واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > فارس - «خبرجنوب» نوشت: معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری فارس با اشاره به تدوین ضوابط مشارکت و سرمایه گذاری برای توسعه طبیعت گردی در مناطق طبیعی گفت: تدوین این ضوابط توسعه استان و صنعت گردشگری را در پی دارد.
سید مؤید محسن نژاد گفت: راه اندازی اقامتگاههای بوم گردی همچنین ایجاد تأسیسات گردشگری در مناطق طبیعی بر اساس ضوابط تدوین شده خواهد بود و بی شک به رونق گردشگری و طبیعتگردی استان کمک می کند. معاون گردشگری فارس ادامه داد:فارس با دارا بودن بیش از 400 جاذبه طبیعی، 46 روستای هدف گردشگری و همچنین مناطق گردشگری و تنوع اقلیمی جایگاه ویژه ای در حوزه طبیعت گردی دارد که باید با برنامه ریزیهای مناسب این پتانسیلها بالقوه شوند.
محسن نژاد اضافه کرد: اقامتگاههای بوم گردی و سنتی، مراکز تفریح و سرگرمی گردشگری، مجتمع ها، اردوگاه ها و محوطه های طبیعی، محیط ها و پارک های طبیعت گردی و گردشگری روستایی و عشایری، مراکز گردشگری ساحلی و دریایی، واحدهای پذیرایی و انواع غذاخوریهای منفرد بین راهی موجود، تأسیسات اقامتی و پذیرایی واقع در مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی و دهکده های سلامت از تأسیساتی به شمار می روند که می توانند در مناطق طبیعی متمرکز طبق ضوابط دستگاه های ذیربط و ملاحظات زیست محیطی، فعالیت داشته باشند. وی در ادامه افزود: با بر نامه ریزی های صورت گرفته در تلاشیم تا طبیعت گردی که یکی از مهم ترین شاخه های صنعت گردشگری محسوب می شود را در استان توسعه دهیم که در این راستا به دفاتر سیاحتی و خدمات مسافرتی که در این حوزه فعالیت می کنند تسهیلات تا سقف 100 میلیون تومانی اعطا می شود.
وی با تأکید بر اینکه اصول طبیعت گردی شامل حفاظت محیط زیست، انتفاع جامعه محلی و توسعه پایدار با رویکرد حداقل آسیب به طبیعت و فرهنگ به عنوان بستر اصلی اجرای ضوابط مذکور است، افزود: با توجه به اینکه فارس استانی چهار فصل است و جاذبه های طبیعی آن در تمامی شهرستان های استان پراکنده است به طور حتم توسعه طبیعتگردی تأثیر بسزایی در رونق گردشگری و اقامت بیشتر و ماندگاری گردشگران در فارس خواهد داشت. وی در بخش دیگری از این گفت وگو به سفر مدير کل کمیته های گردشگری کشور به فارس طی روزهای گذشته اشاره کرد و افزود: در این بازدید ها که از نخستین اقامتگاه بوم گردی در بافت تاریخی شیراز و همچنین اقامتگاه بومگردی در شهرستان پاسارگاد صورت گرفت، بر جایگاه خاص و منحصر به فرد فارس در حوزه طبیعتگردی تأکید و مقرر شد تورهای طبیعتگردی در مناطق طبیعی استان افزایش یابد.
وی در ادامه گفت: همچنین در این بازدیدها به تنوع فرهنگی و اقلیمی که در سراسر فارس وجود دارد اشاره شد که وجود تنوع فرهنگی از جمله ویژگی های گردشگری روستایی به شمار می رود و منشاء جذب گردشگر است چرا که توسعه گردشگری روستایی یکی از هدفهای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز است.
معاون گردشگری فارس در ادامه این گفت وگو بر لزوم راه اندازی تورهای طبیعتگردی درون استانی تأکید کرد و خواستار برگزاری هر چه سریعتر این تورهای ویژه برای گردشگران شد. 46
شنبه 30 مرداد 1395 - 09:33:27
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]