تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كارى او را اندوهگين و به خود مشغول كند و او با اخلاص براى خدا بسم اللّه‏ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872071436




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده رشت: نامه‌نگاری احمدی‌نژاد با اوباما حیثیت سیاست خارجی را زیر سوال می برد/ به جای پیگیری غارت دومیلیاردی به پرونده فساد اطرافیانش برسد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نماینده رشت: نامه‌نگاری احمدی‌نژاد با اوباما حیثیت سیاست خارجی را زیر سوال می برد/ به جای پیگیری غارت دومیلیاردی به پرونده فساد اطرافیانش برسد
باید برای هر اقدام دیپلماسی مجوزهایی دریافت شود، حتی رئیس جمهور برای نامه نگاری با اوباما مجوز لازم از مقامات عالی رتبه کشور دریافت کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: احمدی نژاد با نامه نگاری با اوباما آن هم بدون مجوز از مقامات عالی رتبه کشور، حیثیت کشور را زیر سوال می برد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به نامه نگاری محمود احمدی نژاد با باراک اوباما اظهار داشت: آقای احمدی نژاد در حال حاضر پست و جایگاهی ندارد و به صرف اینکه عضو مجمع تشخصی مصلحت نظام است و نباید بدون هماهنگی با شورای عالی امنیت و وزارت امور خارجه دست به نامه نگاری می زد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه احمدی نژاد ید طولایی در نامه نگاری دارد، او پیش از این به بوش، اوباما، آنکلا مرکل، ژاک شیراک، سارکوزی، پاپ بندیک شانزدهم، نامه نوشته که حتی یکی از این افراد به او جواب ندادند.

دولت احمدی نژاد مقصر چپاول آمریکایی  است

وی با تاکید بر اینکه احمدی نژاد دچار توهم شده است، گفت: او در مقامی و صلاحیتی نیست که نامه نگاری کند و درباره چپاول پولی صحبت کند که دولتش مقصر اصلی غارت 2 میلیارد دلار شده است.

جعفرزاده ایمن آبادی در خصوص برداشت 2 میلیارد دلاری آمریکا از اموال ایران، توضیح داد: در سال آخر دولت اصلاحات که هنوز تحریم ها اعمال نشده بود، معاملاتی انجام شد و پولی از ایران در حساب آمریکایی قرار گرفت، از آنجایی که تحریمی وجود نداشت این اقدام ایرادی نداشت.

این نماینده ادامه داد: اما مسئله این است که در دوران دولت احمدی نژاد که دوران تحریم ها بود، دولت برای دور زدن تحریم، دست به معاملاتی زده که این کار بدون دریافت مجوزهای از مراجع عالی رتبه صورت گرفته است بنابراین مقصر اصلی این چپاول دولت احمدی نژاد نیست.

نماینده مردم رشت تاکید کرد: واریز پول در دوران اصلاح صورت گرفته اما موضوع این است که در دوران تحریم و بدون مجوز چنین معاملاتی انجام شد و ایراد کار در این است.

جعفرزاده با انتقاد از نامه نگاری احمدی نژاد گفت: این نوع مکاتبه ها و نامه نگاری احمدی نژاد نشان دهنده از توهم او است، باید بداند که او دیگر جایگاهی ندارد و نباید بدون دریافت مجوز از دستگاه امنیتی و کسانی که مصالح کشور را ارزیابی می کنند اقدام کند.

پایانی بر رفتار خودسرانه احمدی نژاد نیست

وی با بیان اینکه ظاهرا پایانی بر رفتار خودسرانه و اقدامات رابین هودی احمدی نژاد نیست، اظهار داشت: باید برای هر اقدام دیپلماسی مجوزهایی دریافت شود، حتی رئیس جمهور برای نامه نگاری با اوباما مجوز لازم از مقامات عالی رتبه کشور دریافت کرده است. چنین اقدامات خودسرانه به حیثیت کشور لطمه می زند، احمدی نژاد همواره بدون کسب مجوز دست به اقداماتی زده لازم است که به او تفهیم شود دیگر رئیس جمهور نیست و نخواهد شد.

احمدی نژاد پیگیر پرونده های تخلف اطرافیانش باشد

این نماینده با اشاره به پرونده های تخلف دولت احمدی نژاد تاکید کرد: 13 نفر از اطرافیان احمدی نژاد به نوعی دستگیر و بازداشت شده اند، به نظر می رسد بهتر است به جای پیگیری برداشت 2 میلیاردی آمریکا از اموال ایران، به پرونده های بقایی و رحیمی برسد.



۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن