تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869718226




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخورد قاطع دادستانی کرج با فروشندگان البسه مبتذل


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز از برخورد قاطع با فروشندگان و دست فروشان البسه غیرقانونی و مبتذل خبر داد.



به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میزان، حاجی رضا شاکرمی از برخورد قاطع با فروشندگان و دست فروشان البسه غیرقانونی و مبتذل خبرداد و گفت: اتاق اصناف باید با نظارت کامل بر واحدهای صنفی فروشندگان البسه و دست فروشان در صورت مشاهده موارد فوق الذکر دراجرای قانون نظام صنفی واحد مذکور را پلمب کرده و البسه غیر قانونی، غیر متعارف، مبتذل و دارای عبارت موهن و یا علایم شیطان پرستی را جمع آوری کنند و ضمن تنظیم صورتجلسه دقیق اموال توقیفی با ذکر تعداد و جزئیات، مراتب جهت اقدام قانونی به دادسرا منعکس گردد. این مقام قضایی اظهارکرد: بازار بزرگ عرضه و تقاضا برای پوشاک در کشور باعث شده است که تولید کنندگان لباس بدون توجه و در نظر گرفتن چارچوب‌ها و قوانین موجود در کشور، اقدام به تولید و عرضه لباسهایی می‌کنند که در دراز مدت تحولی عظیم در پوشش اصیل ایرانی و اسلامی به وجود می آورد.

شاکرمی گفت: البسه‌ای با مدل‌های نامتعارف و منقوش به تصاویر پرچم برخی کشورهای استعمارگر، تصاویر مبتذل و نامتعارف کلاه های منقوش به آرم‌های انحرافی و شیطان پرستی که همگی با فرهنگ غنی ایرانی اسلامی ناهمگون و بیگانه است که این مدلها محصول فعالیتهای زیر زمینی و غیر قانونی بخشی از تولید گنندگان داخلی و یا توسط قاچاقچیان وارد کشور شده است و توسط واحدهای صنفی و یا دست فروشان به پسران و دختران جوان فروخته می شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز افزود: کسانی که عالماَ لباسها و نشانه‌هایی که علامت مشخصه گروه‌های ضد اسلام یا انقلاب است تولید کنند یا وارد نمایند و یا بفروشند و یا درملأ عام و انظار عمومی از آنها استفاده نمایند و همچنین دست فروشانی که به توزیع و فروش البسه فوق اقدام می نمایند، عفت عمومی را جریحه دار می کنند.

شاکرمی اظهارکرد: همچنین هرکس نوشته یا طرح، گراور، نقاشی، تصاویر، علایم و یا بطور کلی هر چیزی که عفت واخلاق عمومی را جریحه دار نماید برای تجارت یا توزیع به نمایش و درمعرض انظارعمومی گذارد و یا بسازد و برای تجارت نگهداری نماید و یا منتشر نماید و یا محل به دست آوردن آن اقلام را معرفی نماید مرتکب جرم شده و قابل تعقیب هستند.

این مقام قضایی با بیان اینکه این نوع البسه در حکم قاچاق تلقی شوند اظهارکرد: با همکاری و حضور پلیس اماکن فرماندهی انتظامی استان، اتحادیه مربوطه، مأمورین تعزیرات حکومتی ، نظارت کامل بر واحدهای صنفی فروشندگان البسه و دست فروشان انجام و در صورت مشاهده موارد فوق الذکر دراجرای قانون نظام صنفی واحد مذکور پلمب، البسه غیر قانونی و غیر متعارف و مبتذل و دارای عبارت موهن و یا علایم شیطان پرستی جمع آوری شود و ضمن تنظیم صورتجلسه دقیق اموال توقیفی با ذکر تعداد و جزئیات، مراتب جهت اقدام قانونی به دادسرا منعکس گردد.




سه شنبه 12 مرداد 1395 ساعت 12:07





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن