تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به نفع ت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870957408




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازداشت تتلو و یادآوری خطر لمپنیسم و زوال فرهنگی و اخلاقی در جامعه


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


پس از واکنش طرفدارانش در شبکه های اجتماعی
بازداشت "تتلو" و یادآوری خطر لمپنیسم و زوال فرهنگی و اخلاقی در جامعه
باید نقدی هم به تصمیم گیرندگان و سیاستگذاران داشت. در کشوری که بزرگان موسیقی یا اجازه کار ندارند و به حاشیه رانده شده اند یا به ناچار کوچ کرده انددر موسیقی وجود ندارد تتلوها ظهور می کنند.
روز نو :
باید نقدی هم به تصمیم گیرندگان و سیاستگذاران داشت. در کشوری که بزرگان موسیقی یا اجازه کار ندارند و به حاشیه رانده شده اند یا به ناچار کوچ کرده انددر موسیقی وجود ندارد تتلوها ظهور می کنند.
 "هلو يارو مياد چهار صفحه از فتحياتش مي‌نويسه، هيشكى جوابشم نمي‌ده‌!! ولى ما مي‌گيم بغبغوووو اينجا شيش هزار نفر مي‌نويسن بغبغوووخوب اين يعنى چى‌؟! يعنى عشق و يعنى اينكه ما چقدر با هم پايه‌ايم و چقدر پشت هميم كه حتى «اوه اوه اوه» يا بغبغو هم مي‌نويسيم همه با عشق حمايت مي‌كنن !! خوب اين كه سوزش نداره كه خوب خودتونم بياين بنويسين بغ بغو كه آنقدر حرص نخورين آقاااا تتليتيااااهمه بگين بغ بغووووو بغ بغو". «بابا آدم توی دوره ی پاکیه، مبینه، خب آدمه، دلش میخاد دیگه، مگه میشه همچی چیزی؟ میگم من ِ امیر تتلو کله ام میچرخه که این همه دیدم. وای به حال عمله و بنا و بنده ی خدایی که ندیده همچی چیزیو و نمیدونم کارگرای کنار خیابونو و … . خب اینا زندگیشون به هم میریزه، خب پدر […] لباس درست بپوش. درست میگم؟ دارم میگم آدم توی دوره ی پاکیه، سرشو میندازه پایین، چشمش میخوره، باید بگم استغفروالله. خب پدر […] درست لباس بپوش دیگه. گور […]. آدم عصبانی میشه. آخه به چه زبونی بگم؟ آخه من که دیگه نه حزب اللهیم، نه تندروم، نه زیادی مذهبیم. آقا! توی دوره ی پاکیم، نمیخام همچین چیزیو توی خیابون ببینم. هی آدم عصبی میشه، هی میخاد پرهیز کنه، هی آدم مبینه خب دیگه. هر جا یه دختر بی حجاب ببینم […] بهش. خودت خب آقا! آدم نیستی بقیه رو وادار نکن به … ما میخایم پاک بشیم به هدفمون برسیم! 







به گزارش روز نو، این ادبیات سخیف بخشی از نوشته های امیر حسین مقصودلو خواننده رپ ملقب به امیر تتلو است که صفحه اش بیش از چهار صد هزار دنبال کننده دارد. او با لحنی زشت خطاب به دختران ایران پیامی را منتشر کرده بود او از ظاهر دختران انتقاد می کند در حالی که گویا نگاهی به خود و بدن محاصره شده در خالکوبی اش نیانداخته است ! از طرفدارانش می خواهد که بغ بغو کنند آنان نیز پاسخ مثبت می دهند. برخی از طرفدارانش (که متاسفانه کم هم نبودند) پس از شنیدن خبر اخیر بازداشت او به شکلی گسترده در شبکه های اجتماعی فعال شدند. برخی عکس راز و نیاز برای ازادی او را در حساب های کاربری خود منتشر کردند ! برخی دیگر از طرفداران او در فراخوانی عصر روز چهارشنبه در خیابان 15 خرداد بازداشت شدند. 


امیر تتلو کیست که این اندازه طرفدار دارد؟ ایا او موسیقی فاخری را ارائه می کند یا اختراعی را انجام داده است؟ آیا او کشفی کرده که به بهبود زندگی بشریت کمک کند؟ تتلیتی ها و تتلوها در جامعه ما کم نیستند جامعه ای که "لمپنیسم" به شکل نگران کننده ای به بخشی از فرهنگ عمومی اش تبدیل می شود. از خیابان تا اتوبوس و مترو وقتی به لحن صحبت کردن طیفی از جوانان دقت می کنید کم نمی بینید طرز بیان تتلو را در کلام شان و نوع پوشش او را در ظاهرشان. 







نمادهای این فرهنگ لمپنیستی را می توان در شاخصه هایی یافت. نخستین شاخصه آن دوری از موسیقی فاخر است بی میلی به هنر کلاسیک که سبب تامل و درگیر کردن ذهن انسان و تفکر درباره مقولات مهمی چون معنای زندگی، مرگ و اضطراب و .. می شود و بار فلسفی دارد. همانند علاقه این فرهنگ در حوزه غذایی به فست فود در حوزه هنری نیز موسیقی دم دستی بدون مفهوم و بار معنایی را می خواهد. بخش دیگری از نمودهای عینی این فرهنگ لمپنیستی کاهش سطح مطالعه کتاب و روزنامه است. این موضوع شرایط را به وضعیتی رسانده که بسیاری از ناشران کتاب مجبور به تعطیلی انتشارات و تبدیل مغازه به پیتزافروشی و یا مانتوفروشی می شوند و آن هایی هم که با چنگ و دندان برای روشن ماندن چراغ کم سوی فرهنگ و هنر تلاش می کنند مجبور به انتشار کتاب هایی با تیراژ 300 تا 500 نسخه هستند ! 


امیر تتلو در چنین فرهنگ و بستری نمادی است از نسلی که از تفکر بیزار است و فرار می کند. بخش دیگری از این فرهنگ لمپنیستی ظاهرگرایی است که با عمل های جراحی زیبایی به اوج خود رسیده است. آن کس که زیباتر عمل کرده باید فخرفروشی کند. این فرهنگ خودمدار است و ارزشی برای دیگری قائل نیست. 


آن زمان که یوسف اباذری جامعه شناس چند روز پس از فوت یکی از خوانندگان گفت سرانجام این موسیقی فاشیسم است کمتر کسی به حرف او توجه کرد. در مقابلش دانشجویانی را با مشت گره کرده و عصبانی دید که می گفتند این انتخاب ماست. اباذری به عنوان یک روشنفکر خود را در برابر توده ای که هنر دم دستی را می پسندند تنها می دید. 


در اینجا باید نقدی هم به تصمیم گیرندگان و سیاستگذاران داشت. در کشوری که بزرگان موسیقی یا اجازه کار ندارند و به حاشیه رانده شده اند یا به ناچار کوچ کرده اند و ضابطه ای برای انتخاب استعداد در موسیقی وجود ندارد تتلوها ظهور می کنند. به نسل های بعدی چه باید گفت. در آن روز دیگر کسی سخنی از ناظری ها و شجریان ها نخواهد گفت آن زمان صحبت از تتلو و تتلیتی ها خواهد بود. چه سرانجام غم انگیزی برای فرهنگ و هنر ملتی با بیش از هزاران سال سابقه غنی تاریخی. 

*خرداد





تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن