تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860980069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهریور آغاز رایگان شدن هزینه جراحی پیوند عضو


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رئیس مرکز مدیریت پیوند اعضای وزارت بهداشت جزئیات رایگان شدن هزینه جراحی پیوندهای عضو را تشریح کرد.

به گزارش میزان، محمد کاظمینی در رابطه با جزئیات طرح رایگان شدن هزینه های جراحی پیوند عضو در ایران گفت: با توجه به تصویب هیئت دولت کلیه اعمال پیوند عضو در ایران از ابتدای شهریور ماه رایگان خواهد شد.

وی افزود: تمام بیمه های کشور این عمل را انجام داده و هزینه های این عمل برای افراد رایگان خواهد بود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند اعضای وزارت بهداشت با اشاره به هزینه های بالای پیوند در ایران اظهار کرد: هزینه های پیوند عضو بسیار زیاد بوده و در بسیاری از مواقع شاهد هستیم خانواده ها توان پرداخت این هزینه ها را ندارند.

کاظمینی ادامه داد: یک پیوند کبد در کشور حدود 50 میلیون تومان هزینه در بر خواهد داشت اما این هزینه ها در بسیاری از کشورها نظیر آمریکا 50 برابر بیشتر از هزینه های عمل در ایران است.

وی درخصوص مبالغ داروهای تجویز شده برای یک فرد دریافت کننده عضو تصریح کرد: برخی از داروهای مشخص این پیوند به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار گرفته و آنها بابت این داروها پول پرداخت نخواهند کرد.

رئیس مرکز مدیریت پیوند اعضای وزارت بهداشت با ارائه آماری از تعداد پیوندهای کلیه صورت گرفته طی سال گذشته خاطر نشان کرد: سال گذشته بیش از 2500 پیوند کلیه در کشور انجام شد و تمام این عمل ها در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی انجام می شود.

کاظمینی با مطلوب توصیف کردن رتبه پیوند اعضا در ایران اذعان کرد: ایران اکنون در پیوند کلیه رتبه پنجم جهان را در اختیار داشته و در سایر پیوندها نیز جایگاه چندان بدی نداریم.

وی با بیان اینکه شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی از مبتلایان مرگ مغزی اکنون در کشور فعالیت دارد گفت: از سال 81 شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی از مبتلایان مرگ مغزی کار خود را آغاز کرده و اکنون شاهد هستیم که در بسیاری از موارد اعضای فرد مرگ مغزی شده به سایر بیماران پیوند زده می شود.

رئیس مرکز مدیریت پیوند اعضای وزارت بهداشت با اشاره به درصد قابل توجه پیوند کلیه از بیماران مرگ مغزی خاطر نشان کرد: سال گذشته 57 درصد پیوندهای کلیه از افراد مرگ مغزی بود و ما به دنبال آن هستیم که این درصد را افزایش دهیم.

کاظمینی ادامه داد: یک فرد مرگ مغزی شده می تواند به 7 تا8 نفر حیات دوباره داده و در کنار آن اعضایش به 50 دیگر برسد.

وی در خصوص پیوندهای دریچه قلب و همچنین مغز استخوان در کشور اظهار کرد: یک فرد مرگ مغزی شده قادر خواهد بود کیفیت زندگی برخی افراد را بالا برده و ما به دنبال این هستیم که تمام خانواده ها با اهدای اعضای عضو مرگ مغزی شده شان موافقت کنند.

رئیس مرکز مدیریت پیوند اعضای وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا داشتن کارت پیوند عضو توسط فرد مرگ مغزی شده می تواند علتی برای اهدای تمام اعضای فرد باشد یا خیر گفت: کارت پیوند عضو به منزله وصیت فرد بوده اما برای آنکه رضایت خانواده ها را نیز جلب کنیم از خانواده فرد مرگ مغزی شده اجازه می گیریم.

۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن