تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852474302




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزینه‌های میلیونی کنکور به خوان انتخاب رشته رسید


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: انتخاب رشته دقیق از مهمترین رموز قبولی در دانشگاه و رشته مورد علاقه است،‌ بسیاری از موسسات خصوصی که سا‌ل‌هاست از صنعت آموزش‌وپرورش و کنکور سود می‌برند برای مشاوره در انتخاب رشته نیز هزینه‌های عجیب طلب می‌کنند.

به گزارش تراز ، با اعلام نتایج اولیه کنکور سال 95 و آغاز فرآیند انتخاب رشته دغدغه داوطلبان برای انتخاب رشته آغاز می‌شود و طی موفق این مرحله یکی از مهمترین رموز قبولی در دانشگاه‌ و رشته مورد علاقه است.

هر سال در ایام انتخاب رشته کنکور، مؤسسات خصوصی و مشاوران مختلف با تبلیغات اغواگرانه و وعده‌هایی همچون قبولی تضمینی در کنکور سعی در جذب داوطلبان دارند و اینجاست که پس از گذشتن از خوان کلاس کنکور و تست و صد دغدغه و هزینه دیگر به مرحله آخر این صدخوان یعنی مرحله دریافت مشاوره برای انتخاب رشته و هزینه‌های عجیب آن می‌رسیم.

کافیست با چند موسسه‌ مدعی در این عرصه تماس بگیرید و از آنها در رابطه با شرایط انتخاب رشته سؤال بپرسید. مؤسسات صاحب‌نام برای مشاوره و انتخاب رشته که نهایتاً یک ساعت زمان برای آن صرف می‌کنند، هزینه‌ای معادل 800 هزار تومان خواستار هستند و موسسات دست چندم نیز هزینه‌ای حدود 200 هزار تومان دریافت می‌کنند.

اما شیوه کار این موسسات چیست؟

آنهابا ارائه اطلاعاتی از جمله نحوه انجام انتخاب رشته با توجه به آخرین تغییرات در قوانین سازمان سنجش، اولویت بندی صحیح کد رشته محل‌ها برای بالا بردن ضریب قبولی در رشته مورد نظر، طریقه صحیح استفاده از سهمیه‌های کنکور سعی دارند تا بگویند که تخصص بسیاری در انتخاب رشته داشته و شانس قبولی داوطلب را افزایش می‌دهند.

این در حالی است که تمام این اطلاعات در دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور موجود است. به نظر می‌رسد بهترین گزینه برای انتخاب رشته شخص داوطلب و خانواده او هستند، با مطالعه دقیق دفترچه راهنما،‌توجه به علاقه و اولویت‌های داوطلب و توجه به شرایط رشته تحصیلی می‌توان انتخاب رشته موفقی را انجام داد. به عنوان مثال فردی که دارای شخصیت درونگراست نمی‌تواند در رشته‌ای مانند حقوق موفق باشد.

از سوی دیگر داوطلبان در انتخاب شهرهای دیگر برای تحصیل دقت کافی داشته باشند و شرایطی همچون 4 سال دوری از خانواده‌، حضور در شهری دیگر و تفاوت در فرهنگ‌ها را لحاظ کنند همچنین هنگام انتخاب رشته‌های شبانه یا دانشگاه‌های غیرانتفاعی از میزان هزینه در هر ترم و توانایی برای تأمین آن مطلع شوند.

رضا شیخی دکترای مشاوره تحصیلی در این رابطه به تسنیم می‌گوید: خانواده‌ها بیشتر تمایل دارند تا فرزندشان در شهر محل زندگی ادامه تحصیل دهد چرا که رفت و آمد و حضور در خوابگاه مشکلاتی را به همراه دارد به همین دلیل هنگام انتخاب رشته باید به شرایط بومی گزینی و انتخاب رشته براساس بوم گزینی توجه داشت.

شیخی ادامه می‌دهد:‌مشاوره به صورت تک جلسه و با استفاده از نرم افزار روش صحیحی نیست و مشاوره باید در دو جلسه انجام شود. نرم افزار جبنه کمکی دارد و نباید انتخاب رشته صرفاً براساس نرم افزار انجام شود. در جلسه نخست باید اطلاعات و بیوگرافی داوطلب و علائق او مشخص شود و بعد با کمک نرم افزار انتخاب رشته انجام شود پس از آن به خانواده فرصت دهیم تا رشته‌ها را بر اساس اولویت‌ها انتخاب کند و بعد با کمک مشاور انتخاب رشته تکمیل شود.

به گزارش تسنیم، آنچه که هم‌اکنون در برخی موسسات خصوصی برای انتخاب رشته اتفاق می‌افتد، صرف قبولی داوطلب در یک رشته و دانشگاه است در حالیکه ممکن است داوطلب نتواند برای تحصیل به شهر دیگری برود یا رشته تعیین شده با توانایی و روحیات او همخوانی نداشته باشد بنابراین خانواده‌ها باید به این موضوع توجه کافی داشته باشند که  صرف ورود به دانشگاه مهم نیست بلکه باید آینده را نیز در نظر بگیرند، آیا رشته انتخاب شده با شرایط روحی و توانایی فرزند آنها همخوانی دارد، آیا فرزند آنها برای ادامه تحصیل می‌تواند در شهر دیگری ساکن شود و بازار کار این رشته در آینده چیست؟


منبع: تسنیم







زمانبندی انتشار: 23 مرداد 1395 - 09:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن