تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فرزندان خود را به كسب سه خصلت تربيت كنيد: دوستى پيامبرتان و دوستى خاندانش و قرائت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867896566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

منصوریان مرد تنهای نیمکت استقلال


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ایران ورزشی: برخی که سرپرست جدید استقلال نیز در میان آنها حضور دارد، این فرضیه را دایما مطرح می‌کنند که همکاران انتخابی سرمربی امسال آبی‌های تهرانی اصلا در سطح و اندازه‌های وی نیستند و این لابد بدین معنا است که اگر استقلالی‌ها در فصل جاری لیگ برتر در 4 بازی‌شان حتی یک برد هم نداشته و به رده ماقبل آخر جدول سقوط کرده‌اند به سبب عدم کفایت محمد خرمگاه و علی چینی است و اگر آنها توانمندتر بودند و مشاوره‌های بهتری می‌دادند استقلال نیز اینک به این وضع رقت‌انگیزه نیفتاده بود.

آیا این یک برآورد حقیقی از واقعیات و اتفاقات مطروحه برای استقلال است یا کمک به منصوریان برای درآمدن از وضعیت خطیری است که او را احاطه کرده؟ اگر این دستیاران بسیار بد و ضعیف بودند، باید باعث ناکامی علی منصور در نفت هم می‌شدند اما موفقیت این تیم و به ویژه زوج منصوریان و خرمگاه در باشگاه نفت نشان می‌دهد که آنها ایرادی نداشته‌اند و مدافع وسط اسبق استقلال (خرمگاه) با اصول کار ناآشنا نیست و کارش را کم و بیش بلد است.

چینی هرگز یک بازیکن بزرگ نبوده اما برخی دستیاران پرویز مظلومی و امیر قلعه‌نویی سرمربیان اسبق استقلال نیز بازیکنان برجسته‌ای نبودند و در نتیجه نمی‌توان چینی و خرمگاه را مسوول درجه اول نتایجی دانست که در این فصل دامنگیر آبی‌ها شده است. سوال دوم و مهم‌تر این است که علی منصور به رغم حمایت دیروزش از دستیاران منتخب خود و رد کردن پیشنهاد جذب دستیارانی تازه چقدر به مشاوره‌های خرمگاه و چینی بها می‌دهد و آیا اصولا مشاوره و ایده‌ای از آنها برای تعیین ترکیب تیمش یا طی مسابقات در زمان تعویض‌ها می‌گیرد و اگر می‌گیرد چقدر به آنها عمل می‌کند؟ اینها سوالاتی است که پاسخ‌هایش بسیار مشخص است و نزدیکان منصوریان نیک می‌دانند که وی در تصمیم‌های نهایی‌اش همیشه به اعتقاد خود عمل می‌کند و نه بر اساس نظریه ولو خوب و توام با حسن‌نیت اطرافیانش.

فصل پیش که نشاندن یک بیرانوند زیاده‌خواه در نفت الزامی شده بود منصوریان این کار را تام و تمام انجام داد و به تمامی توصیه‌ها و درخواست‌های مکرری که از وی برای بخشش هر چه سریع‌تر این دروازه‌بان صورت پذیرفت ترتیب‌اثر نداد و فقط پس از فزون‌تر از سه ماه نیمکت‌نشین کردن بیرانوند و بازی دادن به وحید شیخ‌ویسی حاضر شد سنگربان شماره یک تیمش را مورد بخشش قرار بدهد و دوباره به میدان بفرستد.  در همین راستا هر کاری که منصوریان طی فصل جاری در استقلال انجام داده مختص او نشان می‌دهد ولاغیر و حتی اگر او از توصیه‌های چینی و خرمگاه بیش از حد سود می‌جست و ترکیب تیم را بر اساس نظرات آنها می‌چید باز به عنوان رییس کادر فنی مسوول درجه اول نتایج حاصله بود زیرا اوست که تیم را سبک و سنگین و راهی میدان و در نهایت کسب نتیجه می‌کند.

از سوی دیگر یک سرمربی بابت انتخاب دستیارانش نیز مسوول است و ضعف احتمالی آنها نیز محصول انتخاب‌های او به شمار می‌آید و نمی‌توان و نباید وی را در این زمینه مبرا دانست بخصوص که این افراد اصلا منتصب باشگاه نیستند و افراد انتخابی شخص منصوریان به حساب می‌آیند.

با این اوصاف بهتر است منصوریان در تعطیلات یکماهه لیگ برتر به این بیندیشد که چرا ترکیب‌های انتخابی‌اش اینقدر عیب داشته و به چه سبب تغییر و تبدیل‌های او اثر عکس گذاشته است و مثلا به این بیندیشد که آیا سپردن مرکز خط دفاعی به یک رابسون جانواریوی خارجی و تازه‌وارد و کاملا فاقد آگاهی از شرایط فوتبال ایران و هرایر مگویان ارمنستانی که برخی روزها کندی حرکات او از عوامل اصلی فروپاشی دفاع آبی‌ها است کاری اصولی بوده است یا خیر و اگر نبوده چرا با انتخاب مدافعان بهتر در ایام پیش فصل از این وضعیت پرهیز نکرده و چرا دیگر مدافع جدید انتخابی‌اش یعنی محمدحسین کنعانی‌زادگان از هر دو مدافع فوق ضعیف‌تر عمل کرده است. با این اوصاف باید متذکر شد که هر چند حرف‌های اخیر علی جباری پیشکسوت بزرگ استقلال در خصوص عملکرد چینی و خرمگاه عین دلسوزی و از سر حسن نیت است اما دلیل اصلی ضعف کادر فنی آبی‌ها در این فصل نیست و دلیل اصلی را در خود منصوریان و ایده‌ها و انتخاب‌های او بجویید.




۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن