واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار خراسان رضوي: تصادفات رانندگي در جادههاي استان در سال جاري 19 درصد كاهش يافته است چاههاي آب غيربهداشتي از چرخه مصرف خارج شدند
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستانها
استاندار خراسانرضوي گفت: در سال جاري تصادفات رانندگي در جادههاي استان 19 درصد كاهش داشته است.
به گزارش واحد دريافت خبر ايسنا - منطقه خراسان - محمدجواد محمديزاده در جلسه شوراي سلامت استان، اظهار كرد: خراسانرضوي از لحاظ كاهش تصادفات جادهاي وضعيت خوبي به دست آورده است.
وي با بيان اين كه استانداردهاي مورد نياز در خودروهاي توليدي خراسان به طور كامل رعايت ميشود، تصريح كرد: خودروهاي سوزوكي و ويتارا از لحاظ سطح استاندارد سومين خودرو برتر كشور هستند كه نشاندهنده رعايت استانداردها در توليد خودرو در استان است.
محمديزاده بر لزوم شتاب در ساماندهي نقاط پر حادثه در جادهها تأكيد كرد و گفت: با ايجاد و توسعه بزرگراهها، دوبانده كردن محورهاي دو طرفه و جداسازي مسيرهاي رفت و برگشت، ايجاد تقاطعهاي غيرهمسطح، احداث پل هوايي عابر پياده در نقاط با عبور عرضي زياد، بكارگيري تجهيزاتي به منظور كنترل سرعت رانندگان و فرهنگسازي در امر رانندگي ميتوان از وقوع بسياري از تصادفات جادهاي جلوگيري كرد.
وي در خصوص ايجاد مركز امداد جادهاي گفت: در اين زمينه آمبولانسها و امداد هوايي هلالاحمر در اواخر سال 85 و 86 اقدامات با ارزشي انجام دادهاند كه جاي تقدير و تشكر دارد.
استاندار خراسانرضوي اظهار اميدواري كرد: ايجاد مدرسه ترافيك براي دانشجويان و دانش آموزان و برگزاري مسابقات و اردوهاي آموزشي مرتبط با موضوع در نهادينه كردن فرهنگ ترافيك كمك كند.
محمديزاده در ادامه با اعلام اين كه چاههاي آب غيربهداشتي و نيتراته از چرخه مصرف خارج شدند، در خصوص وضعيت چاههاي آب خراسانرضوي اظهار كرد: هماكنون 350 تا 400 چاه در استان وجود دارد كه در تعداد معدودي از آنها ميزان نيترات غيراستاندارد بوده و اين چاهها يا از مدار خارج شدهاند و يا اين كه چاههاي ديگري جايگزين آنها شده است.
وي بر لزوم رعايت بهداشت براي توليد شير در دامداريها تاكيد كرد و گفت: با توجه به فصل گرما و فسادپذيري مواد لبني ضروري است فرمانداران گزارشي از بازرسيهاي موردي بر روي توزيع شير از مبدا تا نقطه فروش و شكل و نحوه عرضه آن تهيه كنند.
استاندار خراسانرضوي همچنين بر دستور كار قرار دادن موضوع با اهميت سالك در شوراي سلامت شهرستانها تاكيد كرد و گفت: معدوم كردن سگهاي ولگرد و جلوگيري از رهاسازي فاضلابهاي خانگي، از شيوع سالك در شهرها و روستاها جلوگيري خواهد كرد.
همچنين در اين جلسه هاشمينسب، مديركل راه و ترابري استان خراسانرضوي با بيان اين كه خراسانرضوي دومين استان كشور از لحاظ ميزان بزرگراه است، افزود: ما در ايجاد روشنايي و كاهش تصادفات رتبه دوم را داريم.
وي اظهار كرد: به منظور ساماندهي تقاطعهاي اصلي به فرعي در سال 86، تعداد 152 تقاطع در استان ساماندهي شده است.
مديركل راه و ترابري خراسانرضوي با بيان اين كه در سال 20 درصد اعتبارات اداره كل براي رفع نقاط پرحادثه در جادههاي استان بكار برده ميشود، تصريح كرد: با توجه به اين كه حدود 8 درصد تصادفات بدليل انحراف از جاده روي ميدهد، با ايجاد 136 كيلومتر شيارهاي لرزاننده در كنارههاي مسير براي هشدار به رانندگان از انحراف مسير رانندگان جلوگيري شده است.
هاشمينسب عنوان كرد: اجراي 52 كيلومتر روشنايي جديد و نگهداري از 120 كيلومتر شبكه روشنايي در نقاط مهآلود جادههاي استان، به منظور ايجاد ديد كافي و افزايش ضريب ايمني، از جمله اقدامات پيشگيرانه در سوانح و حوادث جادهاي استان است.
وي با بيان اين كه 50 درصد تخلفات جادهاي در زمان حادثه و 50 درصد در امدادرساني بعد از حادثه روي ميدهد، گفت: ارتقاي سطح خدمات امدادرساني در جادهها يك ضرورت است.
هاشمينسب ادامه داد: ايجاد و توسعه بزرگراهها، دو بانده كردن محورهاي دو طرفه و جداسازي مسيرهاي رفت و برگشت، ايجاد تقاطعهاي غيرهمسطح، تهيه طرح جامع ساماندهي ايمني شبكه راههاي حوزه استحفاظي استان، احداث پل هوايي عابر پياده درنقاط با عبور عرضي زياد، نصب تابلوهاي اطلاعاتي استاندارد به ميزان دو هزار و 200 متر مربع، نصب گادريل و حفاظ جانبي در طول 38 كيلومتر در نقاط پرتگاهي از جمله اقدامات پيشگيرانه سوانح و حوادث جادهاي است.
همچنين در اين جلسه محمدرضا مجدي، رييس مركز بهداشت استان خراسان رضوي با اشاره به اين كه يك ميليون و 734 هزار نفر در استان تحت پوشش طرح پزشك خانواده هستند، گفت: از اين تعداد يك ميليون و 583 نفر از آنان روستايي هستند و بقيه نيز در شهرهاي زير 20 هزار نفر ساكن هستند.
وي تصريح كرد: در مجموع 402 پزشك، 293 ماما و 43 پرستار و متخصص علوم آزمايشگاهي در طرح پزشك خانواده مشغول فعاليت هستند.
مجدي افزود: در اين طرح كه باعث ارتقاي خدمات به روستاييان و شهرهاي كوچك شده است، به ازاي هر 4 هزار نفر يك پزشك و به ازاي هر 6 هزار نفر يك ماما وجود دارد.
رييس مركز بهداشت خراسانرضوي خاطرنشان كرد: با توجه به افزايش درجه حرارت كره زمين و بروز خشكساليهاي پياپي، مشكلاتي در تغذيه و آب شرب ايجاد شده و همين امر سبب بروز بيماريهاي مرتبط با آن شده است.
وي بر لزوم نظارت بر چگونگي حمل و عرضه شير و دوغ و همچنين نحوه نگهداري آنها در فصل گرما تاكيد كرد و از رسانهها خواست تا در اين خصوص آگاهيهاي لازم را به جامعه بدهند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 29 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]