تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834728559
همه آنچه که دولت تدبیر و امید در ایلام انجام داده است
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > ایلام - با گذشت تنها سه سال از دولت حسن روحانی ، بنابر آمارها ایلام از استانی توسعه نیافته به استانی در مسیر توسعه تغییر جهت داده است.
به گزارش ایرنا، سه سال از عمر چهار ساله دولت تدبیر و امید می گذرد در این مدت بر خلاف شعارها و وعده های دولت های نهم و دهم دولت یازدهم روح تازه ای در کالبد بی رمق استان ایلام دمیده است.
مدیران استانی دولت تدبیر و امید در ایلام مانند دیگر استان های کشور در حالی سکان امور را بدست گرفتند که به علت تصمیم های آنی و غیرکارشناسی گذشته، با انبوهی از مشکلات و کمبودها در حوزه های مختلف مواجه بودند.
تورم و افزایش روزانه قیمت کالا و خدمات، تحریم، کاهش ارزش پول ملی، ورشکستگی صنایع و کارخانه های بزرگ و کوچک و بی ثباتی اقتصادی نتیجه رویکردهای غیرکارشناسی و خلق الساعه دولت گذشته بود که هنوز آثار منفی و پیامدهای سوء این نوع مدیریت در بخش های مختلف اقتصاد ملی نمایان است که شاید جبران آنها سال ها زمان ببرد.
دولت تدبیر و امید در شرایطی سکان مدیریت کشور را در دست گرفت که با انبوهی از چالش ها و مسائل خرد و کلان مواجه بود و در حالیکه تحریم مانع بزرگ سر راه درآمدهای دولتی برای اجرای طرح های مختلف توسعه ای و رشد اقتصادی کشور بود دولت تدبیر و امید توانست با اتخاذ رویکردی عقلانی به دور از تنش های سیاسی داخلی و خارجی مسیر توسعه و آبادانی کشور را هموار کند.
استان ایلام نیز بعنوان جزیی از کشور قربانی سوء مدیریت های مسئولان ارشد استانی دولت های نهم و دهم شد و در شرایطی که به مدد درآمدهای نفتی بی سابقه بهترین و تاریخی ترین فرصت برای توسعه این استان غیربرخوردار فراهم شد اما به علت ناتوانی و ضعف مدیران ارشد استانی نه تنها هیچ گره ای از مشکلات مردم باز نشد بلکه بر دامنه آنها نیز افزوده شد.
بررسی شاخص های توسعه ای نشان می دهد در سه سال عمر دولت یازدهم کارهای مهم و بی سابقه ای در حوزه های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی استان انجام شده که آثار مفید آنها برای همگان روشن است.
استاندار ایلام که از آغاز بکار دولت یازدهم در این سمت انجام وظیفه می کند در سه سالگی دولت تدبیر و امید عملکرد مدیران استانی را در حوزه های گوناگون در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تشریح کرد. ** اشتغال
محمدرضا مروارید اظهار کرد: ایلام سال 92 در میان استان های کشور در رده های نخست از نظر درصد بیکاری قرار داشت که این رتبه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و اجرای طرح های اشتغالزا به رده هفتم کشور در پایان سال 93 ارتقا یافت.
مروارید یادآور شد: به سرانجام رسیدن برخی از طرح های اشتغالزایی به ویژه در حوزه کشاورزی رتبه استان ایلام را از نظر درصد بیکاری در پایان سال 94 به رده 15 کشور ارتقا داد.
استاندار ایلام اضافه کرد: در سال های 93 و 94 در مجموع 16 هزار و در هر سال حدود هشت هزار نفر به جمعیت افراد شاغل استان که از شرایط بیمه ای برخوردار باشند، اضافه شد، که هشت هزار از این تعداد اشتغال دائم و هشت هزار نیز شغل های فصلی داشته اند. ** انرژی
آمادگی استان ایلام برای جذب 10 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی
وی با بیان اینکه 10 میلیارد دلار طرح آماده جذب سرمایه گذاری خارجی در استان ایلام وجود دارد، یادآور شد: به تازگی تفاهم نامه احداث نیروگاه 480 مگاواتی برق در مهران با یک گروه سرمایه گذار ترکیه ای امضا شد.
استاندار ایلام یکی از مزیت های قابل توجه استان را وجود منابع نفت و گاز دانست و اظهار کرد: طرح توسعه و برداشت از میدان نفتی آذر در شهرستان مهران 50 درصد پیشرفت دارد و زمانی که این طرح به پیشرفت 70 درصدی برسد کار برداشت زود هنگام 30 تا 35 هزار بشکه نفت از آن آغاز خواهد شد که پیش بینی می شود تا شهریور امسال این امکان فراهم شود.
مروارید افزود: از محل اعتبارهای صندوق توسعه ملی برای کمک به تسریع در اجرای این طرح نفتی 800 میلیون دلار اعتبار تزریق شد که به صورت مرحله به مرحله این کمک ها تا اتمام عملیات اجرایی ادامه دارد.
وی ادامه داد: سیاست دولت یازدهم در ایلام جذب سرمایه های بزرگ برای ایجاد رونق اقتصادی و صنعتی است و با توجه به موقعیت بسیار مناسب استان از نظر جغرافیایی و وجود منابع طبیعی و معدنی می توان با هموار کردن راه این سرمایه گذاران فرصت های اقتصادی ویژه ای را در ایلام ایجاد کرد.
وی با اشاره به امضای قرارداد ساخت نخستین واحد پتروشیمی شهرستان مهران بین طرف ایرانی و سرمایه گذار چینی طی سال جاری گفت: با ساخت این واحد برای یک هزار و 500 نفر اشتغال مستقیم در منطقه ایجاد می شود.
استاندار ایلام هزینه قرارداد طرح پتروشیمی شهرستان مهران را یک میلیارد و 650 میلیون یورو اعلام کرد و افزود: 85 درصد از این مبلغ به صورت فاینانس از سوی طرف چینی و 15 درصد باقی مانده توسط شرکت مجری ایرانی تامین و تضمین های لازم نیز از طرف دولت و بانک های عامل یا بانک مرکزی برای اجرای طرح داده خواهد شد. ** توسعه بازارچه های مرزی، راهبردی اساسی برای تقویت مناسبات مرزی در استان ایلام
استاندار ایلام توسعه بازارچه های مرزی در استان با توجه به مرز 430 کیلومتری ایلام با کشور عراق را از رویکردهای دولت برشمرد و اظهار کرد: مذاکره با طرف های عراقی برای ایجاد بازارچه های مرزی در مناطق چمسری دهلران و هلاله شمالی ایلام انجام شده و تفاهم نامه هایی نیز با استانداران استان های عراقی میسان و دیاله بمنظور سرعت بخشی در اجرای طرح های توسعه مبادلات مرزی به امضا رسیده است. ** مشارکت هلدینگ های بزرگ سرمایه گذاری برای اجرای طرح های زیربنایی استان ایلام
مروارید گفت: با توجه به محدودیت منابع اعتباری دولت در طول سال 94 استفاده از ظرفیت هلدینگ ها و شرکت های سرمایه گذاری وابسته به دولت و نظام در استان در دستور کار قرار گرفت که در این راستا نشست هایی با مسئولان بنیاد کوثر و برکت برای مشارکت در اجرای طرح های زیربنایی داشته ایم.
وی اضافه کرد: در جریان سفر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و مدیرعامل بنیاد برکت به استان ایلام ساخت 10 باب کتابخانه عمومی را در مناطق محروم متقبل شدند.
وی ادامه داد: شرکت سرمایه گذاری کوثر نیز پیش از این با اجرای طرح بزرگ گاوداری 2 هزار رأسی در استان ایلام موافقت کرده بود و اجرای طرح 100 هزار راسی مرغ مادر و واحد تولیدی جوجه یک روزه را نیز در استان اجرا خواهد کرد. ** داشتن توجیه فنی و اقتصادی شرط آغاز بکار پروژه های جدید در استان ایلام
دولت تدبیر و امید از ابتدای فعالیت خود تشکیل تاکید کرده هیچ طرحی را تصویب نمی کند مگر با انجام کار کارشناسی و لحاظ کردن مزیت های نسبی هر منطقه، حال آنکه طرح هایی در دولت گذشته به تصویب رسیده که یا شروع بکار نشد یا برخی از آنها دارای تخصیص صفر درصدی بودند یا بصورت نیمه کاره مانده بود که در دولت یازدهم به بهره برداری رسیدند.
مروارید گفت: 396 طرح در طول هشت سال فعالیت دولت های نهم و دهم بدون توجه به لحاظ کردن منابع مالی مورد نیاز و کار کارشناسی دقیق در خصوص نحوه اجرای آنها در استان ایلام به تصویب رسید ولی بر اساس ارزیابی های صورت گرفته تنها 30 درصد این طرح ها اجرایی شدند و تعدادی نیز به صورت نیمه تمام رها شد.
وی اضافه کرد: پس از روی کار دولت تدبیر و امید در جریان سفر 17 اردیبهشت سال 93 رئیس جمهوری و هیات دولت به استان ایلام، 44 طرح به تصویب رسید و پنج هزار و 52 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آنها در نظر گرفته شد که سه هزار و 330 میلیارد ریال آن در سال 93 و یک هزار و 890 میلیارد ریال نیز در سال 94 اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: طرح های تصویب شده در سفر هیات دولت به استان ایلام شامل شش طرح در حوزه تامین آب، چهار طرح در بخش آموزش، 12 طرح در حوزه حوادث پیش بینی نشده، پنج طرح در بخش حمل و نقل، سه طرح در حوزه بهداشت و درمان و پنج طرح در بخش ورزش بود که طی سال 93 از محل اعتبارهای تخصیص یافته 34 طرح آن اجرا و به بهره برداری رسید. ** رشد شش برابری اعتبارات استان ایلام در سال 93
استاندار ایلام گفت: تخصیص حدود 10 هزار میلیارد ریال طی سال 93 برای اجرای طرح های در دست اجرا در تاریخ این استان کم سابقه بود و شش برابر تخصیص اعتبار سال 92، که نشان داد دولت یازدهم به توسعه استان هایی همچون ایلام توجه ویژه ایی دارد. ** تکمیل سدهای در حال ساخت استان ایلام
مروارید افزود: اجرای نیروگاه و سد برق آبی سیمره، تکمیل سدهای دویرج، کنگیر، تعریض و بهسازی بخشی از جاده اصلی ایلام - مهران، زهکشی زمین های عین خوش، فکه و دشت عباس از جمله برنامه های دولت یازدهم برای توسعه و پیشرفت استان ایلام است که اجرایی شده اند.
وی تاکید کرد: 24 طرح نیز در جریان سفر هیات دولت از سوی مسئولان استان پیشنهاد شد که هشت طرح سد و نیروگاه سیمره، بهسازی جاده مهران - مرز مهران، تکمیل استخر سرپوشیده آبدانان، سالن وزنه برداری ایوان، تکمیل بیمارستان آبدانان، شبکه آبیاری زهکشی، ساختمان سد دویرج دهلران و شبکه آبیاری و آبرسانی به ایوان از بین آنها به بهره برداری رسید.
استاندار ایلام یادآور شد: شش طرح نیز اکنون پیشرفت فیزیکی بالای 90 درصد دارد که شامل طرح هادی و مطالعه سطح بندی روستایی، بهسازی گردنه قلاجه و طرح رفع نقاط حادثه خیز، کمک به ساخت راه اصلی حمیل - کرمانشاه و سالن تیراندازی ایلام هستند و ساخت ورزشگاه 15 هزار نفری ایلام، تکمیل کتابخانه و دانشکده کشاورزی، ساخت آموزشکده کشاورزی دهلران و ساختمان سد و شبکه آبیاری زهکشی «دشت عباس» و «عین خوش» نیز از دیگر طرح هاست که بین 32 تا 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تمام تلاش مدیران اجرایی به سرانجام رساندن آنها تا پایان دولت یازدهم است. ** تخصیص پنج هزار و 760 میلیارد ریال اعتبار برای مقابله با ریزگردها در استان ایلام
مروارید یکی از مشکلات استان ایلام در یک دهه گذشته را معضلات ناشی از ورود ریزگردها به استان برشمرد و تاکید کرد: در جریان سفر هیات دولت این موضوع مورد تاکید قرار گرفت و دولت با اختصاص پنج هزار و میلیارد و 760 میلیون ریال از محل ماده 10 و 12 به استان موافقت کرد.
استاندار ایلام افزود: پنج ایستگاه سنجش ذرات نیز در شهرستان های ایلام، مهران، دهلران، ایوان و آبدانان در مدت سه سال گذشته راه اندازی شده است.
وی گفت: عملیات بهسازی مناطق و جنگل های آسیب دیده از پدیده گرد و غبار شامل نهال کاری مشارکتی با گونه های بومی و اقتصادی در سه هزار و 700 هکتار، پرورش و بهسازی جنگل با مشارکت مردم در سطح 11 هزار هکتار، تامین و تهیه 314 هزار اصله نهال و اجرای سامانه آبگیر باران سه در یک هزار و 800 هکتار تاکنون اجرا شده است. ** کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون 998 طرح در حوزه کشاورزی در این استان اجرا شده و 344 میلیارد و 375 میلیون ریال برای راه اندازی این طرح ها سرمایه گذاری شده است.
سید محمدتراب میری یادآور شد: طرح آبیاری مدرن در سطح 50 هزار هکتار از اراضی استان از مهم ترین برنامه های دولت برای توسعه کشاورزی ایلام است که عملیات تجهیز و نوسازی 35 هزار هکتار از اراضی قبل از سفر رئیس جمهوری به استان آغاز شده بود که مابقی در قالب چهار قرارداد در دست اقدام است و در اراضی فکه و عین خوش پیمانکار انتخاب شده و با پیشرفت 20 درصدی در بخش های مختلف در حال اجراست.
وی تاکید کرد: سطح زیرکشت اراضی آبی استان با بهره برداری کامل از این طرح و دیگر طرح های آبرسانی از حدود 80 هزار هکتار کنونی با افزایش سه برابر به 200 هزار هکتار خواهد رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام افزود: سال 92 سطح زیر کشت گندم در استان 141 هزار هکتار با تولید 246 هزار تن بود که این میزان سال 94 با وجود اینکه 140 هزار هکتار سطح زیر کشت داشتیم، اما تولید گندم به 300 هزار و 800 تن گندم رسید که ناشی از تبدیل اراضی کشاورزی از دیم به آبی و نزولات جوی در طول سال 94 بوده است.
میری تاکید کرد: سیستم های آبیاری تحت فشار استان پیش از دولت یازدهم 20 هزار هکتار بود که تا پایان سال 94 با 16 درصد رشد به 23 هزار و 800 هکتار افزایش یافت.
وی گفت: کمبود منابع آبی یکی از مهمترین تهدیدهای کشور در سال های آینده است بنابراین پیشگیری از هدر رفت آب و استفاده بهینه از منابع آبی از مهمترین سیاست های دولت است که تعداد چاه های برقی استان از 106 حلقه چاه در سال 92 به 115 حلقه افزایش یافته است. ** راه و شهرسازی
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام نبود راه های ایمن و استاندارد با توجه به طبیعت خشن و کوهستانی استان بویژه در حوزه شهرستان های شمالی را از مشکلات اساسی استان ایلام برشمرد و ادامه داد: تردد میلیونی زائران اربعین از مرز بین المللی مهران فرصت مغتنمی بود تا بتوان از اعتبارات ملی برای اجرای طرح های حوزه راه و شهرسازی استان بهره گرفت، هم اکنون در استان ایلام سه هزار و 200 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی وجود دارد که تنها 65 کیلومتر آن بزرگراه است و با توجه به حجم بالای تردد در جاده های استان به ویژه در ایام اربعین و همچنین تردد کامیون های نفت و گاز، راه های اصلی این استان نیازمند توسعه زیرساخت هستند.
سید کمال الدین میرجعفریان اضافه کرد: 183 طرح در مجموع طی سه سال گذشته به منظور تقویت زیرساخت های حوزه راه و شهرسازی این استان اجرا شده و یک هزار و 85 میلیارد ریال نیز برای تکمیل آنها سرمایه گذاری شده است.
وی گفت: تونل کبیرکوه به طول بیش از پنج کیلومتر یکی از طرح های سخت و طولانی در سطح کشور است که تا پایان سال 91 تنها 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و 35 میلیارد ریال برای آن هزینه شده بود و در دولت یازدهم اعتبار هزینه شده برای این تونل به 300 میلیارد ریال افزایش یافت و هم اکنون 45 درصد نیز پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام اجرای تونل قلاجه را نیز از دیگر طرح های حوزه راه های ارتباطی این استان برشمرد و ادامه داد: پیشرفت فیزیکی این طرح تا سال 92 حدود 30 درصد با اعتبار هزینه در گردش 81 میلیارد ریال بود که ظرف سال 93 و 94 پیشرفت فیزیکی این تونل از 30 درصد به 78 درصد رسیده و 261 میلیارد ریال هزینه شده است.
میرجعفریان اظهار کرد: یکی از طرح های مهم استان اجرای بیمارستان 372 تختخوابی ایلام است که تا پایان سال 92 پیشرفت فیزیکی این طرح 18 درصد با هزینه کرد 144 میلیارد ریال بود که هم اکنون ساختمان این بیمارستان 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 350 میلیارد ریال نیز برای اجرای آن هزینه شده است.
وی ایجاد بزرگراه کرمانشاه - ایلام - حمیل - مهران - دهلران و اندیمشک را یکی دیگر از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در استان دانست و افزود: این بزرگراه در گذشته در کمیسیون ماده 215 مورد بررسی قرر گرفته و در بودجه سال 95 با پیگیری های انجام شده در ردیف اعتبارات ملی قرار گرفته است و اعتبار مورد نیاز برای اجرای بزرگراه کرمانشاه- مهران بیش از 500 میلیارد ریال است.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام به برنامه های حوزه راه و شهرسازی در هفته دولت امسال پرداخت و گفت: 31 طرح این حوزه به بهره برداری می رسند که این پروژه ها شامل 16 طرح در بخش راه، هشت طرح در بخش ساختمان و تاسیسات دولتی و هفت پروژه نیز در بخش مسکن مهر است.
میرجعفریان یادآور شد: احداث 98 کیلومتر راه، بهسازی و روکش آسفالت، اجرای هشت پروژه اداری و فرهنگی با 9 هزار و 140 متر مربع زیر بنا و بهره برداری از یک هزار و 89 واحد مسکن مهر از جمله طرح های قابل افتتاح حوزه راه و شهرسازی استان ایلام در هفته دولت امسال است.
وی اعتبار هزینه شده برای بهره برداری از طرح های هفته دولت در بخش راه و شهرسازی را 920 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: 173 میلیارد ریال در بخش راه ، 94 میلیارد ریال در بخش فضاهای فرهنگی و ساختمان های دولتی و 653 میلیارد ریال نیز تسهیلات مسکن مهر پرداخت شده است. ** حوزه صنعت و معدن
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت ایلام برنامه ریزی برای اجرای هشت طرح بزرگ صنعتی با سرمایه گذاری 33 هزار میلیارد ریال را از جمله برنامه های دولت تدبیر و امید به منظور تقویت حوزه صنعت استان ایلام برشمرد.
یارالله نصیری گفت: اجرای پتروشیمی دهلران ، پالایشگاه مهران و مرحله دوم پتروشیمی ایلام ، طرح استیل کرد دره شهر، کوشا غرب چرداول، سولفات پتاسیم و فولاد زاگرس ایوان، سیمان دهلران و از جمله طرح هایی هستند که در حوزه صنعت استان به تصویب رسیده و برخی از این طرح ها تا سه ماه نخست سال آینده افتتاح خواهند شد.
وی یادآور شد: میزان سرمایه گذاری این طرح ها چهار هزار و 543 میلیارد ریال است که در صورت تکمیل آنها برای 2 هزار و 611 نفر اشتغالزایی می شود.
نصیری گفت: طی سه سال گذشته 335 مورد جواز تاسیس صنعتی در استان با اشتغالزایی هشت هزار و 634 نفر صادر شده و در بخش اکتشاف معدن 31 مورد ، بهره برداری 13 مورد و کشف معدن 12 مورد صورت گرفته و در مجموع 150 میلیارد ریال در حوزه معدن استان سرمایه گذاری شده است.
وی تاکید کرد: 20 میلیون تن انواع مواد معدنی از معادن استان به ارزش 17 هزار و 700 میلیارد ریال استخراج شده است. ** حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید یکی از راهبردهای اساسی این دولت توجه به حوزه بهداشت و درمان با توجه به دغدغه بخش زیادی از مردم بویژه اقشار کم درآمد جامعه بود و با سرمایه گزاری بسیار زیاد توانست تحول قابل توجهی را در کم کردن مشکلات این حوزه بردارد.
دکتر علی دلپیشه ادامه داد: مهم ترین طرح هایی که طی این مدت در حوزه بهداشت و درمان استان ایلام اجرا شده یا در دست اجرا هستند شامل تکمیل بیمارستان 32 تختخوابی آبدانان با 100 درصد پیشرفت فیزیکی ، بلوک c بیمارستان امام خمینی ایلام با 95 درصد پیشرفت ، اجرای ساختمان تحقیقات بیماری های رفتاری با 80 درصد پیشرفت ، تکمیل اورژانس لومار با 100 درصد پیشرفت ، تعمیر و بهسازی مرکز رشد با 100 درصد پیشرفت ، تعمیر و بهسازی بخش cpr و icu و اورژانس بیمارستان امام شهر ایلام ، مرکز تشخیص غربالگری سرطان با 60 و تغییر کاربری بیمارستان آیت الله طالقانی شهر ایلام با 30 درصد پیشرفت فیزیکی است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 180 متخصص و فوق تخصص و بیش از 300 پزشک عمومی در استان به مردم خدمتگذاری می کنند و در حوزه تجهیزات پزشکی تنها در سال 94 در قالب طرح تحول نظام سلامت بالغ بر 200 میلیارد ریال تجهیزات و دستگاه های مختلف تهیه و تامین شده که عمده این رقم مربوط به اجرای طرح تحول نظام سلامت بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: ایجاد 10 تخت سوختگی بیمارستان طالقانی، احداث کلینیک تخصصی ویژه در این زمینه برای نخستین بار در کشور در حال اجرا است.
دلپیشه با بیان اینکه چهار دستگاه سی تی اسکن در برخی مراکز درمانی استان راه اندازی شده و بخش های ویژه ام آر آی، سی سی یو، جذب بیش از 100 متخصص، فوق تخصص، زنان، اطفال، داخلی، رادیولوژی و ... با هدف کاهش هزینه مردم و عدم نیاز به اعزام بیماران به خارج از استان انجام شده است.
وی با اشاره به افتتاح شش اتاق عمل در بیمارستان امام خمینی ایلام گفت: در طول سال های پس از انقلاب بیمارستان امام خمینی (ره) تنها پنج اتاق عمل داشت که با تلاش دولت یازدهم و در راستای طرح تحول نظام سلامت به این بیمارستان اضافه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در خصوص بخش مراقبت های ویژه اظهار کرد: تا قبل از دولت یازدهم تنها 12 تخت سی سی یو در این استان وجود داشت که در راستای طرح تحول نظام سلامت طی 2 سال گذشته هشت تخت جدید سی سی یو به این مرکز درمانی اختصاص یافت.
دکتر علی دل پیشه اظهار کرد: اجرای طرح تحول سلامت موجب ارتقا و تکمیل تجهیزات و وسایل مورد نیاز مراکز درمانی استان شد به گونه ای که تهیه و تجهیز این وسایل و امکانات 200 میلیارد ریال هزینه داشته و در این 2 سال میزان اعتبار خرید تجهیزات درمانی استان برابر با 20 سال گذشته بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ایجاد پایگاه های بهداشت و مراقبت سلامت و بهسازی مراکز درمانی در این مناطق را از جمله سیاست های این دانشگاه دانست و ادامه داد: سال گذشته برای ایجاد پایگاه های بهداشت و مراقبت سلامت و یا بهسازی مراکز درمانی شهری 100 میلیارد ریال هزینه شده است.
دلپیشه اضافه کرد: با اجرای طرح تحول سلامت 60 هزار مورد عمل جراحی، 112 هزار بستری، 9 هزار زایمان طبیعی، 2 میلیون و 100 هزار مراجعه سرپایی در مراکز درمانی این استان انجام شده است.
وی ارزش ریالی تجهیزات تامین شده برای مراکز درمانی استان ایلام در قالب طرح تحول سلامت در سال 94 را بالغ بر 200 میلیارد ریال عنوان کرد که در 20 سال گذشته بی سابقه بوده است که بیانگر اهمیت ویژه دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناطق کمتر توسعه یافته چون ایلام است. ** حوزه عمران روستایی استان ایلام
معاون عمرانی استاندار ایلام در این زمینه می گوید: 640 روستا در سطح استان دارای کد شناسایی هستند که از این تعداد 224 روستا در دولت گذشته صاحب دهیاری شده بودند و هم اکنون 256 روستا دارای دهیاری هستند، از این تعداد 32 روستا در طول سه سال گذشته اضافه شده و 62 روستای استان ایلام زمینه ها و مجوزهای اولیه برای دهیاری شدن آن فراهم شده و 160 هزار نفر از جمعیت روستایی تحت دهیاری ها و شورای اسلامی شورا هستیم.
شاپور پولادی اظهار کرد: مجموع اعتباری که از منابع مختلف در بخش عمران دهیاری ها طی سال های 88 تا سال 91 در اختیار روستاهای استان قرار گرفت 131 میلیارد ریال بود که از سال 92 تا 94 این عدد به 365 میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی ادامه داد: عملکرد سه ساله این دولت در زمینه تخصیص اعتبار به روستاها 385 درصد بیشتر از چهار ساله گذشته بوده است و علاوه بر این تعداد 211 وسیله نقلیه در اختیار دهیاری های استان است و به غیر از 32 روستایی که در گذشته ابلاغ شده کلیه دهیاری ها حداقل دارای وسیله نقلیه به روستاییان هستند. ** حوزه عمران شهری استان ایلام
معاون عمرانی استاندار ایلام به بحث عمران شهری نیز اشاره کرد و گفت: طی سه سال گذشته یک هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار از محل های مختلف ارزش افزوده و کمک های سازمان شهرداری ها و دهیاری ها به شهرداری های استان اختصاص یافته که این عدد تنها در سال 94 به 713 میلیارد ریال رسیده است که رشد چند برابری را نشان می دهد.
پولادی سرمایه گذاری سه هزار و 700 میلیارد ریالی در بخش حمل و نقل و 180 میلیارد ریالی در بخش ایجاد ساختمان های دولتی را از دیگر برنامه های اجرا شده طی سه سال گذشته عنوان کرد.
وی ادامه داد: 2 هزار و 490 میلیارد ریال در طول دولت یازدهم در حوزه مسکن سرمایه گذاری شده است، از مجموع 18 هزار و 134 واحد مسکونی مسکن مهر تاکنون 15 هزار و 54 واحد تحویل متقاضیان شده است ، یک هزار و 500 واحد نیز به تازگی تکمیل شده و در تلاش هستیم مقدار باقیمانده را تا پایان امسال تحویل دهیم. ** حوزه آب و فاضلاب شهری
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان ایلام گفت: طی سه سال گذشته مهم ترین طرح هایی که در حوزه آبرسانی به نقاط شهری این استان اجرا و به بهره برداری رسیده اند شامل طرح آبرسانی به مرز بین المللی مهران به طول 20 کیلومتر با اعتبار 450 میلیارد ریال ، تصفیه خانه شهر سرابله با 105 میلیارد ریال ، اجرای فاز اول طرح ساماندهی مجتمع آبرسانی سراب دره شهر با 20 میلیارد ریال و ایجاد مخزن آبرسانی روستای سرطاف از توابع شهرستان ایلام با اعتبار 18 میلیارد ریال بوده است.
داراب بیرنوندی یادآور شد: همچنین در این مدت اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی به طول 120 کیلومتر و 90 کیلومتر شبکه فاضلاب از دیگر فعالیت های این شرکت در استان ایلام بوده است.
وی اضافه کرد: اعتبار مصوب شرکت آب و فاضلاب استان در سال 93 بیش از 410 میلیارد ریال بود که از این میزان 91 درصد آن تخصیص یافت ولی سال گذشته 420 میلیارد ریال مصوب شد که از این میزان تنها 28 درصد آن تخصیص یافت. ** تقویت روحیه وفاق و و فاصله گرفتن از فضای بسته سیاسی در استان ایلام
معاون سیاسی، امنیتی استاندار ایلام نیز معتقد است: سیاست دولت تدبیر و امید در سه سال گذشته فاصله گرفتن از فضای بسته سیاسی سال های قبل و ایجاد وفاق، همدلی و همزبانی بین مردم و مسوولان بود و این رویکرد به خوبی میان مسوولان اجرایی دولت یازدهم در استان ایلام دنبال شده است.
حسین کلانتری اظهار کرد: تیم مدیریتی دکتر روحانی و به تبع آن نمایندگان دولت در استان ها اعتقاد راسخ دارند پشتوانه اصلی انقلاب، مردم هستند، لذا با حضور مسوولان سیاسی، استاندار، معاونان، فرمانداران و بخشداران در بین مردم مشکلات را رصد می کنند که این موضوع باعث رضایت مندی آحاد جامعه است.
وی تاکید کرد: دولتمردان تدبیر و امید معتقدند بین مردم به عنوان سرمایه اجتماعی نظام مقدس جمهوری و مسوولان نباید شکاف و فاصله ای وجود داشته باشد و تا زمانیکه این رویه حاکم باشد، هیچ گزندی انقلاب را تهدید نمی کند.
کلانتری ادامه داد: فعالیت احزاب و گروه های سیاسی که در سال های گذشته بسیار سرد و کمرنگ شده بود با آغاز بکار دولت یازدهم پررنگ تر شد و شاهد اجرای برنامه های پرسش و پاسخ در مناسبت های مختلف در محیط های دانشگاهی و مراکز عمومی با حضور مسوولان هستیم. ** برگزاری 43 کنسرت موسیقی و 32 سخنرانی سیاسی در استان ایلام
وی یادآور شد: طی فعالیت سه ساله دولت یازدهم در این استان 43 کنسرت موسیقی مجاز و 32 سخنرانی سیاسی با شرکت نمایندگان احزاب اصولگرا ، اصلاح طلب و مستقل برگزار شده است.
وی افزود: نشست های مستمری طی این مدت با نمایندگان احزاب برگزار شده و همراهی و هم افزایی بسیار خوبی میان نمایندگان این احزاب با مسئولان برقرار است، هم اکنون 18 شعبه احزاب سیاسی در ایلام دفتر دارند که 12 مورد آن مربوط به 30 سال قبل است و از آغاز دولت تدبیر و امید شش حزب تشکیل شد و سه حزب دیگر نیز در حال گرفتن شناسنامه هستند.
معاون استاندار ایلام با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس دهم و پنجمین دوره خبرگان رهبری در استان تاکید کرد: با وجود آنکه بیشتر بخشداران استان در دولت یازدهم وارد این حوزه شده بودند ولی کوچکترین مشکلی در روند برگزار انتخابات روی نداد و در کمال آرامش و صحت این انتخابات برگزار شد.
کلانتری ادامه داد: ایلام به دلیل اتفاقات گذشته در روند برگزاری انتخابات در اطلس امنیتی وزارت کشور در وضعیت زرد و قرمز قرار داشت که با تدبیر مسئولان این دوره جزو سه استان برتر کشور در روند برگزاری انتخابات بودیم. 46
شنبه 23 مرداد 1395 - 13:08:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
هیچ دولتی به اندازه دولت تدبیر و امید، اعتبار مالی تخصیص نداده است
استاندار اردبیل هیچ دولتی به اندازه دولت تدبیر و امید اعتبار مالی تخصیص نداده است استاندار اردبیل گفت در بررسی عملکرد چهار ساله دولت ها هیچ دولتی تاکنون به اندازه دولت تدبیر و امید اعتبار عمرانی به استان اردبیل تخصیص نداده است ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ مرداد ساعت 14 55 به گزارش پانا۹۸ دهیاری استان ایلام در دولت تدبیر و امید راه اندازی شده است
مدیر کل امور روستایی استانداری ایلام ۹۸ دهیاری استان ایلام در دولت تدبیر و امید راه اندازی شده است شناسهٔ خبر 3737571 - چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳ ۵۰ استانها > ایلام jwplayer display inline-block; ایلام -مدیر کل امور روستایی استانداری ایلام گفت روند ایجاد دهیاری در ۹۸امام جمعه دیلم بوشهر: دولت تدبیر وامید درهمه عرصه ها موفق عمل کرده است
امام جمعه دیلم بوشهر دولت تدبیر وامید درهمه عرصه ها موفق عمل کرده است گناوه- ایرنا- امام جمعه دیلم استان بوشهر گفت دولت تدبیروامید که برآمده از رای وعقلانیت مردم است درهمه زمینه ها بویژه حوزه سیاسی موفق عمل کرده است به گزارش ایرنا حجت الاسلام سیدابوالحسن حسینی بوشهری روز سهدلم به حال دولت تدبیر و امید میسوزد/در دولت قبل، همه چیز را نابود کردند/اگر برجام نبود تهیه دارو هم سخت بود
دلم به حال دولت تدبیر و امید میسوزد در دولت قبل همه چیز را نابود کردند اگر برجام نبود تهیه دارو هم سخت بود نائب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگفتن جنبههای مثبت برجام بیانصافی است گفت اجرایی شدن برجام نتایج بسیار درخشانی برای کشور در پی داشته است و اگر برجام نبود حگزینه بومی انتخاب دولت تدبیر و امید برای خوزستان/شریعتی جوان ترین استاندار کشور
گزینه بومی انتخاب دولت تدبیر و امید برای خوزستان شریعتی جوان ترین استاندار کشور اهواز - ایرنا - دکتر غلامرضا شریعتی از سوی هیات دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان استاندار جدید خوزستان انتخاب و معرفی شد به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی مورد حمایت جمعی از روحانیان و مورد اجماع برخی ا۳۶کیلومتر از بزرگراههای استان در دولت تدبیر وامید ساخته شده است
مدیر کل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد ۳۶کیلومتر از بزرگراههای استان در دولت تدبیر وامید ساخته شده است شناسهٔ خبر 3730594 - چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷ ۲۷ استانها > کهگیلویه و بویراحمد jwplayer display inline-block; یاسوج - مدیر کل راه وشهرسازی کهگیلویه وبویراحمد گفتدستگاه های دولتی عملکرد دولت تدبیر و امید را به اطلاع مردم برسانند
فرماندار شهرستان بهشهر دستگاه های دولتی عملکرد دولت تدبیر و امید را به اطلاع مردم برسانند ایلنا فرماندار شهرستان بهشهرگفت علیرغم کمبود و تنگناهای مالی دولت یازدهم اقدامات زیادی را انجام داد که با توجه به هجمه های زیاد علیه دولت اقدامات باید به اطلاع عموم برسد به گزارش خبافزایش ساخت کتابخانه های روستایی در دولت تدبیر و امید
استانها > همدان - مدیر کل کتابخانه های همدان گفت استان همدان در ایجاد کتابخانه روستایی در کشور جزو استان های ممتاز است به گونه ای که تعداد کتابخانه های روستایی استان از18 باب کتابخانه در سال 92 به 46 باب کتابخانه در سال جاری رسیده است به گزارش خبرگزاری خبر آنلاینفرماندار ایرانشهر:دولت تدبیر و امید از سرمایه گذاران حمایت می کند
فرماندار ایرانشهر دولت تدبیر و امید از سرمایه گذاران حمایت می کند زاهدان- ایرنا- معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر گفت سرمایه گذارانی که با ایجاد اشتغال به رونق اقتصادی در این شهرستان کمک کنند مورد حمایت جدی دولت تدبیر و امید قرار می گیرند نبی بخفامیل گرایی با کدام معیار دولت تدبیر و امید سازگار است
در نطق میان دستور مطرح شد فامیل گرایی با کدام معیار دولت تدبیر و امید سازگار است شناسهٔ خبر 3737401 - چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲ ۰۱ سیاست > مجلس jwplayer display inline-block; نماینده مردم اراک در مجلس گفت فامیل گرایی با کدام یک از میعارهای دولت تدبیر و امید سازگار اس-
گوناگون
پربازدیدترینها