تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869426708




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تزریق عقلانیت در جامعه، مهمترین ویژگی امام رضا(ع)


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تزریق عقلانیت در جامعه، مهمترین ویژگی امام رضا(ع)
مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: امام هشتم شیعیان یک ویژگی بارز داشت که آن هم تزریق عقلانیت به جامعه بود.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ بهروز کارخانه ای در مراسم جشن "دختران سرزمین ٱفتاب" با اشاره به اینکه انسان از مسیر عقلانیت به کرامت می رسد خاطرنشان کرد: حسن ها و خوبی های امام رضا (ع) بی شمار بود بطوری که در هر نوع از خوبی، بهترین بودند و در جامعه نیز بعنوان بهترین عمل می کردند.
وی افزود: امام هشتم شیعیان یک ویژگی بارز داشت که آن هم تزریق عقلانیت به جامعه  بود.
بهروز کارخانه ای اضافه کرد امام رضا (ع)می دانست برای داشتن به کرامت باید عقلانی عمل کرد لذا  به همین منظورتمام سعی و تلاش خود را بر این نهاد که عقلانیت را در جامعه نهادینه کند و در همین راستا توانست بنیادی ترین پایه رسیدن به کرامت درجامعه را پایه گذاری نماید .

وی در توضیح گفت: اولین نوع از کرامت ،کرامت ذاتی است که انسان هنگام تولد همراه خود دارد و این برای همه انسانها یکسان است ولی دومین نوع آن، کرامت اکتسابی است که انسان در دنیا با پرورش عزت خود و انجام کارهای خوب و گذشتن از امیال دنیوی و...به آن نزدیک شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یاد آور شد کرامت مطلق مختص ذات اقدس خداوندی است و این خداوند است که اثر نمی پذیرد، فاعل مطلق است و تمام  کرامت از وجود ایشان نشأت میگیرد.

کارخانه ای اضافه کرد: انسان می تواند عقلانیت را در بعدهای نظری و گفتاری و عملی پرورش دهد و به کرامت نزدیک شود.

بهروزکارخانه ای با اشاره به بعد نظری عقلانیت گفت:این نوع عقلانیت یعنی استفاده از شواهد و تجربیات برای تصمیم گیری،  در بعد عقلانیت عملی نیز باید وسایل و امکانات با هدف متناسب باشد بطورمثال بین زلزله و حجاب ارتباطی وجود ندارد و راه کاهش حوادث وعوارض زلزله مقاوم سازی ساختمان است و حجاب به امور فرهنگی مرتبط می باشد.  و درنهایت عقلانیت گفتاری نیزانتقال افکار ،اندیشه وایده بدون کلمات ابهام وایهام می باشد .

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان همدان گفت حفظ کرامت انسانها مهم است وبطور کلی سعادت با حرکت  درمسیر حق تعالی انجام می شودکه خود این حرکت بهترین لذت را به ارمغان می آورد.

وی افزود: برخی انسان ها شر الدواب هستند و از مقام انسانیت و داشتن کرامت نزول می کنند و به علل این نزول ،از هوای نفسانی ،عدم صداقت  وتوجه زیاد به دنیا ،شهوات دنیوی پیروی می کنند.




۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن