تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه بنده اى بخواهد چيزى بخواند و يا كارى انجام دهد و بسم اللّه  الرحمن الرحيم بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872217007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: به‌آمریکا بدبینیم و به‌برجام خوش‌بین/انتقاد از اسرائیل، عربستان و مخالفان برجام+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روحانی: به‌آمریکا بدبینیم و به‌برجام خوش‌بین/انتقاد از اسرائیل، عربستان و مخالفان برجام+تصاویر
رئیس‌جمهور در اجتماع مردم استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید براینکه رونق را به اقتصاد کشور بر می‌گردانیم، گفت: دیشب مرکز آمار کشور اعلام کرد رشد اقتصادی ایران در ۳ ماهه اول امسال ۴.۴ درصد بوده است.
آفتاب‌‌نیوز : حجت‎الاسلام والمسلمین حسن روحانی دقایقی پیش در اجتماع مردم کهگیلویه و بویراحمد در ورزشگاه پهلوان تختی یاسوج به ایراد سخنرانی پرداخت. 


به گزارش آفتاب‌نیوز، مهم‌ترین محورهای سخنرانی رئیس‌جمهور به شرح ذیل است:


* لطف شما مردم نسبت به خادمان خودتان بار مسئولیت همه ما را سنگین‌تر می‌کند و احساس می‌کنیم در برابر شما مردمی که برای دین، اسلام، وطن و کشورتان این همه فداکار و ایثارگر هستید، بار مدیریت همه مسئولان و همه کارگزاران نظام سخت‌تر و سنگین‌تر خواهد شد. 


* عزت ما در سایه ائمه اطهار، پیامبر اسلام(ص)، اهل بیت(ع) و به‌ویژه مولای ما امام هشتم است. امام رضا(ع) با حضور در ایران فرهنگ این دیار را به اوج رساند و امروز قبر مطهر و پاکش ایشان جاذبه‌ای است تا قلوب همه شیعیان و مسلمانان جهان به سمت این سرزمین و خراسان و مشهد الرضا(ع) جذب شود.


* امام رضا(ع) درس برادری و عطوفت و محبت و وحدت داد چون ایشان امام رئوف و مهربان لقب یافته است و او را به عنوان رضا لقب داده‌اند که هم مورد رضایت خداوند بود و هم مورد رضایت عامه مردم. درس اخلاق، صفا و صمیمیت را از ائمه هدی و به‌ویژه امام هشتم بیاموزیم و عمل کنیم. 


* خوشحالم در این روز مبارک و در روز امام هشتم(ع) در میان شما مردم خونگرم، دلاوری که همیشه در تاریخ در کنار قله دنا همواره از استقلال ایران دفاع کرده‌اند در برابر استعمارگران غرب و متجاوزان ایستادند. در برابر ظلم و سلطه رضاخانی این مردم ایستادگی کردند و مقاومت کردند. ایلات و عشایر غیور این دیار؛ شما بودید که در انقلاب اسلامی کنار نهضت اسلامی، امام راحل با رهنمودهایی که در میان شما مرحوم آیت‌الله ملک‌حسینی که از یاران با وفای امام و انقلاب بود، در کنار امام ایستادگی کردید و انقلاب را در کنار مردم ایران به پیروزی رساندید و در دوران جنگ تحمیلی فرزندان غیور و سرداران شما، عشایر شما، دلاوران شما، در جبهه‌های جنگ به یاد تاریخ جنگ نمی‌رود که رشادت جوانان این استان در جزایر مجنون توانست افتخار بیافریند. امروز هم در همه جا، شما در خط مقدم ایستاده‌اید برای کشورتان و برای عزت‌تان و استقلال سرزمین‌تان. 


* امروز 24 مرداد است. 24 مرداد در 3 سال قبل روز تشکیل دولت یازدهم برای خدمت به شما بود. از 12 تا 24 مرداد در کمترین زمان ممکن، به همت این مردم و با یاری نمایندگان مجلس توانستیم دولت یازدهم را تشکیل دهیم و شروع به کار کنیم. 


* در طول این 3 سال، علی رغم همه سختی‌ها، علی‌رغم روزهای سخت، علی‌رغم شرایط سختی که دولت یازدهم تشکیل شد، به همت مردم و یاری مردم قدم به قدم به جلو حرکت کرده‌ایم. من خوشحالم به مردم یاسوج اعلام کنم، دیشب مردم مرکز آمار کشور اعلام کرد رشد اقتصادی ایران در 3 ماهه اول امسال 4.4 درصد بوده است. روزی که تشکیل دولت دادیم، رشد اقتصادی کشور منهای 6.8 درصد بود. امروز رسیدیم به 4.4 درصد و این غیرت شما جوانان است. 


* اگر امروز توانستیم در روزهای سخت این منطقه، در شرایطی که دشمنان انقلاب قیمت نفت را به یک‌سوم و یک‌چهارم رساندند، به رشد نزدیک 5 درصد برسیم این به معنای اعتماد مردم به دولت‌شان و اتحاد ملت و دولت است. 


* مردم عزیز و غیور ما، شعار رهبر معظم انقلاب را اجرا کردندو آن همدلی و همزبانی میان دولت و ملت بوده و ما امروز توانستیم در یک نقطه شکوهمندی قرار بگیریم. شما ملت بزرگ ایران نه با شعار بلکه با اراده‌تان با ایستادگی‌تان، با مقاومت‌تان و حمایت‌تان و اطاعت از رهبری به دنیا نشان دادید که کسی نمی تواند چیزی را بر مردم ایران تحمیل کند. دشمنان به پای ایران زنجیر تحریم بسته بودند اما شما مردم با ایستادگی‌تان و مقاومت کاری کردید که زنجیر‌های تحریم را شکاندید. 


* امروز برخلاف اراده دشمنان ایران، هر مقدار که ما می‌خواهیم نفت‌مان را به جهان صادر می‌کنیم. امروز ما با غیورمردان سرزمین ایران توانستیم کاری کنیم که زنجیرهایی که برای عدم ارتباط بین بانک‌های ایرانی و خارجی ایجاد کرده بودند را درهم شکستیم. امروز از سراسر دنیا در عرض کمتر از یک‌سال 350 هیئت اقتصادی و 160 هیئت سیاسی به ایران سفر کردند.


* ممکن است عده کمی از اینکه تحریم برداشته شده باشد خوشحال نباشند اما ملت بزرگ ایران شاد و مسرور است. 


* ملت بزرگ ایران در برابر دشمنان این سرزمین و انحراف ایستادگی کرده و خواهد کرد. همانطور که توانستیم تورم را تک رقمی کنیم با حمایت شما رونق را هم به اقتصاد کشور بر می‌گردانیم.  


* باید اقتصادمان را به حرکت دراوریم. امسال 7500 بنگاه اقتصادی را تا پایان سال راه‌اندازی خواهیم کرد. 


* ما نباید بگذاریم در این استان که دنیای زیبایی‌هاست و دنیای رودخانه‌های خروشان است و دنیای سرچشمه‌ها و یخچال‌های طبیعی است، جوانی بیکار بماند. ما باید کشاورزی را احیا کنیم و کشاورزی گلخانه‌ای را استان احیا کنیم و صنعت را به استان بیاوریم. این جا دیار نفت و گاز و گردشگری است. باید جاذبه گردشگری را در این استان افزون کنیم و گردشگران داخلی و خارجی را به استان جذب کنیم. باید در استان حرکتی را ایجاد کنیم تا برای سایر استان‌ها همجوار جذب گردشگر کنیم. 


براساس گزارش تسنیم؛ رئیس‌جمهور افزود: چرا ما برجام را اجرا کردیم؟ چرا ما در برابر 6 قدرت بزرگ دنیا 30 ماه ایستادگی کردیم و دلاورانه دیپلمات‌های شجاع شما، برای سرزمین ایران غرور و افتخار آوردند. درست است که صهیونیست‌ها از پیروزی ملت ایران عصبانی هستند و یکی دو کشور جنوبی همسایه ما متاسفانه با کودک‌صفتی ناراحت‌هستند از پیروزی ملت ایران اما ملت ما با ایستادگی و و حدت و اتحاد و رهنمود‌های رهبر فرهیخته و بزرگ انقلاب توانست پیروزی بزرگ سیاسی تاریخی را به دست آورد. 


* برجام برای این بود که شرایط برای حرکت مردم ایجاد و دیوارها برداشته شود تا ملت ما و دانشمندان و اندیشمندان ایران اسلامی بتوانند برای کشور رونق اقتصادی ایجاد کنند. خوش‌بینی به برجام به معنای خوش‌بینی به ابرقدرت‌ها نیست؛ ما به آمریکا بد بینیم و به برجام خوش‌بین. 


* شرایط را برای حرکت آماده کردیم. شرایط را برای جذب سرمایه خارجی آماده کردیم. 82 تفاهم و قراداد با کشورهای خارجی در زمینه صنعتی امضا شده که 29 قرارداد شروع به‌اجرا شده است. 


* امسال تحول بزرگ در سراسر ایران در زمینه گازرسانی روستایی و آبرسانی روستایی به‌وجود خواهیم آورد. 









































































































۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن