تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869722930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت ساماندهی خانه مسافرهای غیرمجاز در شهر همدان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس کمیسیون اقتصاد شورای شهر همدان تاکید کرد:
ضرورت ساماندهی خانه مسافرهای غیرمجاز در شهر همدان

میزگرد اعضای شورای شهر همدان


شناسهٔ خبر: 3753189 - شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۳
استانها > همدان

.jwplayer{ display: inline-block; } همدان - رئیس کمیسیون اقتصاد ، سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان بر ساماندهی خانه مسافرهای غیرمجاز سطح شهر تاکید کرد. به گزارش خبرنگار مهر، محمد تبریزی ظهر شنبه در کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان که پیرامون بررسی طرح پیشنهادی بخش خصوصی در  ساماندهی خانه مسافرهای سطح شهر برگزار شد افزود: با توجه به اینکه مسافران از اقشار مختلف جامعه هستند و بعضی از آنها بضاعت مالی خوبی برای اسکان در هتل ها ندارند بنابراین احداث کمپ های اقامتی ارزان قیمت و ساماندهی خانه مسافرهاتی سطح شهر امری ضروری است. تبریزی با بیان اینکه برای توریست پذیری شهر، باید تمامی جوانب از جمله امکانات رفاهی و اسکان مناسب را در نظر گرفت، اظهار داشت: فعالیت کارتن به دستان برای اسکان مسافران در سطح شهر در کنار معایبش نسبتا مزایایی نیز به دنبال دارد اما باید این فعالیت ساماندهی شده و براساس اصول و چارچوب مشخصی باشد، چرا که این امر به آبروی شهر و استان مربوط است. شهرداری متولی ساماندهی خانه مسافرها نیست وی اضافه کرد: از آنجایی که شهرداری متولی ساماندهی خانه مسافرها نیست اما شورا به عنوان پارلمان شهری وظایفی در این زمینه دارد. رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان ادامه داد: هر چند شهرداری متولی مستقیم ساماندهی خانه مسافرها نیست اما باید تشویق کننده سرمایه گذاران در این راستا باشد. محمد تبریزی با تاکید بر اینکه مسافران و گردشگران باید در اماکن امن از همه لحاظ اسکان یابند، افزود: در ساماندهی خانه مسافرها باید تمامی جوانب از جمله ایمنی منازل، مکان و فضای فیزیکی و روحی منطقه مدنظر باشد چرا که این موارد در جذب دیگر گردشگران بسیار تاثیرگذار است. تبریزی گفت: با ورود خود شهروندان در امر ساماندهی خانه مسافرها به مرور زمان مردم به سمت ساخت هتل آپارتمان و متعاقب آن هتل های چند ستاره سوق داده می شوند و این امر باعث رشد و رونق اقتصادی شهر می شود که به دنبال آن رونق ساخت و ساز ایجاد شده و این معنی درآمدزایی برای شهر و شهرداری است.

وی با بیان اینکه برای جذب مسافر و گردشگر باید زیرساختهای لازم فراهم شود، گفت: ارائه خدمات مناسب رفاهی مواردی است که بسیار حائز اهمیت بوده از جمله خدمات رایگان به عنوان مثال امروزه استفاده از فضای مجازی و اینترنت در جامعه جرو لاینفک زندگی مردم شده است و ارائه «وای فای» رایگان در معابر می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. هر چند به صورت رایگان است اما به دنبال خود درآمدهای غیر مستقیم را نیز برای شهر خواهد داشت. روشهای نوین تبلیغات در گردشگری همدان بکار گرفته شود تبریزی تبلیغات مطلوب را نیز در امر جذب مهمانان و مسافران حائز اهمیت دانست و افزود: باید از روشهای نوین تبلیغات از جمله اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی و تلفن همراه بهره گرفت. رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان همچنین بر داشتن نگاه اقتصادی بر صنعت گردشگری تاکید کرد و یادآور شد: مدیریت شهری و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری می تواند زمینه سرانه مسافرپذیری به خوبی وارد شده و با بخش خصوصی همکاری کنند و در ساماندهی سوییت منزلهای غیرمجاز باید جایگاه و شرایط هتل داران را نیز در نظر گرفت تا آنها هم متضرر نشوند. تبریزی تاکید کرد: شهرداری باید برنامه دقیقی در امر مسافرپذیری داشته باشد و برنامه مناسبی تدوین کند تا از رهگذر این امر درآمدزایی داشته باشد چرا که مسافران برای شهرداری بیشتر هزینه هستند از جمله ایجاد زباله که مدیریت شهری باید برای درآمدزایی برنامه داشته باشد. نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این جلسه با اشاره به معضل فعالیت سوییت منزلهای غیرمجاز در شهر اظهار کرد: ساماندهی این منازل در شهرهای شمالی صورت گرفته اما در همدان به دلیل ضعف اقتصادی برنامه ای برای آن تدوین نشده است. ساماندهی خانه مسافرها از مطالبات شهروندان است حمیدرضا طبی مسرور با بیان اینکه ساماندهی خانه مسافرها از مطالبات شهروندان است، افزود: این ساماندهی از حساسیت بالایی برخوردار است براین اساس باید تمامی ارگانهای ذیربط با برنامه منسجم و منظمی وارد شوند. طبی مسرور اضافه کرد: در امر ساماندهی اماکن باید درجه بندی شده و مکانهایی که صلاحیت نداشته و باعث وجهه منفی شهر می شوند حذف شوند. وی نیز با اشاره به اینکه سلامت فضای فیزیکی و روانی مکانهای اسکان مسافران را باید مدنظر قرار داد، اضافه کرد: باید کاری کرد که ایجاد خانه مسافران در مناطق برخوردار شهر نیز سرایت کرده  و تنها در مناطق کمتر برخوردار نباشد. طبی مسرور اظهار کرد: شهرداری می تواند از این فرصت بهره گرفته و کمپ یا ساختمانهای ارزان قیمت برای پذیرش میهمانان احداث کنند.

سخنگو و رئیس کمیسیون خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک و محیط زیست شورای شهر همدان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه جذب مسافر و رونق صنعت گردشگری از دغدغه های ما است گفت: طرح پیشنهادی ساماندهی خانه مسافرها طرح مناسبی است که اداره میراث فرهنگی و گردشگری باید براساس وظیفه ای که برعهده دارد وارد شود اما شورا با کلیات طرح موافق است. تمامی جوانب را در ساماندهی خانه مسافرها باید در نظر گرفت کامران گردان با تاکید بر اینکه تمامی جوانب را در ساماندهی باید در نظر گرفت اظهار کرد: باید این امر با هماهنگی جامعه هتل داران انجام شود تا حق و حقوق آنها رعایت شده و در این راستا متضرر نشوند. رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر همدان نیز با تاکید بر حمایت تمامی ارگانهای ذیربط درخصوص ساماندهی سوئیت منزلهای غیرمجاز اظهار کرد: در این راستا شناسنامه دار شدن منازل پیامدهای خوبی در پی خواهد داشت که مهمترین آن ابروی شهر و استان است. علی رضایی با تاکید بر اینکه در این امر تبلیغات محیطی و آگاه سازی باید اولویت کار قرار گیرد، افزود: با توجه به اینکه زیرساختهای گردشگری در همدان تا حدودی ایجاد شده و در حال انجام است از جمله اینکه بزودی خط قطار راه اندازی می شود ظرفیت خوبی است که می تواند در جذب گردشگر و مسفر موثر باشد. رضا میرزایی عضو شورای اسلامی شهر همدان با تاکید بر اینکه در ساماندهی خانه مسافرها باید با هماهنگی لازم و مدیریت خوب وارد شد گفت: بید کمیته ای برای نظارت و ساماندهی سوییت منزلهای غیرمجاز تشکیل شود تا تمامی جوانب کار لحاظ شود. میرزایی اضافه کرد: راه اندازی کمیته ای در این زمینه باعث می شود کارها با برنامه پیش رفته و بر منازل و مسافرپذیرها کنترل و نظارت درستی صورت پذیرد و منازل همه با مجوز داشته باشند. مشارکت شهروندان در ساماندهی سوئیت منزلها اثرگذار است شهرداری همدان نیز نقش مشارکت شهروندان در ساماندهی سوئیت منزلها را موثر دانست و گفت: تصمیم خوبی که در شورای چهارم صورت گرفت رایگان کردن مجوز احداث هتل آپارتمان ها در شهر است که باید از این فرصت بهره گرفت. سید مصطفی رسولی اضافه کرد: ساماندهی خانه مسافرها از تاکیدات شورا و شهرداری همدان است که در این راستا آمادگی کامل برای حمایت و پشتیبانی را داریم. مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری همدان نیز با بیان اینکه باید به دنبال جذب مسافر و گردشگر بود گفت: توسعه هر شهری جزیره ای نیست بلکه یک کار خودجوشی است که باید تمامی سازمانهای مربوطه در این زمینه وارد شده و در راستای توسعه و آبادانی شهر هماهنگ کار کنند. مدیرعامل موسسه فرهنگی گردشگری مهر ماندگار نیز که پیشنهاد طرح ساماندهی خانه مسافرهای شهر را برای تشریح به کمیسیون اقتصاد سرمایه گذاری و گردشگری شورا ارائه داده بود از اخذ مجوز فعالیت این موسسه توسط استانداری همدان خبر داد و گفت: مدیریت ارشد استان از طرح ارتقای جایگاه فرهنگی گردشگری استقبال کرده و بر این امر تاکید فراوانی داشتند. سجاد آروانه با بیان اینکه طرح پیشنهادی انها دارای شیوه نامه بوده که بررسی و تهیه شده است افزود: در این طرح تعهد ثبت هزار منزل را در سامانه داریم بدین ترتیب که در ابتدا به صورت سراسری تبلیغات انجام می شود و منازل هم براساس درجه بندی ها قیمت های آن تقسیم بندی می شود و از طریق سامانه یا حضوری منازل به مسافران اجاره داده می شود. وی موفقیت طرح ساماندهی خانه مسافرهای همدان را در گرو حمایت و همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و دیگر ارگانهای مربوطه دانست و به ارائه تشریح طرح پرداخت.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن