تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا را خالصانه ياد كنيد تا بهترين زندگى را داشته باشيد و با آن راه نجات و رستگارى را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868853362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حدادی: کمر درد مانع کارم شد، شرمنده هاشمی شدم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: حدادی: کمر درد مانع کارم شد، شرمنده هاشمی شدم
نایب قهرمان پرتاب دیسک المپیک لندن بعد از ناکامی در ریو گفت: مدت ها مصدومیت اذیتم می‌کرد و فقط امروز درد نداشتم که فکر می‌کنم همین باعث شد نتوانم خوب پرتاب کنم.
به گزارش نامه نیوز،‌ احسان حدادی بعد از ناکامی در المپیک 2016 ریو و عدم صعود به فینال این بازی‌ها گفت: همه چیز در این مدت مهیا  و همه چیز عالی بود. تمرینات و امکانات عالی بود. 
 وی در ادامه خاطر نشان کرد: امروز اولین روزی بود که مصدومیتم اذیت نمی‌کرد. دکتر نوروزی و همکاران او تلاش خود را کردند که این اتفاق رخ داد و به نظرم همین که درد نداشتم باعث شد خوب نتوانم پرتاب کنم.


دارنده مدال نقره المپیک لندن چنین گفت: کسی که ماه‌ها با درد تمرین می کند وقتی روزی درد ندارد می‌ترسد که مبادا مصدومیت او را دوباره اذیت کند. امروز هارتینگ (قهرمان المپیک لندن) هم صعود نکرد. در رشته ما مصدومیت خیلی تاثیر دارد و من هرکاری که باید می‌کردم را انجام دادم و هفته ای سه بار و هربار 65 آمپول می‌زدم و درد می‌کشیدم و گریه می‌کردم.
حدادی درباره نتایج ضعیف خود گفت: دوسال است که نتیجه ضعیف می‌گیرم. بازی‌های آسیایی هم نتیجه ام ضعیف بود ولی ان شاءالله قول می‌دهم که اول مصدومیتم را درست کنم چرا که این مصدومیت زانو باعث شده بود ماه‌ها حتی نتوانم راه بروم. این ها بهانه نیست چرا که امروز ضعیف‌ترین نتیجه را گرفتم و خیلی بد بودم و باید بهتر از این عمل می‌کردم.


وی درباره حضور در المپیک 2020 توکیو گفت: امیدوارم ولی این المپیک باید خوب پرتاب می‌کردم و انتظار داشتم که 63 متر پرتاب می‌کردم و به فینال می‌آمدم. من شرمنده هیچ کسی نیستم چرا که تمام تلاشم را انجام دادم. درد کشیدم و خیلی خوب هم درد کشیدم و به نظرم در المپیک هیچ ورزشکاری به اندازه من به خاطر مصدومیت درد نکشیده است.


حدادی در ادامه افزود: فقط می گویم که ببخشید و از مردم که انرژی خوبی به من دادند تشکر می‌کنم. از همه آنهایی که با مدال من در لندن خوشحال شدند معذرت می‌خواهم و با آن هایی که با مدال من در لندن ناراحت شدند کاری ندارم. از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تشکر می‌کنم. از جمله افرادی که واقعا شرمنده او هستم کیومرث هاشمی است. او گفت "هر چیزی که می‌خواهی بگو و همه چیز هم خوب بود" . " رییس فدراسیون هم گفت تا المپیک تو را حمایت می‌کنیم."


او با بیان این که از " خود " راضی نیست، گفت: من برای چه باید از خودم راضی باشم؟ من فکر می‌کنم بدترین نتیجه کاروان را گرفتم.


حدادی در پاسخ به این سوال که آیا به فینال المپیک فکر می‌کرد یا خیر گفت: بله صد درصد فکر می‌کردم. اگر امید نداشتم هیچ گاه به المپیک ریو نمی‌آمدم تا خودم را ضایع کنم.


حدادی در پایان گفت: برای من اصلا خوب نیست که به دایموند لیگ دعوت نمی‌شوم و این خیلی سنگین است. قطعا برای هارتینگ هم سخت است چرا که دیگر اسپانسرها سمت ما نمی‌آیند. تمام تلاشم را می‌کنم با نتیجه خوب باز هم به لیگ الماس برسم. ابتدا باید چهارمین مدالم در بازی‌های آسیایی را بگیرم و بعد هم المپیک 2020 توکیو.




۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن