تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى مردى به همسر خود نگاه كند و همسرش به او نگاه كند خداوند بديده رحمت به آنان نگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868898623




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتشار تصاویر نیروهای ویژه انگلیس در خاک سوریه


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: منابع انگلیسی روز سه شنبه برای اولین بار تصاویری از حضور نیروهای ویژه ارتش انگلیس موسوم به "اس آی اس " در خاک سوریه، منتشر کردند.

به گزارش ایرنا، این تصاویر که در روزنامه های دیلی میل و دیلی تلگراف منتشر شده است، مؤید، استقرار یک واحد از نیروهای ویژه انگلیس ( اس آی اس ) مسلح به سلاح های سنگین و نیمه سنگین در یک پایگاه گروه تروریستی موسوم به " ارتش آزاد سوریه"، واقع در شرق سوریه هستند.
 


 
 

در این تصاویر منتشر شده، به منظور جلوگیری از شناسایی نیروهای ویژه انگلیس، چهره آنها محو شده است.
 

این تصاویر، در ظاهر نیروهای ویژه انگلیسی را نشان می دهند که به عملیات گروه تروریستی موسوم به "ارتش آزاد سوریه" که مورد حمایت آمریکا و کشورهای غربی قرار دارد، علیه گروه داعش کمک می کنند.
 


 
 

روزنامه دیلی میل در گزارشی در این خصوص با اشاره به اینکه نیروهای انگلیسی درخاک اردن استقرار دارند، نوشت: "برخی اوقات نیروهای ویژه انگلیس برای کمک به گروه موسوم به "ارتش آزاد سوریه " با عبور از مرز اردن وارد خاک سوریه می شوند."
 

این روزنامه افزود: "یک سخنگوی " ارتش آزاد سوریه" ضمن خودداری از اظهار نظر در مورد تصاویر منتشر شده از نیروهای ویژه انگلیسی گفته است: ما از شرکای انگلیسی و آمریکایی خود آموزش نیروهای ویژه دریافت می کنیم و همچنین ضمن دریافت کمک های هوایی، سلاح و تجهیزات از پنتاگون می گیریم.
 


 
 

مقام های وزارت دفاع انگلیس، نیز بعد از انتشار این تصاویر، به "بی بی سی" گفته اند که در مورد عملیات نیروهای ویژه این کشور اظهار نظر نخواهند کرد.
 

پیش از این نیز منابع انگلیسی از عملیات نیروهای ویژه انگلیس در سوریه علیه گروه داعش خبر داده بودند و این در حالی است که نه دولت قبلی دیوید کامرون و نیز دولت کنونی "ترزا می" تاکنون حاضر به تایید خبرهای منتشرشده در مورد حضور نیروهای نظامی این کشور در خاک سوریه نشده اند.
 

گفته می شود نیروهای ویژه انگلیس ، برخلاف سایر نیروهای ارتش، برای اعزام به عملیات در کشورهای دیگر نیازمند مصوبه مجلس عوام نیستند.
اگر چه مجلس عوام انگلیس در روز یازدهم آذرماه سال 94 ( دوم دسامبر سال 2015 میلادی) ،با 397 رای مثبت در برابر 223 رای به دولت کامرون برای شروع حملات هوایی در سوریه چراغ سبز نشان داد.
 


 
 

"جرمی کوربین" رهبر حزب کارگر در گفت وگویی که اخیرا منتشر شد، ضمن اشاره به حضور نظامیان انگلیسی در سوریه و لیبی، خواستار محدود شدن اختیارات نخست وزیر انگلیس برای اعزام مخفیانه نیروهای ویژه این کشور موسوم به "اس آی اس" شده بود.
 

وی در گفت وگو با نشریه "میدل ایست آی" که در یازدهم مردادماه منتشر شد عنوان کرد: در حال حاضر نخست وزیر انگلیس این توانایی را دارد که بدون گرفتن رأی پارلمان نیروهای ویژه این کشور را به مأموریت بفرستد.
 

کوربین افزود: دیوید کامرون ( نخست وزیر پیشین انگلیس) با دور زدن پارلمان و با این ترفند که تنها برای اعزام و استقرار نیروهای نظامی نیاز به رأی نمایندگان است، نیروهای ویژه را به صورت پنهانی به لیبی، عراق، سوریه و عربستان سعودی اعزام کرده بود.
 

وی اضافه کرد: من از این بابت نگران هستم و تصورم این است که "ترزا می " نخست وزیر کنونی نیز ممکن است با بیان این استدلال، اقدام به اعزام نیروهای ویژه بکند.


۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن