تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869633872




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دوربینی های رژه ایران در المپیک ریو چه کسانی بودند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دوربینی های رژه ایران در المپیک ریو چه کسانی بودند؟
در کاروان ایران مانند کاروان سایر کشورها امکان حضور مربیان هم وجود دارد. کمااینکه مربی تیم ملی والیبال سیچلو هم عضوی از کاروان بود. اما در هیچ کدام از کاروان های المپیک به این تعداد مدیر و مسوول در رژه حضور نداشته است. اما حضور در برابر دیدگان میلیارد ها بیننده شوقی است که به نظر می رسد مدیران ورزش ایران توانایی کنترل آن را نداشته اند و منجر به این عکس شده. این شما و آقا دوربینی های کاروان ایران .
به گزارش نامه نیوز، رژه بیست ثانیه ای کاروان ایران در المپیک حتما این فرصت را ایجاد نمی کرد که شما تک به تک افراد حاضردر رژه را ببینید و تازه اگر می دیدید این امکان وجود داشت که از میان ۵۰ نفر همه آنها را نشناسید اما با یک عکس می شود افراد غیرورزشکار حاضردر رژه المپیک را که اتفاقا جلوی کاروان هم بودند مرور کرد.

 کاروان ایران در رژه روز افتتاحیه چند لایه داشت. لایه اول پرچمدار و و خانم خدابنده لو که او را حمل می کرد ، سرپرست کاروان ،خانم های ورزشکار کاروان، مدیران و بعد ورزشکاران .

کمیته بین المللی المپیک بر اساس تعداد سهمیه ورودی ورزشکاران به هر کشوری سهمیه ورود به دهکده المپیک و پس از آن سهمیه رژه می دهد. ایران هم برای این مسابقات سهمیه قابل توجهی برای حضور در دهکده المپیک داشت که بعضی هایش خبرساز شد . مثلا حضوررییس پینگ پنگ به جای مربی سیما لیموچی یکی از حاشیه ها بود .

ریاست فدراسیونی که البته در همین عکس هم حضور دارد اما مربی خانم لیموچی به دلیل صادرنشدن آی دی کارت به مسابقات نرسید. یا مثلا سرپرست تیم ملی والیبال ایران آقای خوش خبر که گفته می شد اجازه حضور در سهمیه را پیدا نکرده و به همین دلیل ۳ ورزشکار تیم ملی والیبال حضور در رژه را تحریم کردند.تعداد سهمیه ایران برای حضور در المپیک برای سفری به برزیل کاملا مشخص و در اختیار کمیته ملی المپیک است . سهمیه که به تعداد قابل توجهی از افراد دور و بر ورزش می رسد.موضوعی که البته سوژه اصلی گزارش نیست. اما حاشیه های اساسی رژه کاروان ایران تقریبا همیشه و به همین دلیل وجود داشته. افراد زیادی به المپیک می روند و بعد از حضور دوست دارند در رژه هم حاضر باشند.

این حاشیه ها البته پیش از این بیشتر هم بوده چنان که در دوره گذشته محمد علی آبادی رییس کمیته المپیک در رژه شرکت کرده بود و معاون های خودش را هم برده بود. اما در این دوره عدم حضور رییس کمیته ملی المپیک سبب نشد تعداد ورزشکاران بیشتری به رژه راه پیدا کنند.

جوان بودن ، خوش هیکل بودن و شادابی کاروان کمترین اثر حضور ورزشکاران در نمایش رژه المپیک است که در سایر تیم های حاضر در المپیک رعایت می شود کمااینکه ورزشکاران به دلیل زحماتی که کشیده اند حق اول را برای حضور در رژه خواهند داشت. البته باید تاکید کرد که در کاروان های سایر کشورهای حاضردر المپیک هم بعضا تعدادی از مسوولان وجود دارند.اما ایران در مقایسه با کشورهای دیگر درصدنسبتازیادی را به غیر ورزشکاران اختصاص می دهد.

در کاروان ایران مانند کاروان سایر کشورها امکان حضور مربیان هم وجود دارد. کمااینکه مربی تیم ملی والیبال سیچلو هم عضوی از کاروان بود. اما در هیچ کدام از کاروان های المپیک به این تعداد مدیر و مسوول در رژه حضور نداشته است. اما حضور در برابر دیدگان میلیارد ها بیننده شوقی است که به نظر می رسد مدیران ورزش ایران توانایی کنترل آن را نداشته اند و منجر شده به اتفاقی که روز گذشته رخ داد. حالا نمایش آن چه دیروز افتاده را در یک عکس از مقابل کاروان خواهید دید. عکسی که حتما کامل نیست و این احتمال وجود دارد که در ادامه کاروان افراد دیگری هم باشند. اما به هرحال به خاطر لایه بندی موجود به نظر می رسد شما همه مسوولان حاضر در رژه را می بینید. این شما و آقا دوربینی های کاروان ایران .



نکته مهم اینجاست که در مورد ۴ نفر از کسانی که در این عکس هستند شک وجود دارد که جزیی از مربیان باشند یا مدیران . اما این دوستانی که در عکس می بینید به غیر از اینکه به جای ورزشکاران در رژه حاضر بوده اند. برایشان هزینه ویژه ای شده است که لحظه آخر لباس کاروان به دست شان برسد و سایزشان هم باشد.

منبع: روزنامه ایران

مطالب مرتبط
پارالمپیک روسیه محروم شد
عکس/ دورهمی صمیمانه در مجلس
پاداش 140 سکه‌ای برای طلایی‌های کشتی در المپیک
دغدغه دور از انتظار لوزانو قبل از بازی با آرژانتین در المپیک+تصاویر
سلفی جان کری با ورزشکاران المپیکی/عکس



۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن