تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):لباس پاكيزه غم و اندوه را برطرف مى كند و باعث پاكيزگى نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867826580




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میزان استفاده از اینترنت زنان و مردان


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
میزان استفاده از اینترنت زنان و مردان
میزان استفاده از اینترنت زنان و مردان براساس آخرین گزارشی که از سوی اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) منتشر شده است، بیش از نیمی از جمعیت دنیا (۳.۹ میلیارد نفر) هنوز از اینترنت استفاده نمی کنند.


به گزارش فرهنگ نیوز، اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) آمار جدیدی را از وضعیت استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات منتشر کرده است که این آمارها نشان می­ دهد، برغم کاهش قیمت خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، هنوز ۳.۹ میلیارد نفر از جمعیت جهان از اینترنت استفاده نمی­ کنند.

این آمار و ارقام که مربوط به وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات در سال ۲۰۱۶ است و توسط درگاه پایش جامعه اطلاعاتی ایران وابسته به سازمان فناوری اطلاعات منتشر شده است، نشان می ­دهد که کشورهای درحال توسعه با ۲.۵ میلیارد کاربر، دارای بیشترین کاربران اینترنت هستند، درحالی که کشورهای توسعه ­یافته دارای یک میلیارد کاربر اینترنت هستند.

اما، ضریب نفوذ کاربران اینترنت داستان متفاوتی را بیان می­ کند. ضریب نفوذ کاربران اینترنت در کشورهای توسعه یافته ۸۱ درصد، در کشورهای در حال توسعه ۴۰ درصد و در کشورهای کمتر توسعه یافته ۱۵ درصد است.

کاهش رشد پهن ­باند موبایل

آمارهای منتشر شده نشان می­‌دهد که پوشش تلفن همراه با تخمین پوشش ۹۵ درصد جمعیت جهان یا هفت میلیارد نفر که حداقل تحت پوشش شبکه موبایل سلولی نسل دوم است، هم­ اکنون نزدیک به وضعیت فراگیر قرار دارد.

شبکه‌های پیشرفته پهن­ باند سیار (LTE) در سه سال گذشته رشد خوبی داشته­‌اند و در حدود ۵۳ درصد جمعیت جهان یعنی ۴ میلیارد نفر تحت پوشش این شبکه­‌ها هستند. اما با وجود این که تعداد مشترکان پهن­ باند سیار در کشورهای درحال توسعه با تجربه نرخ رشد دو رقمی به ضریب نفوذ ۴۱ درصد رسیده، اما آهنگ رشد ضریب نفوذ پهن­‌باند سیار در جهان کاهش یافته است. انتظار می­‌رود که تعداد کل مشترکان پهن­‌باند سیار در انتهای سال ۲۰۱۶ به ۳.۶ میلیارد مشترک برسد که این مقدار در سال ۲۰۱۵ حدود ۳.۲ میلیارد مشترک بوده است.

رشد پهن­ باند ثابت در کشورهای توسعه یافته

در همین حال انتظار می‌­رود که در پایان سال ۲۰۱۶، نسبت مشترکان پهن­‌باند ثابت در جهان به حدود ۱۲ مشترک به ازای هر ۱۰۰ نفر برسد. اروپا، آمریکا و کشورهای تازه استقلال­ یافته بیشترین ضریب نفوذ را خواهند داشت. با این وجود چین، پیشران پهن ­باند ثابت در آسیا و اقیانوسیه است که انتظار می ­رود در پایان سال ۲۰۱۶ ضریب نفوذ این کشور در این بخش از ۱۰ درصد بیشتر شود.

تداوم کاهش تعرفه­ های فناوری اطلاعات و ارتباطات

هم­ اکنون، خدمات پهن­ باند سیار مقرون به صرفه­ تر از خدمات پهن باند ثابت شده­ اند. یکی از اهداف کمیسیون پهن­ باند این است که تا سال ۲۰۱۶، خدمات پایه پهن­ باند در کشورهای درحال توسعه باید کمتر از ۵ درصد میانگین درآمد ماهیانه باشند. در انتهای سال گذشته، ۸۳ کشور درحال توسعه به این هدف رسیده بودند.

نیمی از دنیا هنوز از اینترنت استفاده نمی‌کنند

برآوردها نشان می دهد که در انتهای سال ۲۰۱۶، بیش از نیمی از جمعیت دنیا، یعنی ۳.۹ میلیارد نفر هنوز از اینترنت استفاده نمی کنند. هم ­اکنون، یک میلیارد خانوار در جهان به اینترنت دسترسی دارند. از این یک میلیارد خانوار، ۲۳۰ میلیون خانوار در چین، ۶۰ میلیون خانوار در هند و ۲۰ میلیون خانوار در ۴۸ کشور کمتر توسعه یافته هستند. ارقام مربوط به دسترسی خانوار حدی از شکاف دیجیتال را نشان می­ دهد. به­ عنوان مثال، ۸۴ درصد خانوارها در اروپا به اینترنت متصل هستند در حالی که ۱۵.۴ درصد خانوارها در آفریقا به اینترنت متصل‌اند.

مردان بیشتر از زنان از اینترنت استفاده می‌کنند

در تمامی نقاط جهان، ضریب نفوذ اینترنت در میان مردان بیشتر از زنان است. این شکاف جنسیتی در استفاده از اینترنت از ۱۱ درصد در سال ۲۰۱۳ به ۱۲ درصد در سال ۲۰۱۶ رسیده است. بیشترین شکاف جنسیتی با میزان ۲۳ درصد در آفریقا و کمترین شکاف جنسیتی در قاره آمریکا به میزان ۲درصد است.

افزایش ۶ برابری پهنای باند جهانی اینترنت در کمتر از ۹ ماه

در ابتدای سال ۲۰۱۶، پهنای باند اینترنت بین ­الملل از ۳۰ هزار گیگابیت در ثانیه به ۱۸۵ هزار گیگابیت در ثانیه رسیده است. اما، پهنای باند در جهان به شکل نابرابری توزیع شده است و کمبود پهنای باند در جهان در بسیاری از کشورهای درحال توسعه و کمتر توسعه یافته یکی از گلوگاه­های اصلی است.

اتحادیه بین­ المللی مخابرات با اشاره به اهداف جهانی توسعه پایدار تا سال ۲۰۳۰ اعلام کرده است: میزان اتصال ­پذیری در سطح جهان به سرعت در حال گسترش است، اما برای کاهش شکاف دیجیتال و فراهم­ کردن زمینه حضور بیشتر از نیمی از جمعیت جهان که هم ­اکنون از اینترنت استفاده نمی­ کنند، باید اقدامات اساسی بیشتری در اقتصاد دیجیتال صورت پذیرد.

براساس این گزارش، سال ۲۰۱۶، نقطه شروع پیاده­ سازی ۱۷هدف توسعه پایدار و ۱۶۹ نشانگر مرتبط با آن­ها طبق اهداف توسعه پایدار بوده است.

 

منبع: مهر


95/5/27 - 08:39 - 2016-8-17 08:39:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن