این در مناطق جنوب شرقی و کردنشین به وقوع می‌پیوست؛ اما متأسفانه این حملات تروریستی الان در همه نقاط ترکیه رخ می‌دهد و قربانیان آن روزبه‌روز بیشتر می‌شوند. انفجار غازی عینتاب یکی از این موارد بود که موجب قربانی شدن 56 نفر شد. این در حالی است که چنین اتفاقاتی قبل از بحران سوریه چندان رخ نمی‌داد.

وی با اشاره به حضور حدود سه میلیون نفر از آوارگان سوری در ترکیه یادآور شد: آوارگان سوری حاضر در ترکیه با مشکل بیکاری مواجه هستند. گفتنی است که این مسئله غیر قابل کنترل و در همه حوزه‌ها تأثیرگذار است. کاهش میزان توریسم ترکیه نیز یکی از نمونه‌های تأثیرات منفی بحران سوریه بوده است.

آک بولوت در پاسخ به این سوال که «آیا تغییر سیاست خارجی ترکیه تاکتیکی است یا استراتژیک؟» گفت: حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت ترکیه در جریان کودتا یک اقدام استراتژیک بوده است. اردوغان و حکومت وی نیز قبل از کودتا نسبت به تغییر سیاست خویش در مورد سوریه ابراز تمایل کرده بود؛ اما اراده تغییر سیاست خارجی ترکیه بعد از کودتا بیشتر شده است. بر این اساس گفت‌وگوهای آنکارا با تهران و مسکو راجع به سوریه افزایش پیداکرده و ورود نیروهای ترکیه به شمال سوریه نیز بدون هماهنگی ایران و روسیه نبوده است؛ لذا نمی‌توان ادعا کرد که تغییر رویکرد ترکیه به صورت تاکتیکی انجام می‌شود.

خبرنگار ترکیه‌ای در پایان با اشاره به دیدارهای فشرده مقامات ایرانی و ترکیه‌ای خاطرنشان کرد: این دیدارهای فشرده نشان از استراتژیک بودن تغییر رویکرد ترکیه است. با این حال بایستی توجه داشت مناسبات ترکیه با غرب طولانی مدت بوده و روابط طرفین هیچ مقطعی قطع نشده است.
 

منبع: تسنیم


95/6/7 - 12:27 - 2016-8-28 12:27:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن