تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868430163




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید 2 خودروی الکتریکی جدید توسط جگوار


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: zoomit.ir - مالک قلی پور: چند سال پیش که تسلا از خودروی مدل S رونمایی کرد، به عقیده بسیاری از مردم، ظاهر آن بسیار شبیه به خودروهای جگوار بود. حال این شرکت بریتانیایی تصمیم دارد با تولید خودروهای الکتریکی جدید، قدم در راه تسلا بگذارد. محصولات جدید جگوار به رقابت با تسلا مدل S و مدل X خواهند پرداخت.
 
 
تولید دو خودروی الکتریکی جدید توسط جگوار



جگوار تصمیم دارد دو خودروی الکتریکی را در آینده‌ی نزدیک روانه‌ی بازار کند. سری جدید که با نام X590 شناخته خواهد شد، شامل یک خودرو فست‌بک و یک شاسی‌بلند الکتریکی خواهد بود. این خودروها در بهترین حالت در سال ۲۰۱۹ به بازار ارائه خواهند شد. با توجه به شرایط جدید دنیای خودرو، انتشار هر چه زودتر این خودروهای الکتریکی به نفع جگوار خواهد بود. با توجه به جریمه‌های جدیدی که به نسبت بالا بودن میزان مصرف سوخت خودروها وضع شده‌اند و هم‌چنین قوانینی که تسهیلاتی را برای خودروهای بدون آلاینده یا Zero Emission در نظر می‌گیرند، بیشتر خودروساز‌ها ترجیح می‌دهند یک یا دو خودروی الکتریکی در میان تولیدات خود داشته باشند.

 
تولید دو خودروی الکتریکی جدید توسط جگوار



پلتفرم جدیدی که این دو خودروی الکتریکی بر پایه آن ساخته خواهند شد، توسط مهندس اسبق شرکت BMW، ولفگنگ زایبارت، طراحی شده‌ است. مشخصات احتمالی این طرح به گونه‌ای خواهد بود که احتمالا موتوری با قدرت ۱۱۴ اسب بخار برای جلو‌ی خودرو و موتور الکتریکی ۱۹۵ اسب بخار دیگری در انتهای خودرو به همراه داشته‌باشد. موتور عقب از یک جعبه‌دنده‌ی دوسرعته استفاده خواهد کرد که قابلیت افزایش سرعت، به خصوص در مسیر‌هایی همانند اتوبان بدون محدودیت سرعت، را به خودرو خواهد بخشید.

فست‌بک جدید جگوار با نوعی سازش با خواسته‌های مدیرعامل شرکت جگوار-لندروور، رالف سپت، و هم‌چنین طراح ارشد این شرکت، ایان کالوم، هم‌گام شده است. این در حالی است که خودرو شاسی‌بلند که در ابتدا قرار بود با برند لندروور عرضه گردد نیز تحت عنوان جگوار تولید و عرضه خواهد شد. سال گذشته این شرکت اعلام کرد که مرکز مهندسی و طراحی خود در بریتانیا را دو برابر خواهد کرد. از این مرکز تحقیقاتی بیشتر به عنوان مرکز مادر تحقیقات سیستم انتقال قدرت الکتریکی شرکت جگوار-لندروور نام برده می‌شود.

ارتباطی میان این دو خودرو جدید و گسترش قسمت تحقیقاتی یا حتی احتمال جایگزینی آن‌ها با جگوار F-pace که یک کراس‌اوور تمام الکتریکی است، تایید نشده است. چرا که اخیرا شرکت جگوار-لندروور آمریکای شمالی اخیرا اعلام کرده که در مورد خودروهای آتی خود هیچ توضیح اضافه‌ای نخواهد داد.

البته باید بدانید که جگوار تمام توجه خود را معطوف به خودروهای الکتریکی نکرده است. چندی پیش طرح مفهومی یک خودروی سوپراسپرت به نام C-X75 از سوی این شرکت منتشر شد. البته مدتی بعد از انتشار این طرح، اعلام شد که برنامه دیگری برای ادامه توسعه این خودرو وجود ندارد. اما اگر اخبار جدید صحت داشته باشند، جگوار قصد دارد خودروی جدیدی بر پایه آن طرح و با رفع نقایص تولید کند. هم‌چنین این احتمال وجود دارد که جگوار تولید شاسی‌بلند بزرگ‌تر خود با نام J-Pace را برای تمرکز بیشتر بر مدل‌های جدید خود متوقف کند. خودروهایی که به احتمال زیاد در شرکت اتریشی مگنا اشتایر تولید خواهند شد.

جگوار نسبت به تسلا خودروهای کمتری را در سال گذشته به مشتریان آمریکایی خود فروخته است. این مسئله و توجه به این حقیقت که سیاست‌های این شرکت به سوی توسعه بخش لندروور نسبت به جگوار است، تولید خودروی الکتریکی با نام جگوار را از سوی این شرکت معقول جلوه می‌دهد.





۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن