واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اول تير روزاطلاعرساني ديني-6فقدان مديريت جامع در تبليغات دين/ شوراي عالي تبليغات ديني تشكيل شود
مدير گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي با تأكيد بر اينكه تبليغات ديني از مديريت و جامع و كلان بيبهره است، تشكيل شوراي عالي تبليغات ديني را ضرورتي براي رفع ضعفهاي موجود عنوان كرد .
حجت الاسلام عبدالحسين خسروپناه استاد حوزه و دانشگاه و مدير گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه بايد نياز بشر به دين را در دنياي معاصر بررسي كرد، اينكه انسان معاصر تا چه ميزان به دين نيازمند است، اظهار داشت: تجربه و عقل اثبات مي كند انسان معاصر به دين نيازمند است، بنابراين تبليغ و اطلاع رساني ديني ضرورت بيشتري مي يابد .
وي با اشاره به اينكه ضرورت تبليغ مبني بر اثبات نياز بشر معاصر به دين است، تصريح كرد: نحوه گزينش و انتخاب بشر در دنياي گذشته راحت و ساده بود، شغلها و فعاليتها محدود بود . اما اينك با گسترش بسياري در امور مختلف رو به رو هستيم كه ما را در انتخاب دچار مشكل و بحران مي كند. به همين علت اضطرابها و بحرانهاي بشر بيشتر شده و خودكشي در انسان معاصر بيش از پيش است و اين مسئله از مهمترين پيامدهاي دنياي مدرنيته محسوب ميشود .
حجت الاسلام خسروپناه با تأكيد بر اينكه تنها عاملي كه مي تواند آسيب خطرناك را زدوده و كاهش دهد و انسان را در امنيت رواني و روحي قرار دهد، حقيقت دين و دينداري است و تبليغ دين هم از ضرورتهاي آن به شمار مي رود، يادآور شد: در اين عرصه ما با چالشها، موانع و آسيبهايي مواجه هستيم كه نداشتن مديريت جامع و كلان براي تبليغ دين از آنها به شمار مي رود. به طوري كه در هيئتهاي مذهبي هيچگونه نظارتي بر اشعار مداحي وجود ندارد .
اين استاد حوزه و دانشگاه با تأكيد بر اينكه آموزشهاي لازم و تكنولوژي تبليغ نداريم، به طوري كه در حال حاضر بهترين و اصلي ترين شيوه براي تبليغ دين را منبر مي دانيم و شيوه ديگري را براي آن متصور نيستيم، افزود: سخنرانيهاي منبري در صدا و سيما نيز ديگر جواب نمي دهد. با توجه به اينكه منبر خود رسانه است صدا و سيما هم بدون اينكه در اين زمينه از تكنولوژي خاصي استفاده كند، سخنراني را ضبط كرده و در سيما پخش مي كند كه مي شود رسانه در رسانه و بازدهي لازم را نخواهد داشت .
وي با تأكيد بر اينكه در بعد بهره وري از تكنولوژي ضعف داريم كه بايد برطرف شود، يادآور شد: همانطور كه شوراي امنيت، شوراي عالي انقلاب فرهنگي فعاليت مي كنند، بايد شوراي عالي تبليغات ديني نيز شكل گيرد و افراد و اعضاي آن مسئولين سازمانهايي چون سازمان تبليغات اسلامي و ديگر سازمانهاي مرتبط باشند . افراد صاحبنظر هم بايد يك برنامه جامع براي فعاليتهاي تبليغي در عرصه دين تدوين كنند تا با تدبير، برنامه و سند با حملات ناجوانمردانه مبارزه و مقابله شود .
چهارشنبه 29 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]