تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869742173




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پنج شرکت تکنولوژیک در صدر ارزشمندترین شرکتهای دنیا


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شرکت های آمازون و فیسبوک با پیشی گرفتن از شرکت هایی مانند اکسون موبایل و «بافت برکشایر» در مقام چهارم و پنجم با ارزش ترین شرکت های دنیا قرار گرفتند تا برای اولین بار در تاریخ پنج شرکت تکنولوژیک در صدر ارزشمندترین شرکت های دنیا قرار بگیرند.


به گزارش «تابناک» بر اساس آمار به دست آمده کاهش ارزش سهام شرکت نفتی اکسون موبایل و هلدینگ غول پیکر سرمایه گذاری بافت این دو شرکت را با یک پله سقوط در رده بندی ارزشمندترین شرکت های دنیا مواجه کرد و اکنون اکسون موبایل در جایگاه ششم و بافت برکشایر در جایگاه هفتم قرار دارند.به شکلی جالب توجه اکنون هر پنج شرکت اول در رده بندی ارزشمندترین شرکت های دنیا، فعالان در عرصه تکنولوژی هستند که این خود یک سیگنال مهم در خصوص تغییر و تحولی جدی عرصه کسب و کارهای مدرن است.
برای اولین بار در تاریخ 5 شرکت تکنولوژیک در صدر ارزشمندترین شرکت های دنیا قرار گرفتند

روز گذشته سهام شرکت اپل 1.8 درصد افزایش یافت و به رقم 106.05 دلار در هر برگه سهام رسید. اکنون سرمایه این شرکت برابر با 571.4 میلیارد دلار است که اپل را تبدیل به بزرگترین و ارزشمندترین شرکت در کل دنیا ساخته است.این در حالی است که شرکت مادر گوگل، یعنی هلدینگ آلفابت فاصله چندانی با اپل ندارد و روز گذشته با افزایش 4 دلاری هر برگ سهام این شرکت، ارزش سهام آلفابت به 772.8 دلار در هر برگ رسید تا این شرکت را با دارایی به ارزش 540.5 میلیارد دلار در رتبه دوم ارزشمندترین شرکت های دنیا قرار دهد.در همین حال مایکروسافت که از زمان ریاست ساتیا نادلا بر آن توانسته است یک روند افزایشی را در ارزش سهام خود تجربه کند اکنون با سرمایه ای به ارزش 440.9 میلیارد دلار در مکان سوم قرار گرفته است.از سوی دیگر جف بزوس مدیر عامل شرکت آمازون طی روزهای اخیر شاهد روند مداوم افزایش سرمایه خود بوده است که منجر به پیشی گرفتن وی و شرکتش از شرکت بزرگ سرمایه گذاری بافت برکشایر شده و اکنون جف بزوس سومین شرکت ارزشمند دنیا را در اختیار دارد.روز گذشته در پی انتشار گزارش مالی سه ماهه دوم سال 2016 آمازون دارایی های جف بزوس و شرکت آمازون به بیشترین میزان خود در طول تاریخ رسید و ارزش دارایی های شخصی جف بزوس که اکنون وارد یک رقابت جدی فضایی با ایلان ماسک شده است، به رقم خالص 67 میلیارد دلار رسید. البته هنوز بیل گیتس با دارایی خالص 88 میلیارد دلار ثروتمندترین فرد دنیا است.این در حالی است که دارایی خالص «وارن بافت» مدیر عامل بافت برکشایر برابر با 64.7 میلیارد دلار است و دارایی شرکت وی نیز برابر با 355 میلیارد دلار. این در حالی است که روز گذشته این شرکت جایگاه پنجمی خود را در بین ارزشمندترین شرکت های بزرگ دنیا به شرکت فیسبوک داد و دارایی فیسبوک با افزایش 0.3 درصدی سهام به رقم 356.9 میلیارد دلار رسید. اما هلدینگ بزرگ نفتی اکسون موبایل اکنون جایگاهی بین فیسبوک و بافت برکشایر را با دارایی خالص 356 میلیارد دلار به خود اختصاص داده است.


۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن