واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: راهاندازی فروشگاه اپلیکیشن واقعیت مجازی اچتیسی
اچتیسی با توجه به ناکامیهایی که در صنعت موبایل دارد دل به هدست واقعیت مجازی HTC Vive بسته است. به همین منظور قرار است فروشگاهی نیز برای اپلیکیشنهای واقعیت مجازی این هدست راه بیاندازد.
اچتیسی به دنبال راهاندازی اکوسیستم داخلی واقعیت مجازی خود است و به همین منظور شاهد راهاندازی فروشگاه اپلیکیشنهای واقعیت مجازی اچتیسی خواهیم بود.
اچتیسی با توجه به ناکامیهایی که در صنعت موبایل دارد دل به هدست واقعیت مجازی HTC Vive بسته است. به همین منظور قرار است فروشگاهی نیز برای اپلیکیشنهای واقعیت مجازی این هدست راه بیاندازد. این فروشگاه اپیکیشن واقعیت مجازی با نام Viveport شناخته خواهد شد و قرار است در پاییز امسال افتتاح شود. ناگفته نماند که فروشگاه اپلیکیشن واقعیت مجازی Viveport از بهار امسال به صورت آزمایشی در چین راهاندازی شده است.به زودی نیز شاهد راهاندازی نسخه جهانی این فروشگاه به صورت آزمایشی برای توسعه دهندگان خواهیم بود. اچتیسی قصد دارد در فروشگاه اپلیکیشن واقعیت مجازی خود به غیر از بازی، به سایر اپلیکیشنها نیز بپردازد. این فروشگاه برای پلتفرمهای پیسی، موبایل و هدستهای واقعیت مجازی قابل دسترسی است. مدیر واحد واقعیت مجازی اچتیسی آقای Rikard Stelber بر این باور است که آینده از آن فناوری واقعیت مجازی است و فروشگاه واقعیت مجازی Viveport به کاربران اجازه میدهد در بین اپلیکیشنهای مختلف واقعیت مجازی به گشت و گذار بپردازند و بسته به نیاز خود اپلیکیشن دلخواه را خریداری کنند. با این حساب میتوان گفت Viveport شباهتهای زیادی به فروشگاه معروف استیم (Steam) دارد، در استیم نیز کاربران قادر هستند بازیهای دلخواه خود را خریداری کنند و به فیلمها و نرمافزارهای روز دنیا دسترسی داشته باشند. در این بین، عناوین زیادی نیز در زمینه واقعیت مجازی در استیم به چشم میخورد. در بین این عناوین میتوان به بازی محبوب نقاشی Tilt Brush و عنوان آموزشی Apollo 11 اشاره کرد. جالب اینجاست که مدیر واحد واقعیت مجازی اچتیسی توسعهدهندگان و بازیسازان کامپیوتری را تشویق کرد که همزمان بازیهای خود را در Viveport و استیم قرار دهند. این مدیر ارشد تاکید کرد که اچتیسی به هیچوجه قصد رقابت با استیم را ندارد. در این بین مشخص نیست، چرا اچتیسی فکر میکند مشتریان با توجه به محبوبیت زیاد استیم علاقهای به خرید اپلیکیشن از Viveport نشان خواهند داد چرا که سرویس HTC Home این شرکت نیز آنچنان که باید و شاید در بین کاربران جا نیافتاده است. در پایان باید به این نکته اشاره کرد که استیم در حال حاضر لبریز از نرمافزار، اپلکیشن و بازیهای مختلف است، حجم عناوین موجود در استیم به اندازهای است که کاربران در پیدا کردن عنوان دلخواه خود ممکن است سردرگم شوند و با این حساب چه بسا حضور یک فروشگاه واقعیت مجازی بتواند کاربران طرفدار فناوری واقعیت مجازی را به سمت خود جذب کند. منبع: فارنت
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - 07 August 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]