واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: با هدایت تحصیلی نظام آموزشی ضابطهمندتر میشود معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه مدارس با حداقل دانشآموز در دورترین نقاط همدان برقرار است، گفت: با هدایت تحصیلی نظام آموزشی ضابطهمندتر میشود، هدایت تحصیلی در برنامه پنجم توسعه دیده شده بود اما اجرا نشده بود و امسال آموزش و پرورش ورود پیدا کرد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ مرداد ساعت 08:58
به گزارش خبرنگار پانا از همدان، محمدابراهیم الهیتبار در شورای آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: مدارس نباید اجباری در دریافت کمک مردمی داشته باشند اما توسعه آموزش و پرورش نیازمند جلب مشارکت مردمی است.
وی افزود: سند راهبردی آموزش و پرورش استان در راستای برنامه ششم توسعه با تدوین برنامههای عملیاتی و کاربردی مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بر روش هدایت تحصیلی دانشآموزان نقد وارد است، افزود: زمانی که بحث هدایت تحصیلی مطرح شد استان همدان مخالفت کرد اما چون بخشنامه وزارتی بود باید انجام میشد که با دستور وزیر آموزش و پرورش شیوه اجرای کار تجدیدنظر شد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان تصریح کرد: اصل قضیه هدایت تحصیلی که براساس ظرفیت آموزشی استان مبادرت به ثبتنام دانشآموز میکند، مورد قبول است چرا که نیازهای جامعه و ظرفیت آموزش عالی در آینده نیز لحاظ میشود.
وی با بیان اینکه در دورترین نقاط استان مدارس با حداقل دانشآموز برقرار است، افزود: در برخی از این نقاط برقراری مدرسه و اعزام معلم به صورت روزانه اصلا توجیه اقتصادی ندارد اما از آنجایی وظیفه دولت تأمین آموزش و پرورش رایگان است این ظرفیت آموزشی در نقاط دوره افتاده نیز برقرار شده است.
الهیتبار با بیان اینکه توسعه آموزش و پرورش نیازمند جلب مشارکت مردمی است، گفت: خیران مدرسهساز یکی از حرکتهای مؤثر مردم بعد از جنگ بود که نظام آموزشی را از نظر زیرساخت نجات دادند.
وی با اشاره به برنامههای هفته دولت اظهار داشت: تمام تلاشهایی که در ظرف سه سال اخیر به ویژه در حوزه آموزش و پرورش و تحولات ایجاد شده به شکل مطلوبی بیان شود.
الهیتبار با بیان اینکه هزینه در آموزش و پرورش یک نوع سرمایهگذاری است، عنوان کرد: امسال دولت فعالیتهای محیط زیستی را مدارس گسترش میدهد و در این میان آموزش حرکتهای زیست محیطی از پایه از کارهای بنیادینی است که در آینده اثرات آن نمایان میشود.
وی خواستار تقویت و افزایش عرق ملی در بین دانشآموزان شد و افزود: در مدارس احتزاز پرچم و ادای احترام به آن به عنوان نماد جمهوری اسلامی جدی گرفته شود تا دانشآموزان علاقمند به کشور خود شوند.
وی بیان کرد: مدارس نباید اجباری در دریافت کمک مردمی داشته باشند اما وقتی مردم نیازهای محیطی را مشاهده کنند، برای رفاه فرزندان خود به ارائه کمک ترغیب میشوند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با تأکید بر اینکه از ظرفیت شهرستانی و مناطق آموزشی در پروژه مهر استفاده شود، تصریح کرد: هر چه سطح مشارکت مردمی در اداره مدارس فراگیرتر شده به همان تناسب نیز سطح خدماتی افزایش مییابد.
الهیتبار با اشاره به پروژه مهر و بازگشایی مدارس گفت: تمام دستگاههای درون و برون سازمانی در اجرای پروژه مهر باید کمک کنند تا اهداف ترسیم شده محقق شود.
وی عنوان کرد: آموزش و پرورش به عنوان دستگاه محرک در پروژه مهر میتواند نیازهای خود را احصا کند و به دستگاههای اجرایی دیگر اعلام و به مشارکتجویی اقدام کند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان تأکید کرد: در راستای اجرای پروژه با مشارکت و همفکری فرهنگیان و انجمن اولیا و مربیان ایدههای نو جمعآوری شود و برای ارتقای سطح کیفی مدارس و کیفیتبخشی آموزشی از اعتبارات ملی استفاده شود.
/شهبازی محب/
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]