تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805206688




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرد روزهاي سخت هستم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مرد روزهاي سخت هستم
سال 2008 بود که حسرت گرفتن يک مدال طلا و طنين‌انداز شدن سرود ملي کشورمان را در المپيک پکن مي‌کشيديم.
نویسنده : شيوا نوروزي 


سال 2008 بود که حسرت گرفتن يک مدال طلا و طنين‌انداز شدن سرود ملي کشورمان را در المپيک پکن مي‌کشيديم. تا روزهاي آخر نيز اين حسرت پابرجا بود. تا اينکه هادي ساعي دل مردم ايران را با گرفتن مدال طلاي تکواندو شاد کرد و لقب مرد روزهاي سخت را به خود اختصاص داد. از آن زمان به بعد بود که محبوبيت ساعي در بين ورزش‌دوستان کشورمان به اوج خود رسيد. کاپيتان اسبق تيم ملي تکواندو که از سال 72 رسماً هوگو تيم ملي را به تن کرد در طول دوران حرفه‌اي‌اش دو مدال طلا و يک برنز المپيک را به گردن آويخته است. همچنين دو طلا، يک نقره و يک برنز جهاني را نيز در کارنامه دارد. هادي ساعي اگرچه در  سال 87 از دنياي قهرماني خداحافظي کرد و پس از آن هم به عنوان نماينده شوراي شهر تهران مشغول کار است، اما همچنان پرافتخارترين ورزشکار ايراني در المپيک محسوب مي‌شود و خواندن نظرات و تجربياتش خالي از لطف نيست.

جنگ تا ثانيه آخر
هادي ساعي براي رسيدن به سه مدال خوشرنگ المپيک تلاش‌هاي زيادي کرده است. در حالي که بسياري از ورزشکاران پس از اينکه چند امتياز از حريف عقب مي‌افتند روحيه خود را از دست مي‌دهند و قيد ادامه مسابقه را مي‌زنند اما مرد روزهاي سخت ورزش ايران، از جمله المپين‌هايي بود که به اين راحتي قافيه را نمي‌باخت و تا آخرين ثانيه دست از تلاش نمي‌کشيد. ساعي هنوز هم به سخت‌کوشي معروف است و به همه المپيکي‌ها نيز توصيه مي‌کند اين اصل را هرگز فراموش نکنند: «من هميشه همه موفقيت‌هايم را در شرايط سخت به دست آوردم و شايد به اين دليل است که به من لقب مرد روزهاي سخت داده‌اند. معتقدم که هر ورزشکاري که مي‌خواهد در ميدان المپيک خوش بدرخشد و به موفقيت‌هاي بزرگ برسد بايد سخت تلاش کند. سخت‌کوشي فاکتوري است که همه قهرمانان المپيک داشته‌اند و هنوز هم بر آن تأکيد مي‌کنند. بزرگي و اهميت المپيک بر کسي پوشيده نيست و هر ورزشکاري که سهميه مي‌گيرد و به اين مسابقات اعزام مي‌شود حتماً مي‌داند چه رويداد مهمي در پيش دارد. تمامي ورزشکاران بايد تا آخرين لحظات و دقايق تلاش کنند و دست از مبارزه بر ندارند.»

3  ثانيه طلايي
تکواندو ايران در سال 2004 لحظات حساسي را پشت سرگذاشت. هادي ساعي در فينال وزن 68 کيلوگرم به مصاف تکواندوکار چين‌تايپه رفته بود. برتري ساعي تا ثانيه‌هاي پاياني کاملاً مشهود بود اما چيزي نمانده بود که يک اخطار کام مردم ايران را تلخ کند. با اين حال جنگندگي ساعي مانع از دست رفتن يک مدال طلاي باارزش شد: «خودم تغيير نتيجه را در ثانيه‌هاي پاياني در المپيک 2004 آتن ديدم. در آن زمان هر مبارزه تکواندو 9 دقيقه بود. تا سه ثانيه مانده به پايان رقابت من از حريفم پيش بودم، داور بازي را نگه داشت و يک اخطار به من داد. با همان يک اخطار بازنده مسابقه مي‌شدم. نگاهي به تابلو مسابقه انداختم و ديدم سه ثانيه بيشتر زمان ندارم. منتها در همان سه ثانيه توانستم نتيجه را برگردانم. در عرض اين چند ثانيه همه چيز تغيير کرد و من قهرمان المپيک شدم.»

سربازان وطن در ريو
علاوه بر اين تماشاي مبارزه جانانه نمايندگان ايران در ريو لذت خاصي دارد. بازي‌هاي المپيک که شروع مي‌شود شور ورزشي جامعه را فرا مي‌گيرد تا جايي که بسياري از مردم هر روز منتظرند تا بازي المپيکي‌هاي کشورمان را در ريو تماشا کنند. اگرچه همه ما خواهان پيروزي ورزشکارانمان هستيم و جز کسب مدال طلا به هيچ مدالي قانع نمي‌شويم اما ديدن مسابقه‌اي که در آن ورزشکار ايراني با جان و دل مي‌جنگد تا دل يک ملت را شاد کند ارزش زيادي دارد، حتي اگر مدالي نصيب ورزشکار کشورمان نشود. اين نکته‌اي است که دارنده دو مدال طلاي المپيک نيز بر آن تأکيد دارد: «فارغ از اينکه نتيجه چيست و از حريف جلو افتاده يا عقب، المپين‌ها هرگز نبايد اعتماد به نفس و انگيزه‌شان را از دست دهند. تلاش تا آخرين لحظه وظيفه هر ورزشکاري است که به عنوان سرباز وطن به المپيک رفته است. اميدوارم تمامي نماينده‌هاي ايران در ريو اين موضوع را سرلوحه کار خود قرار دهند و تلاش کنند تا به هدفي که دارند دست پيدا کنند. مطمئنم با تلاش‌هايشان هر نتيجه‌اي که کسب کنند، مردم آن را مي‌پذيرند. مردم ايران اصلاً دوست ندارند ورزشکار ايراني به گونه‌اي در ميدان مسابقه حاضر شود که احساس کنند کم‌کاري کرده يا با توان بيشتري مي‌توانسته مبارزه کند.»

تصميمات سخت هنر ورزشکار است
حضور در المپيک اگرچه آرزوي همه ورزشکاران است اما از بين هزاران ورزشکاري که به المپيک مي‌آيند تنها تعداد کمي رسيدن به سکو و تصاحب مدال را تجربه مي‌کنند. هادي ساعي معتقد است در اين آوردگاه تصميمات سخت و طلايي سرنوشت يک المپين را تغيير مي‌دهد: «رقابت در المپيک سخت است، براي همه ورزشکاران سخت است. حتي قوي‌ترين ورزشکار نيز براي رسيدن به سکو و به ويژه مدال طلا سختي زيادي تحمل مي‌کند. همين که ورزشکاران ما خوب تمرين کرده و توانايي ذهني و فني خود را افزايش داده باشند حتماً در دقايق حساس رقابت و ثانيه‌هاي پاياني مي‌توانند بهترين تصميم را بگيرند، تصميمي که به نفع خودشان، تيم ملي و کاروان ورزش ايران باشد. تصميم‌گيري در لحظات حساس و حفظ روحيه يک هنر براي ورزشکاران است. هنر يک ورزشکار حرفه‌اي اين است که در سخت‌ترين لحظات بهترين تصميمات را بگيرد و به هدفش برسد.»

رکوردم را بشکنيد
با وجود آنکه هادي ساعي با کسب سه مدال در المپيک پرافتخارترين ورزشکار کشور محسوب مي‌شود، اما عضو شوراي شهر تهران است، اميد دارد ورزشکاري از جنس تکواندو روزي رکورد او را بشکند: «حس خوبي است وقتي مي‌بيني بيش از همه ورزشکاران کشور بيشتر مدال گرفته‌اي و پرافتخارترين المپيکي به حساب مي‌آيي. با اين حال دلم مي‌خواهد که قهرمانانمان آنقدر در المپيک خوش بدرخشند که بتوانند اين رکورد را بشکنند. به خاطر علاقه‌اي که به تکواندو دارم دوست دارم يک تکواندوکار اين رکورد را از من بگيرد. ولي هر کدام از قهرمانانمان که بتوانند اين کار را انجام دهند افتخار بزرگي براي ورزش ما خواهند بود و قطعاً خوشحال مي‌شوم. به اين خاطر که يک قدم رو به جلو حرکت کرده‌ايم و اين اتفاق، پيشرفت ورزش ايران را نشان مي‌دهد. آرزوي قلبي همه مردم ايران است که افتخارآفريني ورزشکاران کشورمان را ببينيم.»

انگيزه ، حلال مشکلات
قهرمان دو دوره مسابقات جهاني تکواندو معتقد است داشتن انگيزه و هدف، پشت سرگذاشتن تمرينات سخت را آسان مي‌کند: «تداوم در تمرينات، برنامه‌ريزي، هدف داشتن، انگيزه بالا و تلاش براي هر ورزشکاري مي‌تواند عامل موفقيت باشد. به ويژه براي ورزشکاراني که سال‌ها زحمت مي‌کشند و اردوهاي شبانه‌روزي زيادي را پشت سر مي‌گذارند. مهم اين است که المپين‌هاي ما در هر مسابقه و در هر دوره انگيزه جديدي براي خودشان خلق کنند. اين انگيزه سبب مي‌شود که مشقت‌هاي تمرينات طاقت‌فرسا را تحمل کنند و در نهايت به موفقيت‌هاي بزرگ برسند.»

شانس کسب 4 مدال
ساعي از اينکه تکواندو ايران به سير صعودي خود ادامه مي‌دهد خوشحال است، به ويژه اينکه هر چهار نماينده ما را در المپيک شانس کسب مدال مي‌نامد: «خوشبختانه تيم ملي تکواندو ايران پيشرفت مثبتي را پشت سر گذاشته و نماينده‌هاي ما در المپيک همگي شاخص و قدرتمند هستند. بر اين باورم که در بخش مردان هر سه تکواندوکارمان توانايي رسيدن به مدال طلاي المپيک و ايستادن بر سکوي اول را دارند. حتي در بخش بانوان نيز کيميا عليزاده شانس کسب مدال را دارد. با توجه به توانايي‌هاي اين دختر تکواندوکار، در صورتي که عليزاده به خودباوري لازم برسد مي‌تواند به عنوان اولين بانوي ايراني روي سکوي المپيک برود و در ورزش ايران تاريخ‌ساز شود. آرزو دارم تنها بانوي المپيکي کشورمان به اين افتخار دست يابد. همانطور که پرافتخارترين ورزشکار ايران يک تکواندوکار است اميدوارم يک بانوي تکواندوکار هم اولين مدال‌آور ورزش کشور در المپيک لقب بگيرد.»

تمرکز زياد و کمترين اشتباه
سربلند بيرون آمدن از ميدان المپيک تنها از عهده ورزشکاراني برمي‌آيد که مرتکب کمترين اشتباه ممکن شوند: «راهيابي به المپيک کار ساده‌اي نيست. هزاران ورزشکار در آرزوي رسيدن به اين هدف مي‌مانند و هرگز نمي‌توانند حضور در دهکده المپيک را تجربه کنند، اما وقتي يک ورزشکار بتواند به المپيک راه پيدا کند قطعاً آدم بزرگي است و حتماً توانايي‌هاي زيادي دارد. چراکه حضور در المپيک افتخار بزرگي محسوب مي‌شود. ورزشکاري که در اين ميدان تمرکز بيشتري داشته باشد و کمترين اشتباه را انجام دهد مي‌تواند موفق باشد. ورزشکاران حاضر در المپيک همگي جزو برترين‌ها هستند و در يک سطح قرار دارند اما کسي که تمرکز و هوش بيشتري به خرج دهد قطعاً عملکرد بهتري خواهد داشت و نتيجه بهتري مي‌گيرد.»

اعتماد به توانايي‌ها
ساعي در پايان از همه نفرات اعزامي به ريو مي‌خواهد تا با تکيه برتوانايي‌هاي خود بهترين نتيجه را رقم بزنند: «در کاروان فعلي پتانسيل بالايي در کسب مدال داريم و ورزشکاران توانمندي را به ريو مي‌فرستيم. به کسب نتيجه خوب خوش‌بين هستم. رشته‌هايي چون کشتي، وزنه‌برداري و تکواندو که قطعاً جزو رشته‌هاي شانس مدال هستند و حتي در رشته‌هايي که تا به حال مدال نداشته‌ايم نيز احتمال موفقيت بچه‌ها زياد است. به توانايي‌هاي خودشان اعتقاد و اعتماد داشته باشند و در ميدان مسابقه تمام تلاش‌شان را به کار بگيرند.»  


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 250]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن