تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آنچه دوست ندارى درباره‏ ات گفته شود، درباره ديگران مگوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829223737




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها نیمی از دوستانتان واقعا شما را دوست دارند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تنها نیمی از دوستانتان واقعا شما را دوست دارند
اگرچه این مطالعه به دلیل جامعه آماری کوچک، محدود بود، ولی کیت مورفی در روزنامه نیویورک تایمز گزارش می‌دهد که این نتایج با مطالعاتی دیگر با نمونه‌هایی بیش از ۹۲،۰۰۰ که به بررسی روابط دوستی در دهه‌های اخیر پرداخته‌ بود، دارای تشابه بود، این مطالعات هم درصدی از ۳۴ تا ۵۳ را نشان می‌داد.
تصور افراد از روابط دوستی می‌تواند متفاوت باشد. وجود دوستان و روابط مجازی درک ما از دوستی را با مشکل روبرو می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که نیمی از کسانی که ما دوست می‌پنداریم، چنین حس متقابلی به ما ندارند و ما را دوست خود در نظر نمی‌گیرند.

به گزارش زومیت و به نقل از ساینس الارت، مطالعات نشان می‌دهد که تنها نیمی از دوستانتان واقعا شما را دوست دارند. وقتی شخصی را دوست می‌نامید، آن‌ها هم شما را دوست خود می‌پندارند، شما کسی را دوست دارید و آن‌ فرد هم متقابلا شما را دوست خواهد داشت.

اما تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که  این موضوع تنها در ۵۰ درصد مواقع صحیح است، تنها نیمی از کسانی که دوست می‌پنداریم، واقعا دوستِ ما هستند و این یک مشکل است.

یک مطالعه به بررسی روابط دوستی در میان  ۸۴ فرد ۲۳ تا ۳۸ ساله که در یک کلاس مدیریت کسب و کار شرکت می کردند، پرداخت. از شرکت‌کنندگان خواسته شد که به احساس نزدیکی خود با هر یک از افراد موجود در کلاس نمره‌ای از صفر تا پنج بدهند. صفر به معنای این بود که من این شخص را نمی‌شناسم، عدد سه نشان دهنده این بود که آن فرد یکی از دوستان من است و عدد ۵ نشان‌دهنده این بود که آن فرد، یکی از بهترین دوستان من است. در حالی که انتظار می‌رفت ۹۴ درصد از شرکت‌کنندگان یکدیگر را دوست بدانند، نتایج نشان داد که آن‌ها ۵۳ درصد از آن‌ها چنین حسی داشتند.

اگرچه این مطالعه به دلیل جامعه آماری کوچک، محدود بود، ولی کیت مورفی در روزنامه نیویورک تایمز گزارش می‌دهد که این نتایج  با مطالعاتی دیگر با نمونه‌هایی بیش از ۹۲،۰۰۰ که به بررسی روابط دوستی در دهه‌های اخیر پرداخته‌ بود، دارای تشابه بود، این مطالعات هم درصدی از ۳۴ تا ۵۳ را نشان می‌داد.

این اختلاف زیاد در درک روابط دوستی مشکلاتی به همراه دارد. ناتوانی ما برای مشخص کردن روابط دوستی و داشتن ایده‌ای نادرست درمورد کسانی که دوست می‌پنداریم می‌تواند بر روی تصویر شخصی ما از خود تاثیر بگذارد. الکس پنتلند یکی از اعضای تیم تحقیق روابط اجتماعی، نشان می‌دهد که ناتوانی در درک احساس مردم  می‌تواند نشان دهنده این باشد که ما در تلاشیم تا تصویر شخصی خود را مطلوب نگه داریم. یعنی با خود می‌گوییم من آن‌ها را دوست دارم، پس آن‌ها هم باید من را دوست بدارند. تشخیص تصور مردم از روابط دوستی بسیار دشوار است.

تعریف دوستی کاری سخت است. حتی وقتی از محققان روابط اجتماعی بخواهیم که این رابطه را تعریف کنند، با سکوت‌هایی طولانی و جملاتی بریده روبرو می‌شویم.

البته تعریف این رابطه همیشه هم دشوار نیست. مفهوم دوستی برای کودکان بسیار ساده است. اما این رابطه با رشد ما در دوران نوجوانی و بزرگسالی شروع به پیچیده شدن می‌کند. مخصوصا زمانی که رسانه‌های اجتماعی ما را در میان دوستان بسیاری قرار می‌دهد.

در نظر گرفتن دوستان به عنوان یک سرمایه یا کالا، توهینی بزرگ به مفهوم دوستی است. رونالد شارپ، یک استاد زبان انگلیسی در کالج واسر، که ادبیات دوستی را تدریس می‌کند به مورفی می‌گوید که  دوستی در مورد این نیست که فرد مورد نظر چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. او می‌گوید در بسیاری از دوستی‌های امروزی، به جای این‌که با دوستان خود روابط حقیقی داشته باشیم، در دنیایی مجازی با هم در ارتباط هستیم. همین اتفاقات می‌تواند درک ما از دوستی را دچار مشکل کند.  او می گوید که مردم امروزه در تلاش هستند تا بهره‌وری خود از روابط را به حداکثر برسانند، آن‌ها معنای حقیقی دوست و دوستی را کم‌کم فراموش می‌کنند.

اما انسان‌شناس مشهور بریتانیایی، رابرت دانبار می‌گوید که اگر شما نیمی از دوستان خود را از دست داده یا تنها پنج دوست حقیقی دارید که می‌توانند عشق و دوستی شما را پاسخ دهند،‌باید گفت که در جایی درست قرار گرفته‌اید.

براساس یک مطالعه که اخیرا توسط دانبار انجام شد، حداکثر تعداد روابط اجتماعی برای انسان با هر درجه از صمیمیت به طور متوسط ۵۰ رابطه است ولی ما تنها قادر به حفظ  پنج رابطه دوستیِ نزدیک در یک زمان هستیم.

او می‌گوید ممکن است که بعضی بگویند بیش از پنج رابطه نزدیک دارند ولی باید گفت که آن‌ها روابطی با کیفیت نیستند. بنابراین اگر تعداد دوستان شما در شبکه‌های اجتماعی در مقایسه با دوستانتان بسیار اندک است، نگران نباشید. فرصت دوستی برای انسان‌ها در دنیای واقعی تقریبا برابر است و این موضوع را باور نکنید که فردی که دوستان زیادی در صفحات اجتماعی دارد، از نفوذ بالایی برخوردار است. چرا که نیمی از آن‌ها را حتی نمی‌توان دوست در نظر گرفت.

ما نباید گمان کنیم کسانی که در صفحات اجتماعی بسیار محبوب هستند، انسان‌هایی تاثیر گذارند، در اکثر موارد آن‌ها هیچ برتری نسبت به دیگر افراد ندارند، آن‌ها حتی در نفوذ می‌توانند نسبت به مردم عادی هم ضعیف‌تر باشند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن