تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869250229




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اتهام فساد مالی به رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
اتهام فساد مالی به رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ
اتهام فساد مالی به رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ یک روزنامه مشهور آمریکایی از فساد مالی پل مانافورت رئیس کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه آمریکا و دریافت ۱۲.۷ میلیون دلار به صورت غیرقانونی از رئیس جمهور سابق اوکراین خبر داده است.


به گزارش فرهنگ نیوز؛ در یکی از خیابان های منتهی به میدان استقلال کی یف هنوز دفتر کاری وجود دارد که متعلق به پل مانافورت رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ است و وی سالها در این دفتر به حزب حاکم اوکراین به رهبری ویکتور یانوکویچ رئیس جمهور سابق این کشور مشاوره می داده است.

این روزنامه آمریکایی در ادامه افزود: حضور مانافورت تقریبا در همه جای پایتخت اوکراین مشهود است، تحقیقات دولت اوکراین نشان می دهد که شرکتهای تجاری متعلق به مانافورت فعالیت های گسترده ای در اوکراین داشته اند و این شرکتها ضمن برقرار کردن ارتباط با شبکه های فاسد قصد غارت و تاراج دارایی ها و سرمایه های اوکراین را داشته و هدف اصلی آنها تاثیرگذاری بر روند انتخابات این کشور بوده است. بخش عمده فعالیت های مانافورت در اوکراین در دوره ریاست جمهوری یانوکویچ بوده است.

برخی اسناد دست نویس نشان می دهد که مانافورت طی سال های 2007 تا 2012 میلادی به طور غیر قانونی بیش از 12.7 میلیون دلار از یانوکویچ دریافت کرده است. این اسناد توسط دفتر ملی مقابله با فساد اوکراین فاش شده است.

دادستان های اوکراین در حال تحقیق درباره این مساله هستند که برخی شرکتهای خارجی به اعضای خانواده و نزدیکان یانوکویچ برای خروج دارایی ها و سرمایه های این کشور به خارج از اوکراین کمک کرده اند تا آنها بتوانند زندگی مرفه و مجللی را برای خود تشکیل دهند.

نام مانافورت در دفترچه دست نویسی که توسط دفتر مبارزه با فساد اوکراین، پیدا شده، ذکر شده است. البته دفتر مقابله با فساد اوکراین تاکید کرده است که دریافت 12.7 میلیون دلار پول توسط مانافورت هنوز اثبات نشده است.

مانافورت ضمن رد گزارش نیویورک تایمز تاکید کرده است که مطالب منتشر شده در این گزارش کاملا غیر واقعی بوده است. وی ادعا کرده است که هیچ گاه برای دولتهای اوکراین و روسیه فعالیت نکرده است.

وکیل پل مانافورت نیز گفت: این اتهامات با انگیزه های سیاسی مطرح شده است.

مانافورت که برگزار کننده کمپین های انتخاباتی است، طی سال های 2006 و 2007 میلادی به عنوان مشاور در کی یف برای کمپین تبلیغاتی ویکتور یانوکویچ فعالیت می کرده است.

مانافورت در واکنش به گزارش نیویورک تایمز گفته است: مطالبی که درباره دریافت مبالغی توسط من از یک حزب سیاسی در اوکراین منتشر شده، کاملا بی پایه و اساس و احمقانه بوده است.

رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ افزود: نیویورک تایمز عمدا از واقعیت ها و اصول حرفه‌ای روزنامه نگاری چشم پوشی می کند تا به اهداف سیاسی خود دست یابد.

وی مدعی شده است که کلیه فعالیت های سیاسی در اوکراین را پس از انتخابات پارلمانی 2014 میلادی متوقف کرده است.

منبع: تسنیم


95/5/26 - 09:02 - 2016-8-16 09:02:16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن