تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836825214




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشگاه روباتیک قزوین پرافتخارترین تیم جهان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه ایران - سوسن صادقی:  تیم‌های روباتیک ایرانی 13 عنوان برتر را در بیست و یکمین دوره رقابت‌های جهانی ربوکاپ 2016 آلمان به‌دست آوردند و دانشگاه روباتیک قزوین (MRL) با کسب 6 عنوان برتر به عنوان پرافتخارترین تیم دانشگاهی انتخاب شد. به گفته اعضای سرپرست تیم‌ها با وجود درخشش در رقابت‌ها و رشد چشمگیر از نظر فنی، هنوز بخش صنعتی کشور و مسئولان به آنها اعتماد نکرده و برخلاف کشورهای دیگر نه تنها روبات‌های تولید شده آنها را خریداری نمی‌کنند تا در بخش نظامی و مدیریت بحران از آن استفاده کنند، بلکه آنگونه که باید هم  از آنها حمایت نمی‌کنند.


دانشگاه روباتیک قزوین پرافتخارترین تیم دانشگاهی در جهان



رویارویی تنگاتنگ ایرانی‌ها مقابل رقبای پرقدرت

بیست و یکمین دوره رقابت‌های جهانی ربوکاپ 2016 در آلمان با حضور تیم‌های برتر جهان برگزار شد؛ تیم‌هایی که در آسیا و اروپا و امریکا نه تنها صاحب نام هستند بلکه تجربه زیادی در عرصه روباتیک دارند. اما این رقابت‌ها که سالانه برگزار می‌شود امسال در چه سطحی برگزار شد؟ آیا کسب 13 عنوان از سوی تیم‌های ایرانی شرکت‌کننده در رقابت و مبارزه تنگاتنگ با حریفان پرقدرت بود؟ و اینکه آیا تیم‌های ایرانی در مقایسه با سال قبل پیشرفت داشته‌اند یا خیر؟

«از نام رقابت‌ها پیدا است که برترین‌های جهان در این مسابقه‌ها شرکت می‌کنند و تیم‌های ایرانی رقابت تنگاتنگی با کشورهای صاحب نام مانند امریکا، ژاپن، چین، تایلند و... داشتند.»

میثم کسائیان سرپرست لیگ فوتبالیست سایز کوچک با بیان مطلب فوق به «ایران» می‌گوید: نخستین بار است که یک تیم ایرانی در لیگ فوتبالیست سایز کوچک رتبه اول جهانی را به‌دست می‌آورد. در این رقابت‌ها تیم ایران با تیم‌های حاضر دراین لیگ که بسیار قوی و ریشه دار هستند مانند امریکا مسابقه داد و توانست قهرمان چند دوره را شکست داده و بر سکوی اول جهان بایستد.

کسائیان با بیان اینکه بعد از کسب عنوان اول و کسب 6 عنوان از سوی یک دانشگاه، تیم‌های حاضر در رقابت‌ها ابراز شگفتی کردند، می‌افزاید: اعضای تیم ما همه کارشناس و کارشناس ارشد بودند در صورتی که اعضای تیمی مانند امریکا نه تنها در سطح دکترا بودند بلکه سرپرستی تیم را نیز یکی از پروفسورهای مطرح دنیا برعهده داشت و این مقایسه نشان می‌دهد که توانایی ما بیشتر است.

مرتضی موسی خانی رئیس کمیته ربوکاپ ایران نیز با سطح بالا خواندن این مسابقه‌ها به «ایران»می گوید: در این مسابقه‌ها تیم دانشگاه آزاد قزوین MRL بعد از 18 سال توانست در لیگ امدادگر واقعی به مقام اول جهان دست یابد بنابراین کسب 5 رتبه اول و یک رتبه دوم از سوی تیم MRL و کسب سه رتبه اول از سوی تیم دبیرستان علامه طباطبایی در لیگ امداد فضای مشترک، تیم امیرکبیر در بخش فنی فوتبالیست انسان نما سایز نوجوان، تیم «باسط پژوه» در لیگ فوتبالیست انسان نما، رتبه دوم تیم دبیرستان فرزانگان تهران در روبات شبیه ساز عامل امداد و رتبه سوم دانشگاه ایلخچی تبریز در لیگ فوتبالیست انسان نما نشان از برتری ایرانی‌ها دارد.
موسی خانی درباره مقایسه عناوین کسب شده امسال با سال گذشته نیز می‌گوید: معمولاً تیم‌های ایرانی هر سال 13 یا 14 رتبه کسب می‌کنند که سال گذشته بیشتر در بخش دانش‌آموزی حاصل شد ولی ارتقای عنوان‌ها از رتبه‌های دوم و سوم به رتبه اول آن هم در رقابت با حریفان پرقدرت نشان می‌دهد با تمام محدودیت‌هایی که ایرانی‌ها دارند ولی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند.

رقابت با پلتفرم‌های قدیمی

رقابت‌های جهانی ربوکاپ در 24 لیگ برگزار می‌شود که هر کدام نیز دارای دسته‌های مختلفی است. در رقابت‌های جهانی تیم‌های ایرانی تنها در چند لیگ مانند فوتبالیست سایز کوچک، روبات‌های انسان نما، امداد شبیه‌سازی و امدادگر واقعی شرکت کردند ولی در بقیه لیگ‌ها مانند روباتیک صنعتی، خانگی، استراتژیک، فوتبال دو و سه بعدی و... حضور نداشتند، اما چرا؟

موسی خانی رئیس کمیته ربوکاپ ایران در این باره به «ایران»می گوید: شرکت در چند لیگ در دنیا مرسوم است و تیم ها در تمام لیگ‌ها حضور ندارند و هر دانشگاهی تنها در چند لیگ شرکت می‌کند. البته بیشتر به بحث مالی و سرمایه‌گذاری نیز برمی گردد از آنجایی که بودجه مالی دانشگاه‌ها در حوزه تحقیقاتی محدود است از این‌رو تنها روی چند لیگ خاص سرمایه‌گذاری می‌کنند.میثم کسائیان سرپرست لیگ فوتبالیست سایز کوچک نیز در این باره می‌گوید: برای فعالیت در سایر لیگ‌ها به سخت افزار به روز مانند پلتفرم نیاز است که باید بعد از خرید، هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی روی روبات‌ها انجام شود در صورتی که در زمان تحریم ایرانی‌ها نتوانستند پلتفرم‌های به روز خریداری کنند و با روبات‌هایی که پیش از تحریم خریداری شده در مسابقه‌ها شرکت می‌کنند، بنابراین نمی‌توانند موفقیتی نیز کسب کنند.

شرکت در مسابقه جهانی با هزینه شخصی

کماکان تیم‌های ایرانی در رقابت‌های جهانی ربوکاپ می‌درخشند اما آنها در مقایسه با تیم‌های خارجی از چه مسائلی رنج می‌برند؟ در این راستا میثم کسائیان سرپرست لیگ فوتبالیست سایز کوچک می‌گوید: تیم‌های ایرانی در تهیه قطعات برای ساخت روبات‌های خود مشکل دارند. در ایران اگر تیمی بخواهد یک قطعه بخرد چندین ماه طول می‌کشد در صورتی که برای یک خارجی 3 روز زمان می‌برد و حتی دانشگاه شان هزینه قطعات را تأمین می‌کند. بجز دانشگاه قزوین که امکانات خوبی را برای تیم‌ها فراهم کرده است بقیه تیم‌های ایرانی از نبود حمایت و تأمین بودجه رنج می‌برند و برخی تیم‌ها هم در رقابت‌های آلمان با هزینه شخصی شرکت کرده بودند.

میثم کسائیان می‌افزاید: روباتیک ایران با وجود تیم‌های قدری مانند چین، ژاپن و تایلند در آسیا پیشتاز است و براحتی آنها را می‌تواند شکست دهد بنابراین اگر از تیم‌های ایرانی حمایت کنند، موفقیت‌های چشمگیری به‌دست می‌آورند. در مجموع باید گفت اگر تیم فوتبالیست ژاپنی موفق است چون شرکتی مانند تویوتا از این تیم حمایت می‌کند، این در حالی است که در کشور ما چنین حمایتی وجود ندارد.

مهدی دادور سرپرست لیگ امدادگر واقعی نیز می‌گوید: رقبای ما با اینکه از نظر فنی پایین‌تر هستند ولی از سوی کشور خود حمایت می‌شوند و روبات‌های آنها خریداری و تولید می‌شود. به عنوان مثال در سال 2011 روبات تیم ژاپنی از سوی مسئولان آن کشور خریداری و در نیروگاه‌های هسته‌ای به‌کار برده شد. اکنون همان تیم به یک شرکت صنعتی تبدیل شده و چندین مدل روبات تولید می‌کند.

دادور می‌افزاید: با اینکه کشور ما در بخش امداد و نجات و نظامی به روبات‌هایی که در دانشگاه قزوین ساخته می‌شود، نیاز دارد ولی کسی به آنها توجه نمی‌کند از این‌رو کشور نیروهای انسانی خود را از دست می‌دهد و می بینیم  که دانشگاه قزوین بیشترین خروجی را به دنیا داده است.
 موسی خانی رئیس کمیته ربوکاپ ایران نیز درباره خریداری نشدن روبات‌های تیم‌ها از سوی صنعت می‌گوید: مسئولان باید توجه کنند و روبات‌ها را خریداری کنند چرا که سرمایه انسانی مهم است و باید به آن توجه کرد. نباید از کنار مسائل براحتی عبور کنند. آنها به جای اجاره روبات می‌توانند به سرمایه ایرانی اعتماد کنند.

وی می‌افزاید: البته هلال احمر در زمینه خریداری روبات‌ها وارد عمل شده است و معاونت ریاست جمهوری نیز از تیم‌ها حمایت می‌کند ولی باید بخش صنعت کشور در این زمینه ورود کند.

گفتنی است ربوکاپ یک رقابت روباتیک بین‌المللی است که از سال 1997 به صورت سالانه برگزار می‌شود و هدف اصلی آن ارتقا و ترویج هوش مصنوعی و روبات است. رقابت‌های جهانی ربوکاپ در سطح لیگ‌های استاندارد، فوتبال سایز کوچک، سایز متوسط، شبیه‌سازی شده، فوتبال شبیه‌سازی دو بعدی، فوتبال شبیه‌سازی شده سه بعدی، مسابقه واقعی ترکیبی، روبات‌های انسان نما، امداد، روبات امدادگر واقعی، شبیه‌سازی امداد، ربوکاپ‌های خانگی، صنعتی، استراتژی و دانش‌آموزی برگزار می‌شود. در این مسابقه‌ها دو مدل رتبه اول وجود دارد که رتبه اول به تیم برتر لیگ و نیز بخش چالش علمی و دارای موفقیت علمی بهتر تعلق می‌گیرد. رتبه‌های دوم و سوم نیز  به بهترین های لیگ تعلق می گیرد.





۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن