محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827862301
آشفته بازار اصولگرایی/ مدل 17+17 اصولگرایان و مستقلین چیست؟
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: آشفته بازار اصولگرایی/ مدل 17+17 اصولگرایان و مستقلین چیست؟
با وجود گذشت سه ماه از آغاز به کار مجلس دهم اما فراکسیون اصولگرایان که در شب انتخاب هیات رییسه تشکیل شده بود؛ هنوز نتوانسته دومین جلسه خود را برگزار کند و سردرگمیها در این فراکسیون همچنان ادامه دارد.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از اعتماد، دستاندرکاران فراکسیون ولایت در حالی دو روز گذشته سعی کردند اعضایشان را در سالن آینه مجلس دور هم جمع کنند که همچنان صداهای متناقضی از آن شنیده میشود. در حالی که چهرههایی همچون محسن کوهکن و مهرداد لاهوتی از تشکیل جلسه فراکسیون اصولگرایان با حضور لاریجانی سخن میگویند اما نقویحسینی و حاجیدلیگانی از به حد نصاب نرسیدن یک جلسه و عدم حضور لاریجانی در آن حرف میزنند. سخن از جلسه روز دوشنبه فراکسیون اصولگرایان است؛ جلسهای که گفته میشود تنها با حدود 80 نفر از اعضای این فراکسیون تشکیل شده و البته علاوه بر اعضای این فراکسیون چهرههایی همچون مهرداد لاهوتی، بهروز نعمتی و جعفرزاده ایمن آبادی همگی از فراکسیون مستقلین هم در آن حضور داشتند. با این همه به نظر میرسد که تنها راه چاره اصولگرایان همان تشکیل یک شورای 34 نفره از هر دو فراکسیون مستقلین و ولایت به ریاست علی لاریجانی است. شورای عالی که به نظر میرسد تنها نمایشی برای کنار هم قرار دادن اصولگرایانی باشد که یکدیگر را آنچنان قبول ندارند. برنامهریزیای که قرار است با مدیریت علی لاریجانی جلو برود تا شاید وضعیت آشفته اصولگرایان را سامان ببخشد. اما اصولگرایان مجلس چه میگویند؟ تناقضگوییها درباره جلسه روز دوشنبه فراکسیون اصولگرایان
درباره اینکه عنوان جلسه فراکسیون اصولگرایان چه بوده است روایتهای مختلفی وجود دارد. در حالی که طیف پایداری فراکسیون اصولگرایان و چهرههایی مانند نقوی حسینی و حاجی دلیگانی از آن به عنوان مجمع عمومی فراکسیون یاد میکند اما مهرداد لاهوتی تاکید میکند این جلسه مجمع عمومی فراکسیون ولایت نبوده است. تناقضگوییها به همین جا ختم نمیشود. در حالی که نقوی حسینی از منتفی شدن جلسه روز دوشنبه فراکسیون اصولگرایان به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضا سخن میگوید اما چهرههای معتدلتر این فراکسیون همچون محسن کوهکن بر برگزاری این جلسه با حضور لاریجانی تاکید دارند. نقوی حسینی در این باره گفت: مجمع عمومی روز دوشنبه چون دیرهنگام اطلاعرسانی شد و نمایندگان معمولا با وزرا و دستگاهها ملاقات دارند به حد نصاب نرسید و به همین جهت جلسه به 7 صبح روز گذشته موکول شد که این جلسه دوم به ریاست لاریجانی تشکیل شد. در همین حال حاجیدلیگانی، نماینده شاهین شهر هم گفت: من در جلسه روز دوشنبه شرکت ولی جلسه را ترک کردم چون حدود 80 نفر آمده بودند اما خود آقای لاریجانی شرکت نکرد. ایشان به آقای امیرآبادی گفته بود جلسه را اداره کند. اما جلسه نتوانست ادامه یابد. من هم جلسه را ترک کردم و در جلسه دوم (دیروز سهشنبه) هم شرکت نکردم.
پیشنهاد لاریجانی برای تشکیل شورای هماهنگی
با وجود این اظهارات نقوی حسینی و حاجی دلیگانی اما محسن کوهکن و مهرداد لاهوتی دو نمایندهای هستند که بر برگزاری جلسه فراکسیون اصولگرایان با علی لاریجانی تاکید دارند. هر چند با دو روایت متفاوت!، جلسهای که در آن علی لاریجانی پیشنهاد تشکیل شورای هماهنگی با حضور دو فراکسیون ولایت و مستقلین را داده تا شاید چاره انشقاق میان طرفداران او باشد. محسن کوهکن از اعضای فراکسیون ولایت درباره جلسه روز دوشنبه این فراکسیون گفت: دوستانی که از ابتدا با فراکسیون ولایت بودند بنا بر دلایلی که قابل توجه بود دنبال این بودند که فراکسیون دیگری داشته باشند، بین دوستان هم نظرات متفاوت بود. برخی میگفتند در فراکسیون ولایت هستیم اما یک ساب فراکسیون به عنوان مستقلین تشکیل میدهیم. بر همین مبنا در جلسه دیروز عمدتا روی اشتراکات میان دوستان عضو فراکسیون مستقلین و فراکسیون ولایت صحبت شد که برداشت من این بود که در جهت حفظ انسجام فراکسیونی چندین گام به جلو رفتیم. او در پاسخ به این سوال که بنابراین قرار است فراکسیون مستقلین و اصولگرایان با هم ادغام شوند، گفت: عرض کردم چندین گام به جلو رفتیم و احتمال دارد یکی، دو جلسه دیگر هم برگزار شود آن وقت نتیجه اعلام میشود. او در پاسخ به این سوال که چرا با وجود گذشت سه ماه از شروع مجلس اما همچنان فراکسیون اصولگرایان بلاتکلیف است هم گفت: به این دلیل که ما میخواهیم این رایزنیها و تفاهمات را انجام دهیم چون کار فراکسیون اجباری نیست. حتما باید با روشهای اقناعی کار فراکسیون را پیش برد. روشهای اقناعی با روشهای دستوری فرق دارد. در فراکسیون همه نمایندگان با هر گرایشی همعرض هم هستند. در مواقعی که افراد همعرض هستند وقتی که بحثی مطرح میشود حتما باید یکدیگر را قانع کنند و ذات روش اقناعی صرف وقت و فرصت است.
پیشنهاد تشکیل شورای عالی 34 نفره به ریاست لاریجانی
اما در حالی که کوهکن از احتمال ساب فراکسیون شدن فراکسیون مستقلین ذیل فراکسیون اصولگرایان سخن میگوید؛ مهرداد لاهوتی، عضو هیات رییسه فراکسیون مستقلین این موضوع را رد کرده و میگوید: آخرین تصمیمی که گرفته شد، این بود که فراکسیون مستقلین کار خودش را انجام دهد، فراکسیون ولایت هم کار خودش را انجام دهد. بعد یک شورای عالی که آقای لاریجانی پیشنهاد داد تحت عنوان شورای هماهنگی باشد، تشکیل شود. به این ترتیب که 17 نفر از فراکسیون ولایت و 17 نفر هم از فراکسیون مستقلین حضور داشته باشند و خود آقای لاریجانی هم رییس شورای عالی باشد. او تاکید میکند بههیچوجه موضوع ساب فراکسیون شدن مستقلین مطرح نیست. بعد هم توضیح میدهد: من به عنوان هیات رییسه فراکسیون مستقلین که در جلسه حضور داشتم میگویم که تلاش خیلی زیادی شد که این دو فراکسیون یکی شود، اما موافقت نشد. بعد پیشنهاد شد فراکسیون مستقلین ساب فراکسیون شود اما باز هم موافقت نشد. نتیجه این شد که هرکدام از فراکسیونها فعالیت خودشان را داشته باشند و همان شورای عالی تشکیل شود و آقای لاریجانی رییس آن باشد. لاهوتی در عین حال حضور کاظم جلالی در این جلسه را رد کرده و درباره حضور جعفرزاده ایمنآبادی هم گفت: آقای جعفرزاده تصورش این بود در این جلسه بحث انتخاب نمایندگان بینالمجالس است برای همین رفته بود و بحث مجمع فراکسیون ولایت مطرح نبود.
مدیریت لاریجانی بر دو فراکسیون ولایت و مستقلین
حالا بنا بر اظهارات کوهکن و لاهوتی ظاهرا علی لاریجانی دست به کار حل اختلافات دو فراکسیون نزدیک به خود شده است. او قطعا به ادامه ریاستش در دورههای بعدی مجلس میاندیشد و این انشقاق میتواند برایش خطرناک باشد. اما با مدل پیشنهادی شورای هماهنگی و ریاست خودش بر این شورا در عمل مدیریت هر دو فراکسیون به عنوان اتفاقی بیسابقه برعهده یک نفر یعنی علی لاریجانی قرار خواهد گرفت. اما اگر این مدل اجرایی شود قطعا به نظر میرسد فراکسیون ولایت باید به دنبال یک رییس برای خودش باشد.
تندروهای ناراضی
این اتفاق تازه در فراکسیون اصولگرایان اما چندان به مذاق طیف پایداری فراکسیون خوش نیامده است. این را از اظهارات چهرهای مانند حاجیدلیگانی میتوان حدس زد. او میگوید که دیدگاه من این است که این وضع طراحی خود آقایان است. تا با عنوان و پوشش دیگری همان جایگاه رییس را در مخاطرات و شرایط مختلف بتوانند تثبیت کنند. حاجیدلیگانی معترضانه میگوید اگرچه معتقدم فراکسیون ولایت به حیات خودش ادامه خواهد داد اما لاریجانی مانند راننده خاوری است که کمسرعت در جاده حرکت میکند؛ نه اجازه میدهد کسی از او سبقت بگیرد و نه خودش با سرعت لازم میرود. نه خودش میگوید من اصولگرا هستم و اهداف فراکسیون اصولگرایان را دنبال کند و نه کنار میرود تا کس دیگری جای او بنشیند. اما تحولات تازه در جناح اصولگرای مجلس علاوه بر چهرههای تندرو این طیف ناراضیان دیگری هم دارد. حشمتالله فلاحتپیشه که پیش از این در گفتوگویی بر حضورش در فراکسیون ولایت تاکید کرده بود اما روز گذشته در گفتوگو با «اعتماد» تاکید میکند، دیگر عضو هیچ فراکسیونی نیستم. او میگوید: در فراکسیون ولایت بودم اما بیرون آمدم و الان در هیچ فراکسیونی عضو نیستم. از ابتدا قرار شد فراکسیون ولایت یک فراکسیون فراگیری باشد، اما دچار گسیختگی شد و از دل آن فراکسیونهای مختلفی شکل گرفت و قالب اولیه خودش را شکل نداد. در حالی که قرار بود فراکسیون ولایت بر اساس اصول کلی شکل بگیرد و در آن اصول کلی، قاطبه نمایندگان قرار گرفتند اما خیلی زود چندشقه شد. حتی کسانی که آن را تشکیل داده بودند فراکسیونهای دیگری تشکیل دادند. او تاکید میکند: فراکسیون اصولگرایان مقطعی و موضوع محور شکل گرفت. یعنی اینکه صرفا با اهداف تشکیل هیاترییسه و انتخاب رییس و... شکل گرفت و عملا این دلسردی در میان تعدادی از اعضا به وجود آمد. برای همین وقتی از من برای شرکت در جلسه دوشنبه و سهشنبه دعوت شد برایم مهم نبود و به همین دلیل حتی ساعتش را هم نپرسیدم. به هر حال آقای کاظم جلالی از دل این فراکسیون خودش یک فراکسیون دیگر تشکیل داده است، بعد هم نامش را مستقل گذاشتهاند. همه هم میدانند که اینها مستقل نیستند. فراکسیون اصولگرایان آخرین بار در هشتم خردادماه و همزمان با انتخابات هیات رییسه مجلس توانست جلسهای با حضور همه اعضایش تشکیل دهد اما درست از فردای تشکیل هیاترییسه اختلافات در آن آغاز شد؛ امری که با تشکیل فراکسیون مستقلین ظهور و بروز آن شدت گرفت. چه آنکه موسسین این فراکسیون سوم در واقع چهرههای اصلی از فراکسیون ولایت بودند. کاظم جلالی که در ماجرای انتخاب هیاترییسه شخصا فراکسیون ولایت را مدیریت میکرد حالا در راس فراکسیون سومی با عنوان مستقلین قرار گرفته است. در واقع همین انشقاق موجب شد تا فراکسیونی که زودتر از هر دو فراکسیون دیگر تشکیل شد اما هنوز نتوانسته اساسنامه خود را تدوین و شورای مرکزی را تشکیل دهد. حالا معلوم نیست ترفند تازه علی لاریجانی میتواند اوضاع به هم ریخته فراکسیون اصولگرایان را سامان دهد یا خیر؟
چهارشنبه, 03 شهریور 1395 ساعت 10:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
روحاني به اصولگرايان نزديك شود، آلترناتيو معرفي ميكنيم / جريان اصولگرايي جسارت لازم براي طرد افراطيون را ندار
روحاني به اصولگرايان نزديك شود آلترناتيو معرفي ميكنيم جريان اصولگرايي جسارت لازم براي طرد افراطيون را ندارد آرمان در گفتوگویی با رسول منتجبنیا قائم مقام حزب اعتماد ملی آورده است به گزارش نامهنیوز قرار نيست كه هميشه اصلاحطلبان بيدريغ از دولت حمايت كنند و طرف مقابل ترتشكیل فراکسیون «بازار سرمایه» در مجلس/ بررسی مدل جدید قراردادهای نفتی در کمیسیون اقتصادی
تشكیل فراکسیون بازار سرمایه در مجلس بررسی مدل جدید قراردادهای نفتی در کمیسیون اقتصادی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از بررسی قراردادهای نفتی در کمیسیون متبوع خود خبر داد محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در گفتگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان از درحاجی بابایی: در مورد حمایت از روحانی جمع اصولگرایان تصمیم می گیرند/ ظرفیت های اصولگرایی و اصلاح طلبی پاسخگوی ج
حاجی بابایی در مورد حمایت از روحانی جمع اصولگرایان تصمیم می گیرند ظرفیت های اصولگرایی و اصلاح طلبی پاسخگوی جامعه نیستند ما در جریان اصولگرایی اسیر نام اشخاص نمی شویم قطعا ما از نیروهای انقلابی حمایت می کنیم به گزارش نامه نیوز حمیدرضا حاجی بابایی عضو فراکسیون ولایت مجلس شورامدل های ناکام اصولگرایان در ادوار گذشته
روزنامه وقایع اتفاقیه تجربه چند انتخابات اخیر نشان داده است که اصولگرایان برخلاف اصلاحطلبان توانایی ائتلاف و بهاجماعرسیدن روی یک گزینه را ندارند اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری سال 92 با اجماع روی حسن روحانی و کنارهگیری تاریخی محمدرضا عارف توانستند پس از هشت سدلیل آشفتگی بازار قیمت طلا چیست؟
تراز رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر با اشاره به اعلام شاخصهای اقتصادی آمریکا طی هفته گذشته به علت نوسان قیمت طلا اشاره کرد به گزارش تراز محمد ولی با اشاره به اینکه از ابتدای هفته تا چهارشنبه شاهد روند نسبتا ثابتی از قیمت طلا و سکه در بازار بودیم دربازار برده فروشی عربستان مدل 2016 +عکس
به گزارش تابناک یزد یک شرکت سعودی خدمتکاران منزل را به سبک برده داری در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داد اقدام یکی از شرکت های کاریابی در عربستان برای عرضه خدمتکاران منزل به شکل برده فروشی واکنش های مخالف زیادی را در شبکه های اجتماعی به همراه داشت این شرکت سعودی اخیرا در جریانحضور غولهای خودروسازی در بازار ایران با مدلهای جدید پژو/آغاز همکاری مجدد سایپا با نیسان/جزئیات همکاری با رنو
حضور غولهای خودروسازی در بازار ایران با مدلهای جدید پژو آغاز همکاری مجدد سایپا با نیسان جزئیات همکاری با رنو تصاویر بعد از رفع تحريم ها پژو از اولين شركتهاي معتبر خودروسازي بود كه خواهان حضور در بازار ايران بود با تاسيس شركت مشترك ايران خودرو و پژو IKAP سه محصول 2008 30بازار آشفته نفت در انتظار وحدت اوپک
خبرگزاری ایسنا نماینده سابق ایران در اوپک راه ایجاد ثبات در بازار نفت را وجود اتحاد بین اعضای اوپک و غیر اوپک دانست و بر لزوم ایفای نقش رهبری ایران در این موضوع تاکید کرد محمدعلی خطیبی نماینده سابق ایران در اوپک در خصوص کاهش قیمت نفت در بازار اظهار کرد آمارها نشان میدهد کهگزارش خبری فارس واکنش وزارت نفت به جمعبندی منفی «منتقدان دلسوز» درباره مدل جدید قراردادهای نفتی چیس
گزارش خبری فارسواکنش وزارت نفت به جمعبندی منفی منتقدان دلسوز درباره مدل جدید قراردادهای نفتی چیست با گذشت چند روز از رسانهای شدن نامه صریح و شفاف توکلی درباره معایب بزرگ مدل جدید قراردادهای نفتی و ضرورت اصلاحات بنیادین آن وزارت نفت که اعتقاد داشت انتقادات توکلی از روی دلسوزیقیمت خودروهای وارداتی مدل 2016 در بازار
اقتصاد > صنعت - اقتصادنیوز نوشت قیمت انواع خودروهای وارداتی مدل 2016 را میتوانید در جدول زیر مشاهده کنید 22539 دوشنبه 1 شهریور 1395 - 04 00 00-
سیاسی
پربازدیدترینها