تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872024488




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رضائیان: کار من و پرسپولیس نباید به کمیته انضباطی می‌کشید/ کارم اشتباه بود، حاضرم سفید امضا کنم


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: ورزش > لیگ برتر - مدافع تیم ملی کشورمان گفت: کار من از ابتدا اشتباه بود و اکنون نه تنها باقیمانده قراردادم را معتبر می‌دانم، بلکه آمادگی دارم قراردادی سفید از نظر زمانی و دیگر شرایط امضاء کنم.

به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس؛ رامین رضائیان گفت: کار من با باشگاه پرسپولیس نباید به کمیته انضباطی می‌کشید. این اتفاق به خاطر اشتباه من بود و بابت آن عذرخواهی می‌کنم. من در حالی بعضی اقدامات را انجام دادم که از سال گذشته قراردادم دو ساله بود و یک سال دیگر از آن باقي مانده بود كه متاسفانه اشتباه كردم و اکنون نیز خودم را نه تنها متعهد به اجرای باقیمانده قرارداد می‌دانم بلکه حاضرم قراردادی بی‌قید و شرط با صلاحديد و اختيار كامل آقاي طاهري كه تا به امروز پدرانه با من رفتار كردند، امضاء کنم.
وی ادامه داد: با توجه به مجموع اتفاقاتی که روی داد، می‌دانم آنچه به دنبالش هستم چقدر برای آقايان طاهري و برانکو سخت است اما امیدوارم شانس جبران این مساله برای آنها، پرسپولیس و هواداران را پیدا کنم. به همین دلیل به آقاي طاهري اعلام کردم در صورت موافقتشان قرارداد جدیدی با پرسپولیس به اختيار تام ايشان ببندم.
مدافع راست تیم ملی خاطرنشان کرد: می‌دانم در این مدت مشکلاتی برای پرسپولیس، مسوولان باشگاه خصوصاً سرپرست محترم و سرمربي محترم پیش آمد و بعضي از هواداران نسبت به آنها به اشتباه قضاوت كردند. همچنین هواداران پرسپولیس كه خيلي اذیت شدند و وقتی به اینها فکر می‌کنم واقعا ناراحت می‌شوم اما از همه اين عزيزان مي خواهم فرصت ديگري به من بدهند و مطمئن باشند كه جبران مي كنم. در این مدت آقای طاهری خیلی به من لطف داشتند. هواداران هم همیشه مرا شرمنده خودشان می‌کنند و آنهایی را هم که هنوز ناراحت هستند کاملا درک می‌کنم.
آقاي طاهري و ساير مسئولان باشگاه از ابتدای این ماجراها تلاش کردند مساله در فضایی دوستانه و بی‌حاشیه حل شود. این امر در کنار پیام‌های دلگرم کننده هواداران باعث اصرار بیشتر من برای ادامه حضور در پرسپولیس به هر ترتیبی که باشگاه و آقای برانکو صلاح بدانند شده است.
رضائیان در پایان افزود: در مدتی که در پرسپولیس بودم، بزرگی این تیم، تلاش همبازیانم، حمایت هواداران و تفکرات و راهنمایی‌های آقای طاهري و برانکو عامل مهمی در پیشرفت من شد. شخصا شکی ندارم که آقای برانکو، شخصی به موضوع نگاه نکردند. با ایشان برای یک سال کار کردم و می‌دانم با توجه به صلاحدید خودشان همواره مصالح تیم را در نظر می گیرند. من فقط امیدوارم بتوانم یک بار دیگر در مصالح تیم محبوبم و تفکرات ایشان جای بگیرم. همچنین امیدوارم آینده به گونه‌ای رقم بخورد و در آن به شکلی عمل کنم که این بخش از خاطرات مشترک من و پرسپولیس کمرنگ شود و نکاتی مثبت و خاطرات شیرینی بر جای بماند.
43 43




جمعه 5 شهریور 1395 - 18:40:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن