تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826965657




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجماع مسئولان و نخبگان بر ضرورت اجرای قراردادهای جدید نفتی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اجماع مسئولان و نخبگان بر ضرورت اجرای قراردادهای جدید نفتی
مسئولان و نخبگان بر ضرورت اجرای قراردادهای جدید نفتی اجماع دارند. این موضوع را وزیر نفت این گونه بیان می کند: مجلس و دولت در زمینه الگوی قراردادهای جدید نفتی اختلاف نظری در سطح کلان ندارند.
آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه «ایران» در گزارشی به قلم عطیه لباف که امروز(سه شنبه) انتشار یافته به موضوع فوق پرداخته است که در پی می آید:

زمانی که چشم انداز جمهوری اسلامی ایران برای افق 1404 هجری شمسی تنظیم می شد برنامه نویسان کشور در نظر گرفتند با 170 میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت نفت طی 20 سال توسعه این صنعت تکمیل شود و ایران به جایگاه اول اقتصادی منطقه دست یابد. اما الان در سال 1395 یعنی حدود 11 سال بعد از شروع چشم انداز می بینیم که توسعه صنعت مطابق با برنامه ها پیش نرفته و فقط طی یک برنامه 5 ساله توسعه عنوان می شود که این صنعت نیازمند 200 میلیارد دلار سرمایه است. این موضوع، مفهومی جز از دست دادن زمان و فاصله گرفتن از برنامه ها ندارد.

در همین رابطه اخیراً بیژن زنگنه وزیر نفت اعلام کرد که حال صنعت نفت کشور چندان خوب نیست و برای توسعه میدان های مشترک و بالا بردن ضریب بازیافت مخازن نفتی و همچنین رسیدن به اهداف توسعه ای نیاز به سرمایه گذاری 200 میلیارد دلاری داریم به طوری که در بخش بالادستی صنعت، نیاز به 130 میلیارد دلار سرمایه گذاری و بخش پایین دستی از جمله پتروشیمی، نوسازی و ساخت پالایشگاه های جدید به 70 میلیارد دلار سرمایه است اما این سرمایه در داخل کشور وجود ندارد و باید از منابع خارجی استفاده کنیم. ضمن آنکه تکنولوژی های روز دنیا و مدیریت از ملزومات صنعت به شمار می روند که باید همراه با جذب سرمایه خارجی به کشور وارد شود.
به گفته زنگنه به منظور ایجاد جذابیت برای ورود سرمایه گذاران به صنعت و در عین حال حفظ و ارتقای منافع ملی، وزارت نفت دولت یازدهم مدل جدید قراردادهای نفتی را طراحی کرد تا بتواند بعد از لغو تحریم ها سرمایه مورد نیاز صنعت را تأمین کند. اما بعد از لغو تحریم ها در دی ماه سال گذشته، با وجود رقابت فشرده در منطقه برای جذب سرمایه در صنایع نفت و گاز یک وقفه در روند جذب سرمایه خارجی پیش آمد که علت اصلی آن عدم اجماع میان دولت، مجلس شورای اسلامی و برخی از کارشناسان حوزه انرژی بود. با وجود آنکه دولت اختیار تام در تصویب و اجرای این مدل جدید قراردادهای نفتی داشت منتقدان به مخالفت با این مدل (IPC) پرداختند و دولت را مجاب به تغییر برخی از بخش های این مدل کردند.

این هفته وزیر نفت برای تبیین این مدل بعد از اعمال تغییرات و ضرورت اجرای هرچه سریع تر این قانون به مجلس رفت و در صحن غیرعلنی در مورد آن گزارش داد. بعد از بیان گزارش دولت و مجلس شورای اسلامی هم عقیده شدند که هر چه سریع تر باید این مدل به منظور تأمین مالی طرح های مهم صنعت نفت اجرایی شود اما پیش از ابلاغ آن باید برخی ازمشکلات این مدل به طور کامل اصلاح شود.

در این باره علی ادیانی، نایب رئیس دوم کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه وزیر نفت در صحن غیرعلنی به تشریح مدل های قراردادی و چرایی تدوین شرایط عمومی مدل جدید قراردادها پرداخت در گفت و گو با «ایران» اظهار کرد: تاکنون قراردادی بر مبنای مدل جدید بسته نشده و آنچه مهم است حفظ حاکمیت و مالکیت دولت ایران بر مخازن نفت و گاز، مبنا قرار گرفتن قوانین جمهوری اسلامی ایران در قرارداد ها و... در شرایط عمومی قراردادهاست.
وی ادامه داد: پیش از این 15 نکته از سوی منتقدان و علاقه مندان به حفظ منافع ملی مطرح شده بود که در گزارش آقای زنگنه از مصوبه دوم هیأت وزیران مشخص شد حدود 8الی 9 مورد آن هنوز اصلاح نشده است. لذا مجلس ضمن حمایت از اجرای هر چه سریع تر این قانون از دولت خواست که بعد از رفع مغایرت ها و در جریان قرار دادن رئیس مجلس و کسب موافقت آن نسبت به ابلاغ و اجرای مدل اقدام کند.

به گفته این نماینده مجلس شورای اسلامی زمان زیادی تا جذب سرمایه خارجی بر مبنای مدل جدید قراردادهای نفتی باقی نمانده و همگی در کشور به این اجماع رسیده اند که باید هرچه سریع تر این مدل اصلاح و جذب سرمایه خارجی آغاز شود. در این باره وزیر نفت نیز روز گذشته به بررسی الگوی قراردادهای جدید نفتی درمجلس اشاره کرد و گفت: مجلس و دولت در زمینه الگوی قراردادهای جدید نفتی با یکدیگر تعامل داشته و اختلاف نظری در سطح کلان ندارند.



۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن