تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى‏گيرد، در سينه‏اش بى‏قرارى مى‏كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834649639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرشتگان سرمایه گذار، موتور پیشرفت آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هفته نامه صدا - متین دخت والی نژاد: یک ایده متفاوت و خلاق می تواند شما را به یکی از میلیاردرهای جهان برساند. میلیاردهایی مانند استیو جابز با یک ایده ساده شروع کردند. ایده خود را به نحوی متفاوت برای سرمایه داران ارائه دادند و علاقه آن ها را جذب کردند. پول از سرمایه داران، ایده از نخبگان و خلاقان. با همین مشارکت توانستند بالاترین سود را در سال 2013 به اندازه 159 میلیارد و 970 میلیون دلار به دست آورند.

در حال حاضر حدود 5 الی 7.2 میلیون نفر در ایالت متحده آمریکا به عنوان سرمایه گذاران معتبر شناخته شده اند. این تعداد که کمتر از یک درصد جمعیت آمریکا را تشکیل می دهند، قشر ثروتمند این کشور محسوب می شوند. نکته قابل تامل این است که حقوق و درآمد آن ها بیش از 200 هزار دلار در سال و ارزش خالص کار آن ها بیش از یک میلیون دلار است.

برای مشارکت در طرح های خلاقانه و اجرای آنها روندی مشترک در سرمایه گذاری وجود دارد که نمونه کارهای افراد با ایده های تازه را راه اندازی می کنند، به اصطلاح به این افراد «فرشتگان سرمایه گذاری» می گویند.
 

فرشتگان سرمایه گذار، موتور پیشرفت آمریکا
 



به عبارت دیگر در کشورهای پیشرفته افرادی هستند که برای حمایت از استارت آپ ها پا پیش می گذارند و در ایده جدید سرمایه گذاری می کنند. طبق گزارشی که در آمریکا منتشر شد در حال حاضر در این کشور حدود 756 هزار فرشته سرمایه گذار هستند که توانسته اند سرمایه گذاری کنند یا شرکت های خود را از حالت خانوادگی و کوچک خارج کنند. فرشتگان سرمایه گذار مبلغی از بودجه خود را در طرح ها سرمایه گذاری می کنند که این مبلغ از 150 هزار دلار تا 2 میلیون دلار متغیر است.

این سرمایه گذاران چون درحال حاضر مشارکت های وسیعی دارند، می توانند ایده ها و آموزش های مناسب درباره راه های تجارت و موفقیت در بازار را نشان دهند. تجربه برخی شرکت های بزرگ که شرکت های کوچک را تحت پوشش قرار می دهند، بسیار بالاست و راهنمایی آن ها بسیار کارساز است.

هاروارد در یکی از گزارشات اخیر خود نوشت: «احتمال موفقیت و زنده ماندن شرکت هایی که توسط فرشتگان سرمایه گذار به فعالیت می رسند در بازار بیشتر از شرکت های مستقل است. به این دلیل به خاطر ریسک بالای سرمایه گذاری کمتر از 10 درصد ایده ها در این مدل از سرمایه گذاری مشمول دریافت حمایت می شود. افرادی که تصمیم به مشارکت مالی در این گونه طرح ها را دارند، در صورتی این مشارکت را قبول می کنند که پول و سرمایه ای که آن ها در آن کار گذاشته اند در کمتر از 5 سال تبدیل به چند برابر می شود.»

هی لو در گزارشی مطرح کرد: «فرشتگان سرمایه گذاران اغلب از استارت آپ هایی در حوزه اینترنت (37.4 درصد)، سلامت و بهداشت (23.5 درصد)، موبایل و تلفن (10.4 درصد)، انرژی و برق (4.3 درصد)، الکترونیک (4.3 درصد)، محصولات مصرفی (3.5 درصد) و بقیه صنایع (16.5 درصد) حمایت می کنند.»

در حال حاضر، این روش سرمایه گذاری در ایران نیز شناخته شده و استارت آپ های مختلفی وارد بازار شدند. در همین رابطه افشین کلاهی، رییس مجمع تشکل های دانش بنیان اتاق ایران می گوید: «استارت آپ ها در ایران خوب حمایت می شوند. این شرکت ها حمایت های دولتی خوبی دارند. تسهیلات و وام های مختلفی به آنها داده می شود ولی شرایط، شرایط ساده ای نیست. چون بروکراسی خاص خود را دارد.»
 

فرشتگان سرمایه گذار، موتور پیشرفت آمریکا
 



او ادامه می دهد: «شرکت های استارت آپ ایرانی امکان پیشرفت در کشور را دارند. معمولا در خارج از کشور بیشتر شرکت های VC سرمایه گذاری می کنند. صاحبان شرکت های بزرگ در این طرح ها مشارکت کرده و سرمایه گذاری می کنند. از این طریق استارت آپ ها ریسک بالایی داشته و امکان عدم موفقیت آن ها بالاست. شرکت های بزرگ هم چندین شرکت کوچک را تحت پوشش قرار می دهند و هم کسب و کار را به آن ها یاد می دهند و هم بازار را برای آن ها فراهم می کنند. در خارج از کشور این استارت آپ های تحت پوشش اگر مشکلی پیدا کنند، هیچ مشکلی برای صاحب ایده پیش نمی آید. اما شرکت های دیگر موفق خواهندشد و شرکت نیز سود خود را می کند.»

کلاهی ادامه داد: «در ایران شرکت های بزرگ مهارت لازم برای سرمایه گذاری را ندارند. به همین علت در کشور بخش خصوصی قوی نداریم و اگر حمایت ها و VCهایی انجام می شود، باز هم از نوع دولتی است. پس همه مسائل باز می گردد به خود صاحب ایده. اگر در اجرا و سودآوری طرح خود موفق نشود تبدیل به یک نخبه بدهکار می شود و دیگر کسی به او کمک نمی کند چون تسهیلات گرفته و نتیجه نگرفته است.»



در جهان ثابت شده است که ایده های خلاق و خاص می تواند صاحب ایده را به اوج برساند. همین ایده های خلاق توانسته شرکت های مشهور دنیا را مانند اپل، گوگل، مایکروسافت، آمازون، فیس بوک و یاهو ایجاد کند. یک ایده می تواند در دنیا یک فرهنگ و یک موج جدیدی را ایجاد کند.

به طور مثال اینستاگرام یک استارت آپ بوده است. اینستاگرام توسط دو جوان امریکایی ساخته شد که در مدت دو ماه حدود یک میلیون عضو پیدا کرده بود. اینستاگرام توانست 7 میلیون دلار سرمایه گذار جمع کند و مشارکت 25 میلیون دلاری انجام شد. این دو جوان در مدت 4 ماه ثروتمند شدند.

سرمایه

•    159.97 میلیارد دلار: سود شرکت اپل در سال 2013

•    37.4 درصد: استارت آپ های حوزه تکنولوژی در آمریکا

•    21 درصد: اقتصاد آمریکا مبتنی بر شرکت هایی با سرمایه گذاری بالا

•    756 هزار نفر: فرشتگان سرمایه گذار موثر در آمریکا

•    2 میلیون دلار: حداکثر سرمایه گذاری در استارت آپ ها در آمریکا






۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن