تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871269375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لغو کنسرت‌ها، فتوا علیه قوانین رسمی نظام است/پشت سر روحانی ایستاده‌ایم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: لغو کنسرت‌ها، فتوا علیه قوانین رسمی نظام است/پشت سر روحانی ایستاده‌ایم
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح طلبان برای حفظ منافع کشور و به دلیل اقدامات خوب آقای روحانی در طول سه سال گذشته، قاطعانه از رییس جمهوری حمایت می کنند.
آفتاب‌‌نیوز : الیاس حضرتی با اشاره به اقدامات مثبت و خوب رییس جمهوری در سه سال گذشته گفت: ما امروز در یک 
لغو کنسرت‌ها، فتوا علیه قوانین رسمی نظام است/پشت سر روحانی ایستاده‌ایم
فضای اقتصادی قرار داریم که در روز چهار میلیون بشکه نفت تولید می کنیم و دو میلیون و نیم بشکه نفت صادر می کنیم که این موفقیت بالایی برای کشورمان است.


به گزارش آفتاب‌‌نیوز، وی افزود: امروز در موضوع تورم اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، همچنین در بخش مسکن در شش ماه گذشته شاهدیم که بازار مسکن در تهران تحرکی پیدا کرده که قطعا اثر آن را در بخش های دیگر کشور شاهد خواهیم بود.


این نماینده مجلس با تاکید بر این که در مقابله با ایران هراسی اقدامات خوبی انجام شده است گفت: امروز رژیم صهیونیستی وعربستان با تمام توان برای مقابله با ایران تلاش می کنند ولی دولت در راستای مقابله با ایران هراسی اقدامات خوبی انجام داده است.


نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: اصلاح طلبان برای حفظ منافع ملی کشور و در شرایط فعلی قاطعانه پشت سر روحانی ایستاده اند و به وی کمک می کنند.


وی به ایرنا گفته است: اصلاح طلبان نه تنها از روحانی عبور نمی کنند بلکه محکم‌تر از قبل پشت سر وی ایستاده اند، البته ما نقدها و مطالباتی به روحانی داریم ولی این باعث نمی شود که حمایتمان را از رییس جمهوری کم کنیم.


لغو کنسرت‌ها، فتوا علیه قوانین رسمی نظام است


الیاس حضرتی همچنین در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به لغو کنسرت‌ها در برخی شهرهای کشور اظهار کرد: پیش از انقلاب در بعضی موارد علما و فقها ناچار بودند با فتواهای خود دستورهایی بدهند تا قوانین اسلامی در جامعه اجرا شود.


نماینده مردم تهران در مجلس افزود: با این حال با پیروزی انقلاب اسلامی و قرار گرفتن یک فقیه در راس نظام اسلامی، این مشکل برطرف شد و دیگر نباید فتوایی علیه قوانین رسمی کشور صادر شود چراکه فتوا علیه قوانین رسمی کشور برخلاف روح انقلاب و نظام است.


این عضو حزب اعتماد ملی با انتقاد از برخوردهای دوگانه در بعضی شهرهای کشور در قبال برگزاری کنسرت‌های موسیقی گفت: هدف انقلاب اسلامی حاکمیت یکپارچه بود و نباید برخی با رفتارهای خود این حاکمیت یکپارچه را زیر سوال ببرند.


حضرتی یادآور شد: اگر می‌خواهیم کشور را یکپارچه اداره کنیم و نشان دهیم که یک دولت تصمیم‌گیرنده وجود دارد، نیروی انتظامی که بنابر قانون زیرنظر وزارت کشور اداره می‌شود، باید با وزارت ارشاد هماهنگ باشد.


نماینده مردم تهران ورود ناگهانی ستاد کل نیروهای مسلح به بحث برگزاری کنسرت‌های موسیقی را اتفاقی عجیب توصیف و تصریح کرد: متاسفانه همچنان داستان کنسرت‌ها و برخورد با صحنه‌های هنری و هنرمندان ادامه دارد که این موضوع داستان غم‌انگیزی است.





۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن