تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816348376




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتاب «قصه‌های دهه شصت» رونمایی شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: با حضور جمعی از نویسندگان و هنرمندان؛
کتاب «قصه‌های دهه شصت» رونمایی شد

قصه های دهه شصت


شناسهٔ خبر: 3740542 - یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
فرهنگ > کتاب

.jwplayer{ display: inline-block; } مجموعه داستان‌های برگزیده دوره نخست جایزه فرشته با عنوان «قصه‌های دهه شصت» در مراسمی با حضور اهالی فرهنگ و هنر رونمایی شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شهرکتاب فرشته، مجموع آثار برگزیدگان دوره نخست جایزه فرشته با عنوان «قصه‌های دهه شصت» با مقدمه‌ای از ابراهیم حقیقی و ویرایش لیلی گلستان عصر شنبه بیست سوم مرداد ماه در محل شهر کتاب فرشته رونمایی شد. در ابتدای این مراسم که چهره‌هایی مانند لیلی گلستان، ابراهیم حقیقی، بهمن فرمان‌آرا، فاطمه معتمدآریا، مهتاب کرامتی، بهرام دهقان، مسعود فروتن و غزل شاکری در آن حضور داشتند، سید صالح بهشتی، مدیر عامل مجموعه شهر کتاب فرشته با اشاره به فعالیت‌های این مجموعه در زمینه فرهنگ و هنر کشور، گفت: همیشه آرزو داشتیم این مجموعه در سپهر فرهنگی ـ هنری کشور نقشی تاثیرگذار داشته باشد و امروز، اینجا به بهانه اولین ثمره این اتفاق دور هم جمع شده‌ایم، تا به صورت عینی نتیجه این آرزو را شاهد باشیم. کار بسیار بزرگی است اگر بتوانیم هر سال دو نویسنده خوب تحویل دهیم لیلی گلستان از داوران جایزه فرشته هم این اقدام مجموعه شهرکتاب فرشته را اتفاق خوبی دانست که سبب تشویق جوانان علاقمند به این حوزه شده است. وی گفت: به نظر من کاری که شهر کتاب فرشته در این زمینه انجام داد فوق العاده بود و چرا که باعث شد جوانان با استعداد جرأت کرده و نوشته ‌های خود را ارائه کنند. روندی که در این زمیه شکل گرفته است به اعتقاد من روند منطقی و درستی است.

وی افزود: من سال ‌ها پیش  نظیر این کار را در گالری گلستان و در حوزه هنرهای تجسمی آغاز کردم؛ یعنی حمایت از استعدادهای جوان و امروز بعد از بیست و هفت، هشت سال دست کم شاهد سی و اندی نقاش درجه یک و جوان هستیم. در رقابت جایزه فرشته نیز بر اساس تجربه‌ای که در زمینه هنرهای تجسمی دارم، فکر می‌کنم از میان ۱۰ نفری که داستان‌هایشان در این کتاب به چاپ رسیده، دو نفر از آن‌ها، از نویسندگان خوب مملکت مان در آینده خواهند بود و این به نوبه خود اتفاق مهمی است. در واقع اگر بتوانیم هر سال دو نویسنده خوب تحویل ادبیات دهیم کار بسیار بزرگی است. کسی که نوشتن را دوست دارد سعی می‌کند در هر شرایطی بنویسد بهرام دهقان از پیشکسوتان و اساتید تدوین سینمای ایران نیز از چهره ‌های حاضر در مراسم بود. وی در خصوص این اتفاق فرهنگی گفت: به فرض اینکه چنین جایزه و رقابتی وجود نداشته باشد، طبعاً کسی که نوشتن را دوست دارد، سعی می‌کند در هر شرایطی بنویسد و راه خود را پیدا کند. در واقع وارد شدنِ جوانان به یک فضای رقابتی سبب بهتر شدن و یا ضعیف شدنِ قدرت نویسندگی او نمی‌شود بلکه بستری را برای ورود او به بازار کتاب ایجاد می‌کند. به اعتقاد من این اتفاق مسیر درست و طبیعی خود را به مرور زمان پیدا می‌کند. تمامی مسابقات و جشنواره ‌های هنری در سر تاسر ج‌هان نیز به مرور زمان به شرایط ایده آل خود دست یافته اند.

این جایزه در آینده کمی دورتر جایزه بسیار پرشأنی برای نویسندگان جوان خواهد بود مهتاب کرامتی از هنرمندانی است که همواره در رویدادهای فرهنگی ـ هنری حضور داشته و بیست و سوم مرداد نیز از مهمانان رونمایی از «قصه ‌های دهه شصت» بود. او درباره این رویداد فرهنگی گفت: این اتفاقی است که در عرصه کاری خود من در سینما، با برگزاری جشنواره ‌های فیلم کوتاه اتفاق می‌افتد، و اگر به کارنامه هنری فیلمسازان جوانی که با فیلم ‌های کوتاه خود در اینگونه جشنواره ‌ها معرفی می‌شوند نگاه کنیم، یک روند رو به رشد را می‌بینیم که در ن‌هایت منجر به ساخت فیلم ‌های حرفه ای و بلند توسط آن‌ها شده است. بنابراین برگزاری اینگونه جشنواره ‌ها که سبب معرفی آن‌ها می‌شود، زمینه ای برای ورود آن‌ها به فضای حرفه ای ایجاد می‌کند. در واقع امکان وارد شدن به گردونه حرفه ای سینما برای آن‌ها ایجاد می‌شود.

وی افزود: شهر کتاب فرشته چنین اتفاقی را در عرصه داستان نویسی و ادبیات ایجاد کرده است. این مجموعه همواره مراسم فرهنگی ـ هنری خوبی را برگزار می‌کند اما در این مورد به خصوص نتیجه، کوتاه مدت و لحظه ای نیست بلکه ثمرات آن را در آینده شاهد خواهیم بود. به اعتقاد من این جایزه در آینده کمی دورتر جایزه بسیار پرشأنی برای نویسندگانی که در آغاز راه هستند، خواهد شد. یک اتفاق زمانی ثمربخش است که تداوم داشته باشد ابراهیم حقیقی دیگر داور جایزه فرشته، با ابراز امیدواری در خصوص اثرگذار بودن این اتفاق گفت: یک اتفاق زمانی ثمربخش است که تداوم داشته باشد؛ خوشبختانه این مسابقه دومین دوره خود را تجربه کرد و از یک سو تعداد شرکت کنندگان بیشتر شد و از سوی دیگر کیفیت آثار نیز بالاتر رفت. اگر این موجود به زندگی اش ادامه دهد آن وقت می‌توان گفت که نتیجه داشته است یا خیر.

وی افزود: وجود چنین فضای رقابتی و در نظر گرفتن جایزه و ... در دوران قدیم بسیار مهم و اثرگذار بود چرا که آن زمان نه تعداد جوانان و نوجوانان فعال در این زمینه به این عظمت بود و نه انقدر همگان علاقمند به حضور در عزصه ‌های فرهنگی ـ هنری بودند، اما امروز که جوانان در فضاهای مجازی می‌نویسند و کامنت و لایک می‌گیرند، نمی‌دانم چنین جایزه ای تا چه حد برایشان انگیزه ایجاد خواهد کرد. به هر حال باید دید در آینده چه خواهد شد. رسالت اینگونه اتفاقات صرفا کشف استعداد نیست پوریا عالمی نویسنده و روزنامه نگار از دیگر مهمانان این مراسم بود که در زمینه رسالت چنین اتفاقات و جریانات فرهنگی ـ ادبی گفت: به نظر من کسی که کاری را درست و به خوب انجام می‌دهد طبعا احساس نیاز می‌کند تا کار خود را به بهترین نحو معرفی کند. اگر نگاهی به نویسندگان مشهور ادبیات کشورمان داشته باشیم می‌بینیم که عملا کسی آن‌ها را کشف نکرده بلکه آن‌ها نیز به نوبه خود درونشان این احساس نیاز ایجاد شده و تلاش کرده اند تا اثر خود را معرفی کنند. به نظر من رسالت اینگونه اتفاقات صرفا کشف استعداد نیست، بلکه ایجاد بستری است تا تمام کسانی که این علاقه و توانایی را در خود احساس می‌کنند از آن بهره گیرند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن