تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871833312




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مطهری:دولت باید مقابل تک‌روی در برخی استان‌ها ایستادگی کند/کشور امروز از انزوا خارج شده است/صرف رابطه با فلان کشور اصلا موضوعیت ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



مطهری:دولت باید مقابل تک‌روی در برخی استان‌ها ایستادگی کند/کشور امروز از انزوا خارج شده است/صرف رابطه با فلان کشور اصلا موضوعیت ندارد
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ، لغو کنسرت در برخی استانها را فدرالی، برشمرد وگفت: دولت باید در مقابل این تک رویی ها ایستادگی کند وبه هیچ کس حق دخالت در این موارد را ندهد.
روز نو :  نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ، لغو کنسرت در برخی استانها را فدرالی، برشمرد وگفت: دولت باید در مقابل این تک رویی ها ایستادگی کند وبه هیچ کس حق دخالت در این موارد را ندهد.
به گزارش روزنو، علی مطهری،در مراسم گردهمایی حامیان دولت تدبیر و امید به مناسبت آغاز چهارمین سال دولت یازدهم در زنجان،اظهار داشت: برای خشکاندن ساختارهای فساد در جامعه باید شاهد تغییر قوانین باشیم.


مطهری مسئله خلوص نیت و اخلاص را با قدرت طلبی در تقابل دانست وگفت: قدرت طلبی در ذات خودچیز بد نیست فقط بستگی به این دارد که قدرت طلبی برای چه هدفی  دنبال می شود.


وی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه در کشور ما خلوص نیت های اولیه انقلاب کم رنگ شده و قدرت پرستی بوجود آمده است، تصریح کرد: امروزه افرادی  در جامعه  هستند که به صورت ملی فکر نمی کنند.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، تجددگرایی افراطی، رخنه فرصت طلبان ، نفوذ بیگانگان و آفت های جناح بندی را در جامعه باعث تفرقه دانست وگفت: در قرآن از جمله عوامل نابودی جوامع، غلبه ظلم بر عدالت معرفی شده است.


مطهری، ارزیابی عملکرد یک دولت را مهم ارزیابی کرد وگفت: مقیاس وارزیابی یک دولت، ارزیابی راه طی شده به صورت صحیح وحفظ و عمل به  شعارهای اولیه دولت و نظام است .


نماینده مردم تهران ، موفقیت دولت یازدهم  را در سیاستهای خارجی مهم ارزیابی کرد وگفت: کشور ما از انزوا خارج و ایران هراسی که سیاست اسرائیل است تا حدی در بین کشورها برطرف شده است.


مطهری، همچنین توفیق در برجام را مهم و استفاده از این فرصت را اساسی عنوان کرد وگفت: باید از تعلق خاطر اوباما به مسلمانان استفاده کرد.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در بخشی از سخنان خود، با بیان اینکه ختم انقلاب همراه با از دست برداشتن از آرمانهای انقلاب اسلامی است، تاکید کرد: صرف رابطه با فلان کشور اصلا موضوعیت ندارد مهم این است که ما از آرمان های خود دست برنداریم.


وی، با بیان اینکه حل مسئله شیعه و سنی مهم است، ادامه داد: باید رفتار شناسی و آسیب شناسی در این زمینه صورت گیرد .


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی،  با اشاره به عدم توفیق دولت در مسائل داخلی، تصریح کرد: در خصوص قانون مطبوعات باید دراین موارد یک مرجع واحد وجود داشته باشد و یا دولت ایستادگی کامل داشته باشد.


مطهری، لغو کنسرت در برخی استانها را فدرالی، برشمرد وگفت: دولت باید در جلوی این تک رویی ها ایستادگی کند و به هیچ کس حق دخالت در این موارد را ندهد.


نمایند مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه انتقاد و آزادی بیان در مقابل برخی نهاد های کشور توسط مطبوعات مهم ارزیابی می شود،  و گفت: باید با انتقاد و واکاوی توسط رسانه ها و  مطبوعات بدنبال رفع عیوب و بررسی و آسیب شناسی در امور مهم جامعه بود .


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی،  با اشاره به انتقاد برخی از گروه ها مبنی بر کم توجهی دولت به برخی از وعده های خود، گفت: قانون گرایی در دولت یازدهم حائز اهمیت بوده است.


وی، بوجود آمدن انضباط مالی و ثبات در بازار را در جامعه امروز حائز اهمیت عنوان کرد وگفت: شاهد توفیقات در حوزه های کشاورزی و نفتی بودیم .


حجت الاسلام مصطفی ناصری،  معاون پالمانی آموزش و پرورش ، نیز در این مراسم با اشاره به تمامی کارشکنی ها در سه سال اخیر، اظها رداشت: همه سد ها در مقابل مردم شکسته است و آرامش در دولت تدبیر و امید بر قرار است.


ناصری، در خصوص توسعه و رشد اقتصادی و کنترل و مهار تورم در جامعه در دولت تدبیر و امید ، تصرح کرد: امروز ایران سربلند در بین کشورها ست.


وی، با بیان اینکه در حالی وارد چهارمین سال استقرار دولت می شویم که مردم در جامعه دارای آرامش و آماده همکاری با دولت هستند،  افزود: شاهد توفیقات چشمگیر در تمامی حوزه ها در دولت یازدهم بودیم.


معاون پارلمانی آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه امروزه همه از آزادی بیان ومطبوعات و قلم برخوردار هستند،  تاکید کرد: امروز هیچ کس از ناحیه دولت مورد مواخذه قرار نمی گیرد.




تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن