واضح آرشیو وب فارسی:مهر: یادداشت؛
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و سه ماموریت ویژه
شناسهٔ خبر: 3730176 - چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹
استانها > بوشهر
.jwplayer{ display: inline-block; } بوشهر - بزرگداشت مناسبتها و ایامالله سه رسالت مهم و اساسی را برای شورای هماهنگی تبلیغات تعریف میکند که نقش هر کدام به حفظ کیان و اساس نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی مربوط میشود. خبرگزاری مهر - گروه استانها نصرالله شفیعی*: شورای هماهنگی تبلبیغات اسلامی یکی از یادگاران ارزشمند امام راحل رضوان الله تعالی علیه است. این شورا ۱۲ مرداد سال ۱۳۵۹ به دستور امام خمینی (ره) تأسیس شد و تا کنون تحت نظارت و مسئولیت روحانی مجاهد و بصیر و نستوه حضرت آیت الله جنتی منشأ خدمات فراوانی به آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است. رسالت این شورا بزرگداشت مراسم ایام الله و مناسبت های ملی و مذهبی بوده که تاکنون به این وظیفه انقلابی خویش عمل کرده است. همین بزرگداشت مناسبت ها و ایام الله سه رسالت مهم و اساسی را برای شورا تعریف می کند که نقش هر کدام به حفظ کیان و اساس نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی مربوط می شود. ۱- حفظ حضور مردم در صحنه: بدون تردید پاسداشت و بزرگداشت مناسبت های ملی و مذهبی انگیزه اصلی در آمدن مردم به صحنه و اعلام حضور است. برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در هر سال یا یوم الله قدس و امثال آن بزرگترین صحنه حضور و شکوه مردم است، همان ها که همواره در میدان عمل، وفاداری خود را به نظام جمهوری اسلامی و رهبری آن اعلام داشته اند. بدون تردید حضور مردم در صحنه یکی از دلایل مهم و اصلی در خنثی کردن توطئه های دشمن و ایجاد حس ناامیدی در قدرت های سلطه گر برای تجاوز به نظام است. حمایت مردمی از یک نظام تضمین کننده تداوم حیات آن نظام است و هیچ قدرتی به اندازه حمایت مردمی نمی تواند باعث حفظ نظام در برابر تهدیدات خارجی گردد. این رسالت و مسئولیت یعنی تداوم حضور مردم در صحنه به عهده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سپرده شده است. ۲-حفظ روحیه انقلابی مردم: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی، ما با دو مقوله رو برو هستیم یکی انقلاب اسلامی و دیگری جمهوری اسلامی، برخی اعتقاد دارند که هم اکنون نیز فعال هستند و حتی در بدنه حاکمیت نیز وجود دارند، اعتقادشان بر این است که با پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن و تشکیل نظام جمهوری اسلامی دیگر چیزی به عنوان تداوم انقلاب اسلامی در حوزه مأموریتی ما نیست. مأموریت ما درباره انقلاب در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ پایان پذیرفت و هم اکنون رسالت ما حفظ و تداوم نظام جمهوری اسلامی است. بر خلاف برخی دیدگاه ها، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری دو مقوله از هم جدا ناشدنی هستند. اصلاً تصور نظام جمهوری اسلامی با محتوا و اهداف دینی و الهی بدون محتوای انقلابی آن معنا ندارد. اعتقاد به نظام اسلامی بدون محتوای انقلابی یعنی اعتقاد به نظام سکولار که فقط عنوان جمهوری اسلامی را یدک میکشد.
حفظ روحیه انقلابی یعنی «نه» گفتن به خواسته های نامشروع جهان سلطه، حفظ روحیه انقلابی یعنی به رسمیت نشناختن رژیم اشغالگر قدس، حفظ روحیه انقلابی یعنی داشتن روحیه ایستادگی در برابر تجاوزطلبی های آمریکای جنایتکار و قدرت های وابسته به آن، روحیه انقلابی یعنی حمایت از محرومان و مستضعفان و جنبش های آزادی بخش در سراسر جهان، یعنی حمایت از حزب الله لبنان، مردم یمن، سوریه، عراق، بحرین، شیعیان مظلوم نیجریه و کشمیر.
روحیه انقلابی یعنی صدور انقلاب البته نه با زور سرنیزه و حملات نظامی بلکه با ایجاد تحول فکری و بیداری در میان ملت های جهان، روحیه انقلابی به تعبیر امام علی (ع) یعنی «کونوا للظالم خصما و للمظلوم عونا»، اینها همان چیزهایی است که عده ای به آن اعتقاد ندارند و به صورت حرکت موریانه ای تلاش می کنند این روحیه را کمرنگ و در نهایت بی اثر کنند. اینجا است که نقش مهم و جایگاه ویژه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تقویت و تثبیت این روحیه روشن و هویدا میشود. برگزاری بیشتر مراسم و مناسبت هایی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بر عهده دارد در راستای تقویت روحیه انقلابی و تثبیت بُعد انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی است یعنی فعالیت های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ارتباط مستقیم با حفظ ماهیت و هویت جمهوری اسلامی دارد. اگر برگزاری این مناسبت ها و ایام الله کمرنگ یا به فراموشی سپرده شود به معنای استحاله نظام جمهوری اسلامی است که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تمام توان و همه امکانات به حفظ این هویت می پردازد. ۳- لحظه شناسی، شناخت لحظه ها و اقدام قاطع و حضور در صحنه در زمان مناسب از مهمترین ویژگی یک امت و ملت بصیر است. انتقادی که به توابین بعد از قیام عاشورا وارد است همین عدم شناخت لحظه ها است. تردید آن ها و یا عدم آمادگی توابین در زمامی که امام حسین (ع) زنده بود و نیاز به یاور داشت و باعث شد که فاجعه قتل عام عاشورا پیش بیاید. قیام توابین هر چند که دارای انگیزه های حق طلبی و دفاع از خون امام حسین(ع) بود ولی در زمانی اتفاق افتاد که همه خسارتها به اسلام و اهل بیت(ع) وارد شده بود. حوادثی که در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیش آمد اگر شناخت لحظه ها و بصیرت مردم و حضور به موقع آنها در صحنه نبود خسارت هایی به نظام جمهوری اسلامی وارد می شد که معلوم نبود عواقب آن به کجا می انجامید. فتنه ۱۸ تیر ۱۳۷۸ و فتنه ۱۳۸۸ همگی شرایط بسیار سختی بود که فتنه گران برای نظام جمهوری اسلامی به وجود آوردند به تعبیر مقام معظم رهبری فتنه ۸۸ نظام را تا لبه پرتگاه بردند. شناخت لحظه ها در ۲۳ تیر ۱۳۷۸ و ۹ دی ۱۳۸۸ و حضور پرشکوه مردمی ضامن تداوم نظام جمهوری اسلامی بود که اگر درآن لحظه تاریخی و سرنوشت ساز مردم به صحنه نمی آمدند معلوم نبود چه سرنوشتی در انتظار نظام باشد. این لحظه شناسی و دعوت مردم به حضور توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی صورت گرفت. لحظه شناسی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به ارتباط آن با ولایت و شناخت دقیق این جایگاه و مواضع حکیمانه رهبری بر می گردد. بدون تردید ولایت شناسی و حرکت در مسیر ولایت ضامن بقا و تداوم جمهوری اسلامی است . ارتباط با ولایت موجب بصیرت می شود و بصیرت شناخت به موقع لحظه ها را موجب می شود. این گونه است که مواقع حساسی مثل ۹ دی به عنوان روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در تقویم ثبت و ضبط می شود. آنچه اشاره شد بخشی از ماموریت سترگ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است. به میزان تاثیرگذاری شورا در استحکام نظام جمهوری اسلامی پویایی آن نیز امری ضروری است مسلماً بدون حمایت های لازم نمی توان به این مأموریت ها جامه عمل پوشاند که امید است این شورا بیش از پیش مورد حمایت جدی قرار گیرد. * رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]