تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798376555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه اختلافات بین تیم کاری را حل و فصل کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چگونه اختلافات بین تیم کاری را حل و فصل کنیم؟
اعضای تیم باید دارای مهارت‌های مکمل باشند تا در شرایط بروز تعارض، کسی که تبحر بیشتری در زمینهٔ مسئله‌ساز دارد، نظر مستحکم خود را ابراز نماید. باید حدود دانش خود را بدانید و اجازه دهید هر کس در زمینه‌ای که تخصص بیشتری دارد، اعمال نظر کند.


اگر مدیریت یک شرکت را در اختیار داشته باشید مطمئناً روزی شاهد اختلاف نظر و کشمکش میان کارکنان خود خواهید بود در این مقاله یاد میگیرید که چگونه همچین شرایطی را کنترل کنید.

به گزارش آلامتو و به نقل از بیزینس ترند؛ انسان‌ها عقاید و فرهنگ متفاوتی دارند؛ حال تصور کنید که این افراد برای کار کردن گرد هم آمده و یک تیم تشکیل دهند؛ پس تعارض و اختلاف نظر در میان آن‌ها امری اجتناب‌ناپذیر خواهد بود. البته این مشاجرات و تعارض‌ها ذهن شما را برای پرداختن به ایده‌های یکدیگر آماده کرده و آن را از حالت سکون خارج می‌کند؛ پس تعارض ذاتاً چیز بدی نیست و می‌تواند حتی سازنده باشد. اما در صورتی که همواره در حال بحث باشید، هیچ‌وقت پیشرفت نخواهید کرد.

در ادامه نکاتی آمده است که می‌تواند در حل تعارض به شما کمک کند:

1. هدف اصلی را مشخص کنید.
اعضای تیم باید به طور مکرر در مورد اهداف سطح بالای کسب‌وکار خود صحبت کنند تا توانایی درک نقش سایر اعضا را در تحقق اهداف داشته باشند. همواره این سؤال را بپرسید: «ما به چه سمتی می‌رویم؟ چرا؟ در حال حاضر مهم‌ترین خبر برای ما چیست؟»

2. اطلاعات محور باشید.
زمانی که تعارض ایجاد می‌شود به نظراتتان اکتفا نکرده بلکه به اطلاعات تکیه کنید. کافی است کمی در صنعتی که مشغول به فعالیت در آن هستید، جستجو کرده و از تجارب شرکت‌های موفق برای حل مشکلتان کمک بگیرید. در چنین شرایطی، به جای تصمیم‌گیری طبق احساسات، با توجه به اطلاعات تصمیم‌گیری خواهید کرد.

3. قلمرو خود را بشناسید.
اعضای تیم باید دارای مهارت‌های مکمل باشند تا در شرایط بروز تعارض، کسی که تبحر بیشتری در زمینهٔ مسئله‌ساز دارد، نظر مستحکم خود را ابراز نماید. باید حدود دانش خود را بدانید و اجازه دهید هر کس در زمینه‌ای که تخصص بیشتری دارد، اعمال نظر کند.

4. نحوهٔ برخوردتان را انتخاب کنید.
نبرد بر سر هر موضوعی، به خصوص اگرتیم کوچکی هم باشید، کاری بیهوده خواهد بود. پس بهتر است لحظه‌ای درنگ کرده و زمان خود را برای مشاجره هدر ندهید! یک دستور کاری از عناوینی که باید در موردشان صحبت کنید، تهیه‌کرده و جلساتی را برای مشورت و هم‌فکری با اعضا، تشکیل دهید. پس از جلسه خواهید دید که مسئلهٔ اولیه به راحتی حل شده است.

5. اطمینان حاصل کنید مشکل از ابزار یا شیوه برقراری ارتباط نیست.
کامل‌ترین نوع برقراری ارتباط، مکالمهٔ رودررو و همراه با زبان اشاره است. وقتی از طریق چت کردن، ارسال ایمیل و یا پیام کوتاه مسئله‌ای را با هم‌تیمی خود مطرح می‌کنید، به دلیل عدم انتقال احساس، امکان بروز تعارض بیشتر می‌شود. پس بهترین مجرای انتقال مسائل و موضوعات مهم، ارتباط رودررو یا تماس تلفنی است و می‌توانید از انواع دیگر واسطه‌های ارتباطی برای انتقال موضوعات عادی استفاده کنید.

6. همیشه برخورد محترمانه داشته باشید.
در مواقع افزایش فشار روانی، باید قادر به کنترل کردن رفتارتان باشید تا بعداً از نحوهٔ برخوردتان پشیمان نشوید. در واقع باید با تمرین حفظ خونسردی، همواره خود کنترلی داشته باشید.

7. یک میانجی داشته باشید.
زمانی که شما و همکارتان به شدت درگیر مشاجره بوده و به بن بست رسیده‌اید، تنها راه چاره وجود فردی قابل‌اعتماد و متخصص در آن زمینه است تا شما را در حل مشکل راهنمایی کند.

8. برای همدلی تلاش کنید.
همیشه این ذهنیت را داشته باشید که تلاش همهٔ اعضا جهت تأمین اهداف تیم است. عدم درک این موضوع ایجادکنندهٔ خشم و ناامیدی خواهد بود؛ در چنین مواقعی یک قدم به عقب برداشته و به تأثیر اقدامتان بر اهداف مشترکتان فکر کنید و شاهد از بین رفتن خشمتان باشید!

9. سعی نکنید شخصیت افراد را تغییر دهید.
اگر می‌خواهید افراد را تغییر دهید، تلاشتان بیهوده خواهد بود. از نحوهٔ برخورد شخصیت‌های گوناگون در شرایط وقوع تعارض آگاهی داشته و هر فرد را متناسب با میزان تحمل تنش، در جایگاه کاری مناسب قرار دهید.

10. جایگاه نقش‌ها در تیم را بررسی کنید.
با اعضای تیم دربارهٔ تناسب نقش‌ها باهدف اصلی تیم صحبت کنید و بجای تعارضات مخرب، از گفتگویی سازنده بهره‌مند شوید. در این صورت می‌توانید اطمینان یابید که هر فرد عهده‌دار مناسب‌ترین نقش برای وی شده است. بررسی نقش‌ها به شما کمک می‌کند عوامل ساختاری ایجادکنندهٔ تعارض را شناسایی کنید.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن