تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870875122




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نابودی رژیم فاسد صهیونیستی نزدیک است/ آمریکا غیرقابل اعتماد است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در خطبه های نماز جمعه تبریز عنوان شد؛
نابودی رژیم فاسد صهیونیستی نزدیک است/ آمریکا غیرقابل اعتماد است

امام جمعه تبریز


شناسهٔ خبر: 3745622 - جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۰
استانها > آذربایجان شرقی

.jwplayer{ display: inline-block; } تبریز – نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه نابودی رژیم فاسد صهیونیستی نزدیک است، گفت: اسرائیل روز به روز به نابودی نزدیک تر می شود. به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن مجتهد شبستری ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه تبریز که باحضور پرشور مردم ولایی و نمازگزار تبریز در مصلی اعظم حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد، ابراز داشت: باید زمینه حضور پررنگ جوانان و نوجوانان در مساجد را فراهم کرد چراکه مسجدستیزی از اقدامات اصلی دشمنان و استکبار جهانی است. وی با اشاره به اینکه باید برنامه های فرهنگی و آموزشی در کنار اقامه نماز در مساجد برگزار شود، ادامه داد: باید مساجد کانون پیاده ‌سازی برنامه‌ های متنوع فرهنگی و اعتقادی برای جوانان باشند. امام جمعه تبریز ادامه داد: باید جوانان و نوجوانان را جذب مسجد به عنوان خانه خدا کرد تا آنها از تهدیدها و برنامه های دشمن برای جنگ نرم در امان باشند. آیت ‌الله مجتهد شبستری سپس به تحولات منطقه اشاره کرد و گفت: نیروهای انقلابی عراق موفقیت های جدیدی در عراق کسب کرده اند و موفق شده اند میادین نفتی موصل را از دست تکفیری‌ ها خارج کنند و آنها هم اکنون منتظر دستور آغاز عملیات آزادسازی موصل هستند که موصل به زودی آزاد می شود. وی با بیان اینکه در سوریه نیز در روزهای اخیر اتفاقات جدیدی رقم خورده است، گفت: در سوریه نیروهای داعشی شکست های زیادی خوده اند و تلفات سنگینی پرداخت کرده اند که با تشدید حملات هوایی، ضربات سنگینی بر پایگاه‌های تروریست‌ها در سوریه به ویژه در حلب وارد شده است.

امام جمعه تبریز به ائتلاف نظامی ایران، روسیه و سوریه اشاره کرد و در این خصوص گفت: ضربات سنگینی به انبارهای تجهیزات و مراکز فرماندهی داعش در سوریه وارد شده و پدرخوانده داعش و تکفیری ها یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی هراسان شده اند و به زودی تروریست ها از بین می روند. نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی به استفاده هواپیماهای روسیه از فرودگاه همدان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: این پایگاه همدان فقط به روس ها اجاره داده شده تا آنها بتوانند ضربات سنگین و دقیق ‌تری به داعش وارد کنند. وی همچنین به کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ اشاره کرد و گفت: کودتای ۲۸ مرداد نتیجه اعتماد به استکبار و آمریکا بود، که باعث شد تا دشمن بر امور سیاسی، نظامی و فرهنگی کشورمان تسلط پیدا کند و همچنین باعث حضورنیافتن مردم در صحنه شد. آیت ‌الله مجتهد شبستری ۲۸ مرداد در نتیجه عدم ‌توجه به بیانات آیت ‌الله کاشانی و دیگر دلسوزان این کشور اتفاق افتاد، افزود: این کودتا با حمایت مستقیم آمریکا انجام شد. امام جمعه تبریز ادامه داد: کودتای ۲۸ مرداد در ایران نتیجه اعتماد به آمریکا و عدم حضور مردم در صحنه بود. وی سپس با تاکید بر اینکه مردم ایران همیشه از آمریکا ضرر دیده اند، گفت: آمریکا غیرقابل اعتماد است و مردم این را به خوبی می دانند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن