واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: خبر خوش برای مدیران نجومی!/ دستاوردهاي دولت روحاني/دلواپسي احمدينژاد براي اوباما!
روزنامه ابتکار امروز با پرداختن به نامه احمدی نژاد بری اوباما نوشته است که احمدی نژاد به اشتباهات خود در سیاست خارجی رسیده است و خوب میداند این اتفاقات در زمان ریاست وی بر پاستور رخ داده است.
به گزارش نامهنیوز، روزنامههای امروز با مطالب مختلف روی دکه های روزنامه فروشی رفتند. روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان دولت و دوگانه شفافیت - محرمانه / نامحرمسازی مردم و کارشناسان و ناظران نوشت: کارنامه 3 ساله دولت با معدل «تقریباً هیچ»، یک داستان حسرتبار است و تدبیر بعدی ارکان کلیدی دولت برای جبران این تجدیدی، یک ماجرای نگران کنندهتر. آنچه از رصد قرائن متعدد برمیآید، مصداق همین بیت حکیم قاآنی است که؛ «تا نشان سُمّ اسبت گم کنند- ترکمانا نعل را وارونه زن». نعل که وارونه شد، اسب سوار به یک مسیر میرود اما ردپای برجامانده از وی، مسیر مخالف را نشان میدهد. شفافیت و آزادی دسترسی به اطلاعات و آزادی نقد یکی از مهمترین شعارهای دولت است که در قیاس با سیره عملی، مصداق نعل وارونه را پیدا کرده است.
وطن امروز در گزارشی با عنوان خبر خوش برای مدیران نجومی! بازهم به موضوع فیشهای حقوقی پرداخت و نوشت: مگر آقای رئیسجمهور در 23 خردادماه 1395 پس از هفتهها سکوت درباره فیشهای حقوقی نجومی دستور برخورد با مدیران متخلف و برکناری آنها را صادر نکرد؟ چرا دستور بهظاهر مهم و قاطع رئیسجمهور با گذشت تقریبا 2 ماه همچنان روی زمین دولت مانده است؟ مگر رهبر انقلاب در حمایت از خواسته بحق مردم برای ریشهکن شدن دریافتیهای نامتعارف، بارها و بارها نسبت به وقوع این نوع تخلف هشدارهای قاطع ندادند و مدیران متخلف را افراد نالایق برای خدمت به مردم و نظام اسلامی معرفی نکردند؟
آرمان در مطلبی به پرونده جنجالی بابک زنجانی میپردازد و با عنوان نقش «رستماف» در پرونده بابك زنجاني مینویسد: نظام جمهوري اسلامي بر اخلاق و مردم سالاري ديني استوار است، اما متاسفانه امروزه هم از سوي برخي مسئولان و هم توسط برخي رسانهها، توهين و نشر اكاذيب و انتشار مطالب خلاف واقع صورت ميگيرد كه اين اقدامات واجد وصف مجرمانه است. وي با خاطرنشان كردن اينكه رسيدگي به برخي جرايم در صلاحيت ديگر مراجع از جمله دادسراي ويژه روحانيت و دادسراي نظامي است، گفت در حوزه جرايم عمومي كه داخل در وظايف دادسراي عمومي تهران است، دادستاني تهران با جديت ورود ميكند و اعلام مينماييم که طبق قانون مطبوعات انتقاد با رعايت قيود عدم تخريب و توهين آزاد است.
این روزنامه همچنین در مصاحبهای با رسول منتجب نیا به وضعیت اصولگرایان میپردازد و با تیتر جريان اصولگرايي جسارت لازم براي طرد افراطيون را ندارد مینویسد: در اين زمينه بايد دو مساله را از هم جدا كنيم؛ نخست چرايي و چگونگي حمايت جريان اصلاحات از آقاي روحاني در سال ۹۲ بود. در اين زمينه هيچ شك وشبههاي وجود ندارد كه اصلاحطلبان تا پايان دولت اول آقاي روحاني به صورت كامل و قاطع از ايشان حمايت خواهند كرد. اين مساله اي خدشه ناپذير است و هيچ ترديدي در آن وجود ندارد. آقاي روحاني كانديداي جريان اصلاحات درانتخابات رياستجمهوري سال۹۲ بوده و با شعارهاي اصلاحطلبانه روي كارآمده است. اين در حالی است كه آقاي روحاني خاستگاه اصلاحطلبي ندارند و برآمده از جريان اصولگرايي هستند.
روزنامه آرمان در گزارشی دیگر با پرداختن به نامه اخیر احمدینژاد به اوباما با تیتر دلواپسي احمدينژاد براي اوباما! مینویسد: اما احمدينژاد نااميد نشد! او در آبان ۱۳۸۷ نامهاي به باراك اوباما، چهل و چهارمين رئيسجمهور و نخستين رئيسجمهور سياهپوست ايالات متحده آمريكا نوشت و پيروزي او در انتخابات را تبريك گفت. احمدينژاد در آن نامه نوشت: «اميدوارم جنابعالي با ترجيح مصالح حقيقي مردم و انصاف و عدالت بر تقاضاهاي سيريناپذير اقليتي خودخواه و ناصالح، از فرصت خدمت، حداكثر استفاده را به عمل آوريد و نام نيكي از خود به جاي بگذاريد.» اما در فروردين ۱۳۸۹، اسفنديار رحيممشايي، رفيق گرمابه و گلستان محمود احمدينژاد، از دومين نامه رئيس دولت دهم به اوباما خبر داد كه در اسفند ۱۳۸۸ نوشته شده بود.
اعتماد در یادداشتی با عنوان دستاوردهاي دولت روحاني مینویسد: روحاني در سال ٩٢ با طرح شعارها و توجه به مطالبات اكثريت شهروندان روي كار آمد. مردم با تصور اينكه اين برنامهها قابل تحقق است به روحاني راي دادند. همچنين اصلاحطلبان با متقاعد كردن آقاي عارف به كنارهگيري از روحاني حمايت كردند و او به عنوان رييسجمهور انتخاب شد. اگر بخواهيم ببينيم امروز به چه ميزان از برنامهها و مطالباتي كه جامعه داشت جامه عمل پوشانده شده، به وضوح ميتوان ديد هر جا كه آقاي روحاني از نيروهايي كه به برنامههاي دولت اعتقاد داشتند، استفاده كرده برنامههاي آقاي روحاني تا حد زيادي محقق شده است.
روزنامه شرق در گزارشی با عنوان چرا کسی توی دهن احمدی نژاد نمی زند؟ نوشت: خبرنگاری از حبیبی سؤال كرد كه اگر اصولگرایان روی احمدینژاد به اجماع برسند، شما باز هم تمكین خواهید كرد؟ او پاسخ داد: «ما فعلا بنا نداریم درباره شخصی اظهارنظر کنیم». خبرنگار همشهری با اشاره به نوع بازی مؤتلفه در انتخابات مجلس گذشته خطاب به حبیبی گفت كه شما نقش تداركاتچی جبهه پایداری و رهپویان را بازی كردید و در شرایطی كه احمدینژاد پرچم تبیین گفتمان انقلاب را برداشته است، شما كجا هستید و چرا توی دهانش نمیزنید؟ دبیركل مؤتلفه پاسخ داد: «ما موافق این نوع ادبیات نیستیم و شما هم تکرار نکنید».
روزنامه جمهوری اسلامی با عنوان نامه احمدی نژاد به اوباما،تداوم دروغگویی های اوست مینویسد: گویا ایشان فراموش کرده است که چه قدر به این مردم بدهکار میباشد، آیا لازم است به او یادآوری شود که با اتخاذ سیاستهای غلط و گسترش بیسابقه فساد دولتی و عدم پاسخگویی به مطالب بیشمار کشور را تا لبه پرتگاه سقوط پیش برد و در پایان با یک کارنامه تاریک و پروندههای متعدد و جفای به مردم کنار رفت؟ و عملکرد هرجومرجطلبانه در عرصه سیاست خارجی چگونه سایه سیاه انزوای جهانی و دشمن تراشیهای بیهوده را حاکم ساخت.
شرق همچنین در مطلبی دیگر تحت عنوان حمله از مترو به دولت / ایرباس را مدیران و پولدارها سوار میشوند؛ اما مترو 9 میلیون شهروند تهرانی را جابهجا میکند نوشت: در یک ماه اخیر این چندمینباری است که قالیباف و مدیران و حامیانش در شورای شهر از تریبونهای مختلف صریح و بیپرده به دولت حمله میکنند. شهردار تهران در مراسم روز گذشته با این کنایه که گاهی حرفها بهگونهای گفته میشود که جای متهم و شاکی عوض میشود، گفت: قانون وظیفه تأمین درآمد پایدار شهرداریها را بر عهده دولت گذاشته است. از سال ٦٢ در تبصره ٥٢، دولت مکلف شده در شش ماه لایحه درآمد پایدار شهرداریها را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد؛ اما هر دولتی که آمده این کار را انجام نداده است.
روزنامه ابتکار با پرداختن به نامه احمدی نژاد به اوباما در مطلبی با عنوان حاشیههای نامه «محمود» به «باراک» مینویسد: احمدی نژاد سعی دارد اشتباه گذشته خود را بشوید. این یکی از احتمالاتی است که در کنار علتهای دیگر درباره اقدام جدید رییسجمهوری سابق به ذهن میرسد. در متن نامهای که به سفارت سوئیس - حافظ منافع آمریکا در ایران - تحویل داده است؛ اشاره شده که این نامه جنبه سیاسی ندارد ولی اقدام به فرستادن چنین نامهای روح سیاسی دارد. او در این نامه اشاره میکند که باراک اوباما در تبلیغات انتخاباتی خود با شعار تغییر ظاهر شده و اعلام کرده بود که به دنبال تغییر سیاستهای کشور آمریکاست. آمریکایی که به سالها و دههها رفتار و سیاستهای سلطنتطلبانه داشتهاست. اما در واقع خواسته اصلی او بازگرداندن اموال بلوکه شده ایران است. احمدینژاد با ارسال چنین نامهای پذیرفته که در قبال سیاستهای خارجی ایران اشتباه کرده است.
۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]