تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837001178




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شيميدان‌ها باتري ويتاميني ساختند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: شيميدان‌ها باتري ويتاميني ساختند
شيميدان‌هاي دانشگاه تورنتو يك باتري ساخته‌اند كه مي‌تواند انرژي را در يك واحد بيولوژيكي ذخيره نمايد...


 مترجم: علي طالبي

تيمي از شيميدان‌هاي دانشگاه تورنتو يك باتري ساخته‌اند كه مي‌تواند انرژي را در يك واحد بيولوژيكي ذخيره نمايد و به اين طريق هزينه برق را براي مصرف‌كننده كمتر مي‌كند و از طرفي براي طبيعت سودمندتر است. اين باتري شبيه به بسياري از باتري‌هاي ليتينيوم پر انرژي كه در بازار به وفور موجود است مي‌باشد و با آنها فقط يك تفاوت برجسته دارد. اين باتري فلاوين موجود در ويتامين B2 را به عنوان كاتد استفاده مي‌كند. يعني همان قسمتي كه الكتريسيته را ذخيره مي‌كند و وقتي به ابزاري متصل شود آن را آزاد مي‌كند.
دووايت سافروز كه دانشيار دپارتمان شيمي دانشگاه تورنتو و رئيس تحقيقات كانادا در زمينه پليمر نانوتكنولوژي است، مي‌گويد:‌«ما در طبيعت بسيار جست‌وجو كرديم تا مولكول‌هايي را بيابيم تا در وسايل برقي مشتري از آنها استفاده نماييم.
او همچنين مي‌گويد:«وقتي شما چيزي را از طبيعت كه تقريباً پيچيده است مي‌گيريد زمان كمتري را براي ساختن ماده جديد صرف مي‌كنيد.‌»
وقتي يك باتري به يك گوشي، iPod، دوربين يا ابزارهاي ديگري متصل مي‌شود كه نياز به قدرت داشته باشد، الكترون‌ها آزادند و سپس به داخل كاتد رفته و يون‌ها در ميان محلول الكتروليت حركت مي‌كنند تا شارژ را به تعادل برسانند. وقتي آن به شارژر وصل مي‌شود، اين فرايند به صورت برعكس اتفاق مي‌افتد.  عكس‌العمل دارند، الكترون‌ها را ايجاد كرده و عكس‌العمل در كاتد وقتي شارژ در حال خالي شدن است آنها را جذب مي‌كند. محصول خالص، الكتريسيته است. باتري همينطور به توليد الكتريسيته ادامه مي‌دهد تا يك يا هر دوي الكترودها تمامي مواد مورد نياز براي عكس‌العمل‌ها را از دست بدهند.
در حالي كه قسمت‌هاي باتري بيولوژي قبلاً توليده شده‌اند، اين اولين باري است كه اين باتري از پليمر‌هاي زيستي (ملكول‌هاي زنجيري بلند) براي يكي از الكترودها استفاده مي‌كند كه اساساً به انرژي باتري اين اجازه را مي‌دهد تا به جاي اينكه در يك ماده پرهزينه و داراي فرايند پيچيده‌تر و به شدت مضر براي طبيعت مثل كبالت ذخيره شود، در يك پلاستيك ساخته شده از ويتامين ذخيره شود.
نويسنده همكار اين مقاله و دانشجوي دكتري تايلر اسچون مي‌گويد: «استفاده از مواد مناسب در طول زمان تغيير كرده و قطعاً تعدادي عكس العمل‌هاي تست را در بر مي‌گيرد. در بسياري از روش‌ها، به نظر مي‌رسيد كه چنين چيزي با شكست مواجه مي‌شود و قطعاً تلاش زيادي براي رسيدن به موفقيت انجام شده است.‌»
اسچون، سفروز و همكاران در حالي كه مشغول تست پليمرهاي زنجيري طويل و به خصوص پليمرهاي گروه‌آويزي بودند با ماده‌اي مواجه شدند. ملكول‌ها به زنجيره پشتي از يك ملكول طولاني متصل شده بودند.
او مي‌گويد:‌«شيمي ارگانيك، نوعي مشابه از بازي لگو است. شما چيزها را به صورت منظم روي هم قرار مي‌دهيد اما چيزهايي كه روي كاغذ به نظر مي‌رسد كه به هم شبيه باشند در واقعيت اينگونه نيستند.» سفروز مي‌گويد چند رويكرد را امتحان كرديم و يك پنجم آنها به درستي كار كردند.
تيم مورد نظر ماده‌اي را از ويتامين B2 توليد كردند كه ريشه در قارچي دارد كه از لحاظ ژنتيكي اصلاح شده است و از يك فرايند نيمه تركيبي استفاده مي‌كند تا شرايط را براي پليمر (با اتصال دو واحد فلاوين به يك ستون ملكولي زنجير وار طولاني) فراهم آورد.
اين كار باعث ايجاد يك باتري سبز با قابليت و ولتاژ بالا مي‌شود (چيزي كه مثل ابزارهاي اينترنت اهميت آن دائماً در حال زياد شدن است و همچنان سعي بر متصل كردن بيشتر ما به يكديگر به وسيله دستگاه‌هاي حمل با باتري دارد.
سفروز ادامه مي‌دهد:«اين ماده تقريباً امن بوده و از تركيب طبيعي است. اگر بخواهيد مي‌توانيد منبع انرژي‌اي كه مواد از آن تهيه مي‌شود را بخوريد.» قابليت B2 در كم شدن و اكسيده شدن آن را تبديل به يك ماده مناسب براي يك باتري ليتينيوم كرده است.  سفروز مي‌گويد:« B2 مي‌تواند بيش از دو الكترون را در يك زمان خاص بپذيرد. اين قابليت باعث مي‌شود كه آن به راحتي چندين شارژ را قبول كند و ظرفيت بالايي در مقايسه با بسياري از ملكول‌هاي موجود داشته باشد.‌»
در حال حاضر به دنبال طراحي گونه‌هاي جديدي هستيم كه بتوانند مرتب شارژ شوند.
در حالي كه نمونه اوليه حال حاضر به دنبال موقعيتي براي يافتن باتري كمكي است، تيم مورد نظر اميدوار است كه موفقيت‌شان در يافتن يك باتري قدرتمند، نازك، انعطاف‌پذير و حتي عاري از مواد فلزي شفاف بتواند موج بعدي لوازم الكترونيكي مصرفي را پشتيباني و حمايت كند.
 منبع: ساينس ديلي







تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن