واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: حسينعلي شريف:كلاسهاي قرآني در برنامههاي اوقات فراغت تابستاني از اولويت ويژهاي برخوردار است
گروه فعاليتهاي قرآني: كلاسهاي قرآني در ميان برنامههاي اوقات فراغت تابستاني دانشآموزان از اولويت ويژهاي برخوردار است و ميتواند در كنار ساير رشتههاي ورزشي و هنري مانند نقاشي، خطاطي و شنا انتخاب مناسبي باشد.
«حسينعلي شريف» معاون قرآني دفتر گسترش فرهنگ نماز و فعاليتهاي قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش، در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب افزود: قرآن در رشتههاي مختلفي ميتواند مورد توجه و آموزش واقع شود كه علاقه افراد در پرداختن به آنها شرط اصلي محسوب ميشود، بايد توجه شود كه اگر روخواني و روانخواني قرآن را فرا گرفتهايم در يك سطح بالاتر آموزش قرآن را ادامه داده و به طور مثال در رشتههاي مفاهيم، ترجمه و يا تفسير قرآن ثبتنام كنيم.
شريف با اشاره به علايق گوناگون افراد در فراگيري رشتههاي قرآني، اظهار كرد: چون مقاطع سني و تحصيلي افراد با يكديگر متفاوت است علايق آنها نيز با هم متفاوت است بنابراين هر دانشآموز بايد بر اساس علايق خود رشته قرآني مورد نظر را انتخاب كند.
اين كارشناس قرآني تصريح كرد: مهم با قرآن ماندن است و بقيه موضوعات در اولويت دوم قرار دارند و براي اين منظور در فصول غير از تابستان توصيه ما برگزاري كلاس، دو روز در هفته است كه در فصل تابستان به جهت بيشتر بودن زمان فراغت افراد ميتواند تا سه روز در هفته نيز افزايش يابد و البته بايد در كنار ساير برنامههاي تفريحي و ورزشي باشد.
معاون قرآني دفتر گسترش فرهنگ نماز و فعاليتهاي قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش درباره سفر استادان برجسته قرآني به شهرهاي مختلف در زمان تابستان، يادآور شد: اينگونه سفرها ميتواند يكروزه و يا چند روزه باشد كه به نظر من سفرهاي يكروزه تنها يك محيط قرآني را طي مدت زمان كوتاهي ايجاد ميكند كه اثرات آن نيز به زودي از بين ميرود.
وي افزود: در مواردي هم استادان برجسته قرآني به شهرهايي سفر ميكنند و براي چند روز برنامههاي آموزشي ويژهاي را در آن محل برگزار ميكنند كه اثرات مطلوبي دارد و مهمتر از آن نيز وجود استاد خوب قرآني ثابت در آن محل است كه پس از بازگشت استادان قاري و حافظ قرآن بتوانند پاسخگوي نياز مخاطبان باشند.
شريف گفت: حمايت نهادهاي متولي امور قرآني از اعزام استادان قرآني به شهرستانها ميتواند در توزيع عادلانه معلومات قرآني در كشور نيز موثر باشد و استادان در كشور سفر كنند و به احساسات مخاطبان پاسخ داده شود و خود من نيز در چند سفري كه به شهرستانهاي مختلف داشتهام شاهد علاقه فراوان قرآنآموزان آن مناطق بودهام.
اين كارشناس قرآني با اشاره به اهميت اطلاعرساني قرآني در اوقات فراغت تابستاني، اظهار كرد: بايد از كلاسهاي موجود بهرهبرداري شود، ممكن است استاداني در جايي برنامههايي دارند كه به مردم اطلاعرساني نميشود و از سوي ديگر افراد علاقهمندي اقدام به تشكيل كلاسهاي قرآني كنند كه قرآنآموزان از آن بياطلاع مانده باشند.
وي در پايان در پاسخ به پرسشي درباره فعاليت 600 دارالقرآن آموزش و پرورش، تصريح كرد: براي دارالقرآنهاي آموزش و پرورش در فصل تابستان نيز برنامههاي ويژهاي در نظر گرفته شده و براي يك سال فعاليت آنها به طور ميانگين يك ميليون تومان بودجه در نظر گرفته شده و نيز تا مبلغ 300 هزار تومان كمكهاي نرمافزاري به آنها اهدا خواهد شد.
چهارشنبه 29 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]