تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860518719




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش کبدچرب در کودکان و نوجوانان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: افزایش کبدچرب در کودکان و نوجوانان
متخصص تغذیه با اشاره به تغییر الگوهای غذایی کودکان و نداشتن فعالیت بدنی مناسب در عصر حاضر گفت: میانگین آمار بیماری کبدچرب از سنین بزرگسالی به کودکان و نوجوانان در حال تغییر است.
علی هاشمی‌کنی با بیان اینکه امروزه میانگین آمار بیماری کبد چرب از افراد بزرگسال به افراد نوجوان و کودکان در حال تغییر است، اظهار کرد: در گذشته با توجه به اینکه کودکان از فعالیت خوبی برخوردار بودند، کمتر به کبد چرب مبتلا می‌شدند. این متخصص تغذیه افزود: اما در حال حاضر به دلیل تغییر الگوهای غذایی و ذائقه کودکان و تمایل آنها به غذاهای پرچرب، پرادویه، فست‌فودها و تنقلاتی مانند چیپس، پفک و نوشابه باعث مبتلا شدن کودکان به کبد چرب شده است. هاشمی‌کنی، گفت: آنچه روزانه در کلینیک مشاهده می‌کنیم تشخیص ابتلا کودکان بعد از سونوگرافی به کبدچرب است که بعضاً حتی خانواده‌های آنان اطلاع و دانش خاصی درباره این بیماری ندارند که همین ناآگاهی باعث می‌شود که کودکان در آینده دچار بیماری‌هایی می‌شوند که به راحتی نمی‌توانند از عوارض آن نجات پیدا کنند. وی متذکر شد: از طرفی کودکانی که به کلینیک برای کنترل چاقی یا افزایش وزن مراجعه می‌کنند می آیند در بررسی‌های انجام گرفته متوجه می‌شویم که به انواع بیماری‌های خاموش مبتلا هستند در حالی که از وجود آن اطلاعی ندارند. این متخصص تغذیه تأکید کرد: کودکان مبتلا به کبدچرب بیماری‌های مانند دیابت، فشارخون و انواع بیماری‌های قلبی عروقی را در پیش دارند در حالی که نحوه پذیرش این بیماری و درمان آن برای کودکان و خانواده‌هایشان بسیار سخت است که صدمات غیرقابل جبرانی روی کودک و خانواده وی خواهد داشت. هاشمی‌کنی، کودکان را جزء مهره‌های اصلی و ارزشمند هر کشوری عنوان و تصریح کرد: از طرفی هر چه نسل‌ها تغییر می‌کند زندگی نیز پیچیده‌تر می‌شود که لزوم داشتن برنامه مناسب برای ارتقاء سلامت و مقابله با بیماری‌ها را متذکر می‌شود. وی مهمترین اقدام را غفلت نکردن از تغذیه کودکان دانست و اظهار کرد: خانواده‌ها باید غفلت ایجاد شده در خصوص تغذیه خود و کودکان را پیگیری کنند و با توجه به اینکه غذاهای غربی خوشمزه و ظاهرپسند است باید عواقب آن و صدماتی که به کودکان می‌زند را تحت‌نظر بگیرند.  متخصص تغذیه مهمترین نکته را غذاهای دریافتی خانواده‌ها و کودکان عنوان کرد و افزود: باید از غذاهای غربی دوری کنیم و غذاهای سنتی را جایگرین آن کنیم، همچنین غذاهای سرخ‌کردنی ، فست فود، نوشابه و نوشیدنی‌های کارخانه‌ای و گازدار را به حداقل رسانده و از میوه‌ها و سبزی‌های طبیعی بیشتر استفاده کنیم. هاشمی‌کنی، فعالیت بدنی و ورزشی را مهمترین عامل سلامتی دانست و بر لزوم داشتن برنامه منظم ورزشی روزانه تأکید کرد؛ همچنین پیاده روی دو بار در روز به مدت 45 دقیقه را بسیار مفید دانست و آن را عامل مهمی برای دفع مواد زائد ذخیره شده در بدن دانست. این متخصص تغذیه ضمن بیان اینکه برنامه غذایی و فعالیت بدنی به تنهایی نمی‌تواند راهگشا باشد، رژیم غذایی و ورزش را مانند دو بالی دانست که در کنار همدیگر باعث ارتقاء سلامت فرد می‌شود و هر کدام به تنهایی نتیجه مطلوب را نخواهد شد. هاشمی‌کنی، اضافه کرد: افرادی که به مدت طولانی دچار مقاومت انسولینی یا چربی خون خیلی بالا بودند، زمانی که به کلینیک مراجعه کرده و به برنامه غذایی و فعالیت ورزشی پایبند شدند، بعد از 2 الی 3 هفته اظهار تمایل و سلامتی داشتند. وی در پایان اذعان کرد: همچنین افرادی که انسولین دریافت می‌کنند اغلب دارای کبدچرب هستند که در صورت رعایت رژیم مناسب و تحرک این مشکل در آنها رو به بهبودی داشته و مصرف انسولین نیز در آنها کاهش داشته، در نتیجه مصرف داروهای خوراکی جایگزین داروهای تزریقی می‌شود و هزینه‌ها نیز کاهش می‌یابد.

منبع : فارس



تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن