واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری تسنیم:

برگزاری آزمون سراسری انجمن های خوشنویسی خراسان جنوبی، به روی صحنه رفتن نمایش "خاطرات پاییزی یک ربات" و برگزاری جلسه نقد فیلم «ماهی و گربه» در طبس از مهمترین اخبار فرهنگی خراسان جنوبی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مدیر انجمن خوشنویسان بیرجند گفت: امتحانات سراسری انجمن خوشنویسان ایران شعبات مراکز استان در شهرستان های بیرجند، فردوس و قاین برگزار شد.
مهدی اسماعیلی مود در مراسم برگزاری این آزمون اظهار داشت: این امتحانات در دوره های تحریری، مقدماتی، متوسط، خوش، عالی و ممتاز با حضور ١٥� نفر از هنرجویان ترم تابستانی برگزار می شود.
وی افزود: اوراق امتحانی پس از ارسال و بررسی در شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران در مرکز به قبول شدگان گواهینامه رسمی اعطا می شود.
مدیر انجمن خوشنویسان بیرجند گفت: درحال حاضر شعبات رسمی در شهرستان های بیرجند، قاین، فردوس و بشرویه فعالیت دارد.
اسماعیلی مود بیان کرد: شعبات انجمن های خوشنویسان در سراسر استان با برگزاری کلاس های خوشنویسی در ترویج این هنر اسلامی فعالیت دارند. وی افزود: در طول سال سه بار آزمون به صورت سراسری برگزار می شود.
مدیر انجمن خوشنویسان بیرجند اظهار کرد: آزمون دوره فوق ممتاز به صورت تخصصی برای دارندگان گواهینامه ممتاز در پایان خردادماه هرسال در مرکز استان نیز برگزار می شود.
نمایش "خاطرات پاییزی یک ربات" به روی صحنه می رود
نمایش "خاطرات پاییزی یک ربات" از ٢٧ لغایت ٣١ مردادماه به روی صحنه می رود.
نمایش “خاطرات پاییری یک ربات” به نویسندگی و کارگردانی هادی ارزی از ٢٧ لغایت ٣١ مرداد ماه امسال از ساعت ٢� در محل آمفی علامه فرزان این اداره کل واقع در خیابان شهید محلاتی اجرا خواهد شد.این نمایش که با موضوع اجتماعی است کاری از گروه تماشا می باشد.
جلسه نقد فیلم «ماهی و گربه» برگزار شد
در ششمین جلسه نقد فیلم شهرستان طبس ،فیلم «ماهی و گربه» به ...
[ مشاهده متن کامل خبر برگزاری آزمون سراسری انجمن های خوشنویسی خراسان جنوبی/نمایش "خاطرات پاییزی یک ربات" به روی صحنه رفت در خبرگزاری تسنیم ]

شنبه ، ۳۰مرداد۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری تسنیم]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]