تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):به امام سجّاد عليه‏السلام عرض كردم: مرا از تمام دستورهاى دين آگاه كنيد، امام عليه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870947294




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیرارشاد: اگر شرایط آن 8 سال ادامه داشت، همانند دوران صدام می‌شدیم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیرارشاد: اگر شرایط آن 8 سال ادامه داشت، همانند دوران صدام می‌شدیم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با رهنمودهای مقام معظم رهبری و هدایت رئیس جمهور، تلاش گسترده تیم مذاکره کننده طی یک و نیم سال مذاکرات به نتیجه رسید و عمده تحریم‌ها بویژه تحریم‌های بانکی برداشته شد.
آفتاب‌‌نیوز : علی جنتی در آئین افتتاح پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و اقتصادی استان اردبیل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت و هفته دولت، 
وزیرارشاد: اگر شرایط آن 8 سال ادامه داشت، همانند دوران صدام می‌شدیم
گفت: تلاش شهدای دولت با اخلاص در عمل، فداکاری و تلاش برای جلب رضایت خداوند و مردم بود.


وی با بیان اینکه شهید رجایی یکی از شخصیت‌هایی بود که در محیط زندان بیشترین شکنجه را تحمل کرد، افزود: شهید رجایی بخاطر مقاومت و تسلیم‌ناپذیری در مقابل بازجوهای رژیم شاه بیش از یک سال در زندان انفرادی بود. بعد از انقلاب نیز با تمام توان در خدمت نظام قرار گرفت. شهید باهنر نیز در دوران انقلاب و مبارزات خدمات بارز و ارزشمندی را همراه با شهید بهشتی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به نظام ارائه کرد.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهیدان رجایی و باهنر را دو شخصیت نمونه و اسوه برای همه دولتمردان دانست و تصریح کرد: امروز پس از گذشت 37 سال با پشت سر گذاشتن ناملایمات پس از انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی با اقتدا به ائمه معصومین (ع) و رهبران بزرگ در کشور توانستیم شاهد امنیتی باشیم که نتیجه فداکاری‌ها و ایثارگری‌های دوران انقلاب و دفاع مقدس است.


وی با بیان اینکه خانواده‌های شهدا، ایثارگران، آزادگان و جانبازان مشعل‌های درخشان جامعه هستند و راه را برای مردم روشن می‌کنند، خاطرنشان کرد: امروز دشمنان علی‌رغم همه تلاش‌هایشان برای نفوذ به کشور، با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) و رزمندگان سپاه و بسیجیان جان برکف نتوانسته‌اند به اهداف شوم خود برسند.


جنتی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید  زمانی روی کار آمد که تحریم‌ها همانند اینکه با زنجیر دست و پای انسان را ببندند تحمیل شده بود، افزود: در آن دوران نه می‌توانستیم به دلیل محدودیت‌های بانکی از خارج از کشور وارداتی داشته باشیم و نه اینکه می‌توانستیم کالایی را به خارج از کشور صادر و پول آنرا دریافت کنیم و اگر آن شرایط پیش می‌رفت همانند دوران صدام می‌شدیم، تاکید کرد: با رهنمودهای مقام معظم رهبری و هدایت رئیس جمهور، تلاش گسترده تیم مذاکره کننده طی یک و نیم سال مذاکرات به نتیجه رسید و عمده تحریم‌ها بویژه تحریم‌های بانکی برداشته شد.


وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 600 مورد گشایش اعتبار برای خریدها و طرح‌ها داشته‌ایم، افزود: هم‌اکنون صادرات نفت نیز به روزی بیش از 2.5 میلیون بشکه رسیده است.


جنتی با بیان اینکه سال گذشته 55 درصد درآمد نفتی کشور کاهش یافت، اظهار کرد: علی‌رغم همه مشکلات و گرفتاری‌های دولت و کاهش درآمدها، سعی کردیم به نحوی پروژه‌ها اجرا شود.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تورم در ابتدای دولت تدبیر و امید 40 درصد بود که اکنون به کمتر از 10 درصد رسیده است، خاطرنشان کرد: عمده مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اردبیل نیز به نتیجه رسیده است و امید می‌رود راه آهن اردبیل نیز که جزو طرح‌های اساسی و راهبردی کشور است به زودی به نتیجه برسد.


علی جنتی همچنین در حاشیه بازدید از سالن چندمنظوره ورزشی و استخر ایثار اردبیل در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تئاتر در کشور جزو مظلوم‌ترین رشته‌ها محسوب می‌شود، گفت: این حوزه به لحاظ فضا و اعتبارات با محدودیت مواجه است.


وی با بیان اینکه برای حمایت از حوزه تئاتر سال گذشته را به عنوان سال تئاتر اعلام کردیم، افزود: دو مجموعه پردیس تئاتر در کشور به کمک شهرداری‌ها در حال احداث است که امید می‌رود دهه فجر سالجاری به بهره‌برداری برسد.


جنتی با بیان اینکه ساخت تالار شهر اردبیل از سال ۸۹ آغاز شده است، اظهار کرد: برای اجرای این پروژه حدود 20 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که از طریق اعتبارات استانی، وزارت ارشاد و ریاست جمهوری تامین خواهد شد.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه استان اردبیل ظرفیت بسیار بالایی در حوزه فرهنگ و هنر دارد، تاکید کرد: نیاز است مسئولان فرهنگی استان نسبت به شکوفایی این ظرفیت‌ها اقدامات اساسی انجام دهند.


به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بر اساس قانون مطبوعات، بیمه خبرنگاران باید از طریق نشریه و خبرگزاری محل فعالیت انجام شود، گفت: وزارت ارشاد به وظیفه خود در قبال بیمه خبرنگاران حرفه‌ای عمل کرده است.




۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن